*Gravidute&Mamici de IASI* (12)
Raspunsuri - Pagina 6
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by addiana
miha merci, cand o sa am timp o sa incerc sa mai murdaresc bucataria!
Cu multa placere!

Apropo de murdarit bucataria...Ai vazut ca si eu am ajutor la bucatarie?
Miha
si Robert 
crissintibun spune:
Fetelor ,am intrat sa va salut si sa citesc tot din urma!
Raportam o noapte destul de linistita.Pe la 3 pana la 5 am avut chef de alintari ,nu a plans decat dak incercam sa o pun in patut.I-am cantat si zambea si ma privea cu niste ochi mari.Stiu k nu ar fi trebuit tinand cont k e noapte ,dar m-a apucat asa un val de dragoste.
Azi in schimb a fost o dulce ..S-a trezit pana acum k la carte si a papat si a fost cuminte.
Sunt putin ingrijorata k are limbuta incarcata -o crusta alba si a zis pediatra sa ii luam de la farmacie preparat cu glicerina boraxata ,dar nu prea da rezult dupa 4 zile de folosire.Voi ati trecut prin asta?
Cristina CEA MAI FERICITA
Amalia Maria(15.10.2007)
Poze
crissintibun spune:
Am uitat sa va zic k am adaugat poze noi ,cu nasii fetei ..Asa k dak va era dor de Andreea (Mexxa) si de Sebi intrati sa ii vedeti.Mai ales k Andreea ,din pacate are in continuare probleme cu netul si cu greu mai reuseste sa intre.
Amalia Maria(15.10.2007)
Poze
crissintibun spune:
Miah ,am vazut micutul bucatar...asa dulce e ..ne-am inscrie si noi la asa ginere harnic ,dar am vazut k deja e ocupat locul
.
Am fugit sa mai stau cu sotul k intr-o ora pleaca la munca ..tocmai sambata seara si vreau doar sa stau la el in brate si sa ne uitam la tv ..dak nu ii vine lui ami vreo idee intre timp.
Amalia Maria(15.10.2007)
Poze
Darria spune:
quote:
Originally posted by crissintibun
Sunt putin ingrijorata k are limbuta incarcata -o crusta alba si a zis pediatra sa ii luam de la farmacie preparat cu glicerina boraxata ,dar nu prea da rezult dupa 4 zile de folosire.Voi ati trecut prin asta?
Cristina CEA MAI FERICITAAmalia Maria(15.10.2007)
Poze
Glicerina boraxata nu se mai rec. de mult timp bb. Boraxul fiind considerat toxic pt. bb.
Poti folosi glicerina cu stamicin. Nu am folosit dar stiu ca are rez. bune.
Pe viitor poti evita daca faceti igiena guritei dupa fiecare alaptat.
Cat despre faptul ca nu ai ajutor: mai tarziu o sa fii fericita ca te descurci singura
GETY spune:
quote:
Am uitat sa va zic k am adaugat poze noi ,cu nasii fetei ..Asa k dak va era dor de Andreea (Mexxa) si de Sebi intrati sa ii vedeti.Mai ales k Andreea ,din pacate are in continuare probleme cu netul si cu greu mai reuseste sa intre.
Cristina CEA MAI FERICITAAmalia Maria(15.10.2007)
Poze
M-am uitat cu placere, mai ales ca Mexxutza este "colega" la Bucurii de sept_oct si n-am vazut demult pozici cu ea si Sebicu.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
GETY spune:
Mihaela, maine ma incumet ca fac prajitura Krem... . Am cumparat de toate, asa ca...
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
Nonna76 spune:
Acum ma gindeam ca eu nu l-am lasat pe Andrei cu mama sau soacra decit atunci cind am fost la botez.Prefer sa-l iau cu mine peste tot,asa ma simt eu mai bine.Dar la mine mama e fata detreaba,am cei mai buni parinti din lume.
Criss,sa stii ca socrul tau si-a laudat nepoata lui tata.
Azi m-am trezit cu ai mei la usa ca le era dor de baieti.Bineinteles cu sacosa de dulciuri si fructe.(sa nu slabesc cumva).
Miine implinim 7 ani de la nunta.Ce repede mai trece vremea.Eram 2 tineri care nu stiam ce-i cu noi si acum avem doi copii.
Miha vreau sa-mi recomanzi un tort bun si usor de facut(nu sah) pt. Sf.Andrei. Eu am o problema cu ornatul,nu am tehnica(idei ar fi).
Vreau sa fac de casa,sa nu mai dau comanda.
Si eu am auzit ca boraxul din glicerina boraxata e toxic.Auzisem ca se fol. glicerina cu stamicina dar nu stiu sigur.
Mamicile de la grupa noastra au lasat asa si a trecut.S-a curatat in timpul suptului.
poze
poze botez
Monica ,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)
amironeanu spune:
Salut!
Din pacate nu prea mai reusesc sa tin pasul cu voi. Am deschis acum pozele Cristinei cu Ami si cu ajutorul de bucatar al Mihaelei, sper sa ma lase Matei sa le vad (Stefi e plecata cu tati la o petrecere).
Cristina, eu am avut aceeasi problema la Stefi, am dat-o cu glicerina boraxata (nu stiam ca este toxica), dar este foarte important sa o dai intre supturi, sa te dai si tu pe sani si sa sterilizezi tot ce intra in contact cu gurita ei. Stefi a avut candita, adica avea "bubite" mici si pe obraji, nu numai pe limba. Si trebuie sa freci un pic.
Week-end placut in continuare (s-a trzit Matei, bineinteles)
Pupici,
Andrea
de Stefania
(13.08.2004) si Matei
(04.09.2007)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
mariussimiuc spune:
quote:
Miah ,am vazut micutul bucatar...asa dulce e ..ne-am inscrie si noi la asa ginere harnic ,dar am vazut k deja e ocupat locul.
Nu va ramane decat sa va puneti pe treaba repejor sa faceti un baietel...
Miha
si Robert