Ingineri fosti, viitori...(15)
Raspunsuri - Pagina 11
Ioana81 spune:
Buna dimineata!
Aseara mi-a fost f rau. De fapt ieri mi-a fost f rau. Am plecat la mama cu "bagajul" si aseara de abi m-am intors. Cristi cand m-a vazut s-a speriat. imi este cam des rau are. Dureri de cap, de sinus si stari de voma. M-am culcat la 20.45 si m-am trezitla 7.30 cu o durere imensa de cap. Am bagat din nou pastile. Acum sunt mai bine si plec la puiut sa-l vad. Am aspirat si acum astept masina sa se termine.
Nico te inteleg asa e la noi, haos total.
Kati nu vreau sa ninga la noi ca inseamna ca vine iarna
. Pupam Kristinik fericit care vrea oameni de zapada.
Dau o raita si pe la scutece si plec!
Multi pupici si un weekend de vis (pentru cei cu zapada)!!!!
Ioana si bebe Vladimir
"Copilaria este perioada a vietii umane, intermediara intre puritatea prunciei si nebunia tineretii - la doi pasi de pacatele maturitatii si la trei de regretele batranetii." DAR NU O DAU PENTRU NIMIC IN LUME!
Ioana81 spune:
Fetelor, MAGH mi-a dat 2 pm-uri in care imi cerea sa o sterg de pe lista. Am facut-o. Acum sper sa intre aici si sa ne spuna ce s-a intamplat, daca a deranjat-o ceva.
Pupici!
Ioana si bebe Vladimir
"Copilaria este perioada a vietii umane, intermediara intre puritatea prunciei si nebunia tineretii - la doi pasi de pacatele maturitatii si la trei de regretele batranetii." DAR NU O DAU PENTRU NIMIC IN LUME!
katik spune:
ioana, daca tot vorbim de lista, trece-o te rog si pe cristina, parca nu este, sau n-am vazut eu bine
multa sanatate, ai grija de tine!
nma spune:
salutare
otilia daca gasesti o solutie o vreau si eu caci nu stiu cum sa ma mai descurc. azi mi-am anuntat sotul ca ii pun piticii in brate si e treaba lui ce face azi si maine. el vrea sa mergem in vizita la prieteni uita ca nu am cand sa imi fac treaba. si a mai aparut un proiect urgent la orizont.
claudia "la multi ani!" pt mama ta. stiu ca e greu sa nu o vezi dar mai e putin pana in februarie.
kati la noi ploua.
fug ca iar plange fata. nici sa termin de citit nu ma lasa.
nico, mami de
Andra 09.08.2007 si
Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze
Ioana81 spune:
Mey pai as trece pe oricine doar sa ma trageti de maneca
.
Cristina vad ca nu esti asa ca baga mare, spune tot despre tine, ce facultate ai terminat, cand si unde. Si o sa fii in listuta. Dar cum de nu ne-ai atras atentia?
Am bagat si ultima masina la spalat. Am fost si la putza al meu mic si dormea. Parca mi se face dor de el, dar e bine ca mai stau si eu relaxata ca tare ma dor creerii de la tipete.
Sa va zic ceva tocmai vorbeam cu sotu ca peste 2 luni e ziua mea, adica imbatranesc cu un an. Nici nu stiu cum a trecut anul, singurul lucru pe care l-am realizat a fost ca am avut grija de Vla si l-am hranit. Deprimant, dar ce sa facem asta e perioada. Oare anul urmator o sa fie mai bine???????
Ma cuprinde nostalgia ca deh ma relaxez si eu
.
Ma duc sa mai descarc poze cu fimiu. Va anunt cand sunt puse.
Pupici!
Ioana si bebe Vladimir
Ioana81 spune:
Am reusit sa pun poze, folderul 1 an!!!!!!
Ioana si bebe Vladimir
hcclara spune:
buna dimineata!
am aflat ca azi e ziua lui Miki, si am zis hai sa va spun si voua...sa nu beau eu singura sampania!!!
Nico, multumesc mult!!!
Ioana, eu as incepe in locul tau la proiectul bebe 2, ca Vla e flacau in toata regula, mare si frumos, si pare tare cumintel!!!si ce ochi frumosi are!
Nu am timp acum ca la 11 fara un sfert trebuie sa fim la biserica, va pup si ne auzim saptamana viitoare!
Claudia
katik spune:
neatza!

MIKI, multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi!!!!
ioana, io bag de seama ca se cere bb2!![]()
![]()
![]()
nico, f. bine faci, da-i sa se descurce cu ei, n-o fi chiar asa o mare filozofie, daca tu poti s-o faci zi de zi plus gospodaria si proiectele, el de ce n-ar putea-o face, numai grija de copii.
ma duc sa vad poze de vladimir.
sa aveti o duminica placuta!!!
Ioana81 spune:
Neata!
Miki, LA MULTI ANI!!!!!!!!
Hei fetelor de ce se cere bb2??????? Ca mie nu imi cere nimeni momentan, nici Vla, nici Cristi
. Ne e bine asa!
O sa vina bb2 cand o vrea el, sau mai bie zis ea. Oricum la bb2 ma voi documenta ca vrem fata.
Duminica placuta, nu ca vremea de afara!
Ah sa nu uit Claudia petrecere frumoasa!
Ioana si bebe Vladimir
misha-germ spune:
Merci fetele, si chiar ca o sa ma gandesc la voi cand o sa deschid sampania!
Revin mai pe seara, dupa chef...si va pup si pe Claudia, care v-a impartasit si voua.
Distractie placuta si tie la BOTEZ, sa creasca mare si sanatos feciorasul tau.
miki-mami de trei muschetari!