Sa ne rugam pentru micuta Crisa

Sa ne rugam pentru micuta Crisa | Autor: crisflo34

Link direct la acest mesaj

Draga mea familie DC deschid acest subiect stiind ca veti fi alaturi de Crisa asa cum ati fost si alaturi de Sabina,

Crisa e o fetita de trei ani pe care am cunoscut-o in spitalul Fundeni, traiam impreuna acelasi cosmar, al cancerului, ea fiind diagnosticata tot cu hepatoblastom!!!!!
Crisa a fost norocoasa ca si Sabina, a reusit sa invinga cancerul. Din pacate Crisa a avut nesansa ca la prima operatie sa dobandeasca o fistula biliara de care nu a scapat nici in cele cinci interventii chirurgicale ulterioare.
Mica Crisa traieste si azi, desi au trecut mai bine de doi ani de la diagnosticare cu un tub de dren in burtica.
Zilele acestea parintii Crisei au primit un raspuns pozitiv de la o clinica Saint Luc: DA, EXISTA SOLUTIE!

Haideti sa ne rugam impreuna pentru mica luptatoare Crisa!
Sa scape de tubul dureros si chinuitor din burtica!!!!!

Aici e povestea Crisei:
http://www.crisa.ro

Cristina, mama Sabinei

http://sabinac.netfirms.com/despre.htm

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Doamne Dumnezeule, fii alaturi de Crisa sa treaca cu bine peste interventie, sa scape cat mai repede de tubul din burtica si sa fie sanatoasa! Doamne ajuta!

Beatrix si Eric (11 septembrie 2006)

Ei au nevoie de noi: Ionut & Teo & www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia & www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius & Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Bietul pui, doamne-ajuta sa se faca bine !

Carmi si Fabiano-mic-si-scump (20.10.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capra cu trei iezi spune:

sfintii mihail si gavril sa-i fie alaturi si sa-i daruiasca sanatate!
doamne ajuta!

capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!

IUBESTE SI FA CE VREI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Sa auzim numai vesti bune !!!

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chita spune:

Va multumesc enorm ca sunteti alaturi de noi si de micuta mea.Ne dorim sa o facem bine pe Crisa ca ea sa se poata bucura cu adevarat de copilarie.Detalii,noutati si povestea Crisei in intregime o puteti citii pe www.crisa.ro Va multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corynutza spune:

Iti doresc tot binele din lume si toata sanatatea din univers,Crisa.Iar parintilor le doresc multa putere si sa fie cat mai curajosi sa reuseasca ce si-au propus sa realizeze.Crisa e un ingeras si Doamne Doamne are grija de ea cum a avut mereu.Este un copil iubit si se va face bine.Multi pupici pentru Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisflo34 spune:

Draga Crisa,

Sper ca Sf. Nectarie, care isi sarbatoreste azi hramul sa te ajute repede, repede !!!!!

Sunt convinsa ca sunt multi oameni buni care se roaga pentru tine, printesa mica si frumoasa!
Te pupam cu mult drag,

Cristina, mama Sabinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Crisa draga , ne gandim la tine si asteptam vesti bune.
Stiu ca vei reusi ... ai reusit tu deja altele mai grele.
Te -am si asteptam vesti bune

Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chita spune:

Multumim tuturor pentru incurajari si va rog sa va rugati pentru crisa are nevoie o asteapta o operatie grea si are nevoie mare de ajutor DIVIN ,va vom tine la curent cu totul si speram sa va dam vesti bune curand .Crisa va pupa dulce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Domne ajuta!

Gabi mami de Bogdanel-Andrei(29.10.2002)

Mergi la inceput