Aspirante optimiste > 20 (205)
Raspunsuri - Pagina 11
claudinna spune:
pe unde or umbla fetele astea?m?
www.kodakgallery.com/Slideshow.jsp?Uc=vytszv5.obo3ext&Uy=s10q8x&Upost_signin=Slideshow.jsp%3Fmode%3Dfromshare&Ux=0&mode=fromshare&conn_speed=1 br / " target="_blank">poze nunta
"nimeni nu are mai multa nevoie de un zambet decat acela care nu-l poate darui...
un zambet ii imbogateste pe cei care-l privesc, fara a-i face mai saraci pe cei care-l daruiesc"
totul pentru bebe
mamica de septembrie-octombrie 2008 (cel mult noiembrie-decembrie 2008)
claudinna spune:
salut claudela!
eu o astept si pe crisa, sa ne zica cum a fost, dar sutn cam incurcata cu fususl orar...
www.kodakgallery.com/Slideshow.jsp?Uc=vytszv5.obo3ext&Uy=s10q8x&Upost_signin=Slideshow.jsp%3Fmode%3Dfromshare&Ux=0&mode=fromshare&conn_speed=1 br / " target="_blank">poze nunta
"nimeni nu are mai multa nevoie de un zambet decat acela care nu-l poate darui...
un zambet ii imbogateste pe cei care-l privesc, fara a-i face mai saraci pe cei care-l daruiesc"
totul pentru bebe
claudela spune:
Si eu ma gandeam ca o intra sa ne spuna ce a facut azi...
Tu ce faci? Si la voi e asa frig ca la Slatina?![]()
claudinna spune:
cred ca tot asha, ca eu nu stiu cum e de frig la slatina acum:)
adevarul e ca nici la caracal nu prea stiu ca am cam stat in casa azi
chiar am fost de dimi la slatina:) sa-mi iau cazierul si tare m-am bucurat ca ti-l dau pe loc, insa, ghinionul meu...nu mi-au modificat aia numele cand m-am casatorit si...mai dureaza...
totul pentru bebe
claudinna spune:
a nascut ramonella!!
sa-ti traiasca bebelusa si sa fiti sanatoase!!!
totul pentru bebe
anaxena spune:
nici bujo nici crysa n-au intrat...ce s-o fii intamplat
poate au sarbatoriti azi si sunt ocupate
Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
7+ sper la o
!!!AMR 33sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb
lumit spune:
stie cineva la cate zile dupa conceptie se poate depista sarcina, prin analiza sangelui?
merci!
anaxena spune:
quote:
Originally posted by lumit
stie cineva la cate zile dupa conceptie se poate depista sarcina, prin analiza sangelui?
merci!
din a7a zi...dar mai ashteapta,eu am patito cu bhcg
Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
7+ sper la o
!!!AMR 33saptproiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb
CrisaS spune:
Eu am venit, mai e careva pe-acolo?
Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina;sub pasii tai care urca ele se vor inmulti la nesfarsit!!
http://tt.lilypie.com/9ktRm5.png
CrisaS spune:
Claudina, claudela, anaxena..sar,na ca v-ati gindit la mine.
Am avut o zi de kkt.Puteti sa credeti ce vreti despre mine..dar asa de frica mi-a fost incit puteti crede ca nu am putut sa ma focusez nici o secunda la examen...si L-AM PICAT!!!!!!!!!!!!!!!
Condus de 10 ani si am picat examenul.Nu pot sa cred.
Examenul aici e ceva de toata jena..te duce pe o strada pustie unde nu vezi tipenie de masina unde ai loc cacalau sa parchezi...si eu l-am picat.Barbata-miu mi-a zis daca pici te bat:))))) e..sa fac ceva pe examenul lor ca eu numai pe masa aia ma vedeam si imi imaginam cita durere am sa simt.
Si asa a fost.Neica am bocitttt de m-am umflat.M-a durut rau.Nu simti nimic pina cind incepe sa bage substanta aia de contrast , cind incepe s-o bage ..e de naspa.Eu spun, nu am de gind sa tin numai pentru mine.DOARE RAU!!
Slava Domnului ca nu am nimic , a zis aia ca e ok.Am singerat dar mi-a zis ca e ok..e normal..vai fetelor ce am mai indurat.Si apoi m-a mai durut cam doua ore nu chiar asa tare si gata mi-a trecut.Deci imi sint ok si trompele si toate alea da`eu nu fac copil.
Am uitat sa intreb daca pot sa incerc si luma asta.
Voi ce stiti , cele care ati facut?
Crisa
Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina;sub pasii tai care urca ele se vor inmulti la nesfarsit!!
http://tt.lilypie.com/9ktRm5.png