Mamici aspirante din nou - cap. 29
Raspunsuri - Pagina 20
ClaudiaH spune:
Oau ce zi minunata!!! Atatea vesti bune!
Felicitari Crengu!!!!
Spune repede la baba Claudia in ce an sunteti conceputi tu si sotul tau sa va zic eu fuguta ce culoare sa cumperi la viitorul bebe! :)
Maryb, iti tin pumnii, am eu asa un feeling ca e de bine.
Hai ca v-am pupat si astept mai departe vesti bune.
mamica lui Stefan din 03.04.2005
ingeras26a spune:
quote:
Originally posted by crengu75
Nu este primul. Primul l-am facut sambata si abia se vede linia.
Apoi am facut duminica, cu o zi- doua inainte de data la care ar fi trebuit sa vina .....si este SureCheck ...si am vazut ca se vede mult mai bine. Dar vezi ca nu este rosu.
Stiu din lunile din urma cum este cand " nu este". Poti sa te uiti mult si bine....nu se vedea nici o umbra....nika-nika.
Visul meu
Crengu4+ , mami lui Cristian(30.05.2003)
este sigur ++, stai calma! asa mi-a iesit si mie! si aveam sarcina gemelara...deci la sarcina unica (asta daca nu ai gemeni...) este cu atat mai normal!
felicitari inca o data!
Pupicei, Ingeras
de 
Maya Maria (16.12.2006)
alinaalex spune:
wow, ce de vesti buneee!!!!
Felicitari proaspetelor mamici Ada, Crengu, Maryb!!!! Sarcini usoare!
Ingeras, bine ai venit! povestea ta o stiam, te citeam si la aspirante inainte de Maya! sigur ca suntsanse in cazul tau, mai mici dar sunt! am o prietena in situatia asta, are 2 copii cu o singura trompa, maica-mea are o prietena care a facut 3 copii cu o singura trompa, deci...a, am avut o colega la Odisee, sigur o stii si tu, Laura -Ioana, e insarcinata din nou, a pierdut sarcini, aramas natural cu o singura trompa...
Din pacate, eu tare ma tem ca va trebui sa incep din nou niste investigatii...Azi sunt z4. CM imi intarzie lunar pana prin ziua 38-40. Asta nici n-ar fi cea mai mare problema...Ma tem sa nu se fi infundat iarasi trompele. Pana sa-l fac pe Marc a trebuit sa trec printr-o laparoscopie, inainte HSG, cand s-a costatat ca ambele trompe erau infundate si atunci mi s-au dat f. mici sanse sa raman natural, mi s-a recomandat chiar FIV, dar pana la urma s-a rezolvat cu laparoscopia, mi le-au desfundat atuci si am ramas gravi natural dupa cateva luni. Tot cu ocazia laparoscopiei mi s-a pus diagn. de endometrioza, cica aia mi-ar fi infundat trompele. Acum, vad ca dupa 7 luni de incercari n-am nici un rezultat. Eu tot mai sper sa nu trebuiasca sa ma operez din nou...Imi doresc f. mult bb2 si nu vreau sa ma las.
Alina si
Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre
maryb spune:
fetelor, sunteti minunate, va multumesc din suflet pentru raspunsurile voastre si pentru urari.
deocamdata imi doresc sa scap de ziua de azi si maine sa am un test si mai pozitiv.
haide bebe vino la mami si tati.....te rugam
luna asta nu mai vreau sa declar nimic
locca spune:
Raluca
esti de coma cu ovulatiile.
Mary, felicitari! Inca un test slab pozitiv, pai atunci e mai mult ca sigur sarcina.
Mai fetelor, e normal sa am tensiune in sani cu 10-11 zile inainte de cm? Mie nu mi s-a mai intamplat. Si nu as interpreta ca semn de bebe, oricat de mult as vrea, ce naiba doar ca ce a trecut perioada buna.
Irinel, convinge-o sa-ti dea trimitere la gine daca tu simti ca nu e ok. Cu durerea la pipi nu stiu ce sa zic.
Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
crengu75 spune:
eu sunt nascuta in ianuarie 1975, deci conceptie in 1974.
sotul este nascut in august 1974, deci conceput in 1973.Sper ca nu gresesc. Nu am fost niciunul prematur, parca....
Visul meu
Crengu
4+ , mami lui Cristian(30.05.2003)
Ada_S spune:
quote:
Originally posted by ClaudiaH
Oau ce zi minunata!!! Atatea vesti bune!
Felicitari Crengu!!!!Spune repede la baba Claudia in ce an sunteti conceputi tu si sotul tau sa va zic eu fuguta ce culoare sa cumperi la viitorul bebe! :)
Maryb, iti tin pumnii, am eu asa un feeling ca e de bine.
Hai ca v-am pupat si astept mai departe vesti bune.
mamica lui Stefan din 03.04.2005
Claudia sotul e conceput in 1970 si eu in 1977 dar e posibil sa fi fost si in 1978
Abia astept sa vad ce imi ziciMultumesc
Ada
4+ mamica de baietel
(25.06.2006)
locca spune:
Am deschis capitol nou. Haideti si aici cu vesti bune!
Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)

Multumesc