Ingineri fosti, viitori...(15)
Raspunsuri - Pagina 19
Gabi_K spune:
Anca, ce intamplare:(
Tanima, welcome!!!
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze
Totul despre alaptat!
misha-germ spune:
eu n-am mai apucat sa mai scriu pe forum cu urlatorile astea, si plus de asta numai invitati am avut sap asta si am mers la 2 zile de nastere, si se pare ca si sap asta va fi la fel, si sper sa-mi mai gasesc timp si pt mine.
Acum suntem bine, bebeii nu mai sunt raciti, chiar ma bucur ca am inceput sa le dau si lor gel de aloe, si sg a contribuit si asta. Va pup si sap asta sper sa scr mai mult
miki-mami de trei muschetari!
nma spune:
salutare
nu am citit nimic din urma si nici nu am timp. acum am reusit sa-mi termin un proiect si maine la ora 7 trebuie sa fiu la craiova. sa imi tineti pumnii sa fie totul bine, sa scap repede.
ioana schimbi tot tu capitolul
va pup
nico, mami de
Andra 09.08.2007 si
Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze
katik spune:
sara buna!
si io tot repede repejor la ora asta!
nico, tinem pumnii sa fie bine miine!!!!
anca, nasol moment la voi acolo! parca ai povesti ceva film cu mafie, brrrrr!
claudia, sanatate la puiutz! la robi i-au cam trecut mucii, mai tuseste un pic, la krisztina aproape ca i-a trecut tusitul, mai un pic asa de control, de miine la gradi.si am scapat fara antibiotice, asta-i mare lucru!!!!
miki, mai trageti si tu sufletul un pic! bine macar ca nu mai sunt puii raciti!
va pup, ne vedem miine dimineata la cafea! somn usor!
katik spune:
neatza!
gata cafeaua:
sa aveti o saptamina usoara si o zi de luni si mai usoara!
voi reveni cind ma trezesc![]()
iepumic spune:
Neata, inginere!
katik, merci de cafea, este super binevenita.
nico, tin pumnii! Cum faci tu sa termini proiectele? eu sunt intr-un blocaj de zile mari......saptamana asta vrea sa ma mobilizez sa mai termin din ele, ca vine acusi Craciunul si eu nu le-am predat.
O zi si o saptamana cat mai putin stressante!
Iepumic 
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007
All's Well That Ends Well.
Ioana81 spune:
Neata!
Schimba fata capitolul!
Noi avem nervi. A dormit mai bine. A plans rau pe la 2, dar s-a culcat. S-a trezit la 7 si deja maraie.
Imi vine sa ma iau de par!!!!
O zi buna!
Ioana si bebe Vladimir
"Copilaria este perioada a vietii umane, intermediara intre puritatea prunciei si nebunia tineretii - la doi pasi de pacatele maturitatii si la trei de regretele batranetii." DAR NU O DAU PENTRU NIMIC IN LUME!
misha-germ spune:
Nico bafta, vad ca sunteti prinse tare in proiecte...
incercam sa nu ne mai stresam, dar cu bebei astia ai mei care ne urla de la 6 dim pana seara la 11, e cam greu. vb cu mame care au si ele baieti, dar cica sunt tare cuminti...eu nu st de ce ii am asa de rai, poate si din cauza ca sunt alintati de bunici prea mult.pupici si o zi buna
miki-mami de trei muschetari!
katik spune:
miki, alintati, nealintati, sanatosi sa fie, in rest toate se rezolva!![]()
anca, spor la trebi, hai ca termini si tu pina la craciun, ca doar n-o sa stai in noaptea de craciun sau si mai rau, de revelion sa lucrezi![]()
ioana, si noi am dormit relativ bine, binainteles cu pauza de la ora 4, s-a trezit la 8.30 dar inca e liniste
.azi va fi nasol rau ca afara ploua si nu putem iesi, deci vom fi tare miriiti
Ioana81 spune:
Deci Vla e la somn. De la vreme. Cred ca il duc in Carefour sa se joace pe acolo ca e groasa rau treaba cu vremea. Vedeti ca schimb capitolul.
Ioana si bebe Vladimir
"Copilaria este perioada a vietii umane, intermediara intre puritatea prunciei si nebunia tineretii - la doi pasi de pacatele maturitatii si la trei de regretele batranetii." DAR NU O DAU PENTRU NIMIC IN LUME!