Azoospermie - cap 9 -
Raspunsuri - Pagina 18
iuca spune:
Pisix sunt si eu alaturi de voi si ma rog sa fie totul bine.
aspiranta la
- din august 2005
vio
pisix spune:
Fetelor, am venit
A fost o zi grea cu mult suspans; daca prima biopsie a sotului a durat 15min, azi a durat o ora : nu mai gaseau spermatozoizi
Au punctionat intai testicolul stang, de cateva ori (data trecuta fusese dreptul) si nu au gasit nimic; apoi au taiat in testicolul stang si iar nimic
Apoi au punctionat in dreptul si in sfarsit au gasit ceva ...putini dar speram sa face treaba cu ei.
Mie mi-a recoltat 12 ovocite.
Dupa ce prepara spermatozoizii se va face ICSI.
Sper sa fie bine, maine aflu ce a iesit
Va pup, sunt inca adormita
Sunt pe vaaal 
PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)
Sonia are nevoie de sufletul tau bun
andrabirni spune:
Pisix, toate azoogirls iti vom tine pumnii si te vom sustine.Suntem mai mult decat niste prietene, e ca si cum daca ai reusi tu, de fapt am reusi toate si am invinge inca o data aceasta urata azoo.Asa ca, optimismul , rabdarea si REUSITA sa fie alaturi de tine.

HAIDETI SA FIM ALATURI DE PISIX!!!Sa fie 
...
pisix spune:
andrabirni - ce mesaj dragut ... Iti multumesc! 
Stiu cum simti pt ca si eu simt la fel in ceea ce va priveste,dragele mele dragi
Eu incep sa ma dezmeticesc si ..sa fac conexiuni.
In testicolul stang nu s-a gasit nimic.Si tot la stangul are si varicocelul ala pe care il consideram inofensiv.Eu ma gandeam ca asta ar putea fi cauza.
Fetelor, cand am plecat e la clinica, sotul a si condus.
Nu cred ca ar fi putut conduce pana la ..Pitesti sau Craiova, dar voiam sa zic ca nu e chiar asa nasoala biopsia asta
Si avalon cred ca se trezeste acum dupa
Inca ceva, asa cum spunea si d-na dr, daca in iulie ar fi facut biopsia pe testicolul stang am fi crezut ca nu se produc deloc; poate ca am fi luat-o de buna si am fi renuntat sa mai speram( nu cred, noi ne hotarasem dinainte ca daca nu gasim nimic, mai incercam o alta biopsie)
copilutzu- sotul tau a facut biopsie pe ambele testicole ?
miki-miki spune:
Pisoi
prin cate ati trecut voi astazi. Felicitari sotului tau pt curaj.
Dc D fereste nu se gaseau acum nici in testicolul drept aveati proba congelata de la Gyuli? Ce anestezie a facut sotul tau? Totala? Pt punctie, la inceput, ce anestezie a facut?
Te pupic si sa dea DD sa iasa totul bine. Sa-ti ramana ceva embrioni si de congelat. DOAMNE AJUTA!
Miki
andrabirni spune:
Pisix, e bine ca s-a terminat cu bine.Speram sa ai niste embrioni superi si sa reusiti din prima!!!!Gandeste pozitiv!te sustinem!
Miki, trece anul si noi tot pe DC stam visand....

amzulica spune:
Pisix - of ce situatie ... incepe sa mi se faca frica. Sotului meu i s-a facut anestezie totala, si biopsia i s-a facut pe testicolul stang - dupa o palpare initiala. Vedem ce va decide acum la FIV.
Anyway, iti tinem pumnii, ai super ovocite, sa va ajute Dumnezeu sa reusiti, conteaza enorm pentru noi toate aflate in aceeasi situatie cu tine.
Cami
pisix spune:
gudinde -heeei, bine-ai venit pe la noi ! Sa dea DD ca smecheritii nostri mici sa fie niste luptatori si sa astepte si ei nerabdatori intalnirea cu mami...
andrabirni -pai asta inseamna ca e moemntul sa va mobilizati
amzulica - nu te speria, totul decurge f bine, sotul meu se simte suuuuper si avem un moral bun.
Deci va repet, biopsia nu e un lucru de care sa va fie frica
pisix spune:
miki - da ...a fost incredibil de plina de suspans ziua, si Dracea era marcata ...a zis ca f greu s-au gasit spermatozoizi ... Cred ca s-au gandit la un moment-dat ca nu vor gasi.
Dar da, se adusesera in prealabil si congelatii de la Giuly, toti eram pregatiti 
Sotul meu a facut anestezie generala. Nu stiu daca i-a facut altfel la inceput, pt ca el a semnat un consimtamant pt Anestezie Gen. -si desi si pe mine m-au adormit, nu am semnat asa ceva. Deci cred ca am facut anestezii diferite. Oricum, am fost amandoi somnorosi dupa ...
Mai voiam sa va zic ca punctia testiculara chiar e banala, am vazut, are niste intepaturi fine care nu il dor deloc.
In general data asta e muuult mai bine, si anestezia nu l-a chiaunit de cap (a plecat cu masina dupa), si nici nu simte mai nimic acum .E mult mai bine decat data tecuta, desi si atunci a fost f bine
Fetelor, din cele 12 ovocite doar 10 au fost mature, asa ca in urma ICCI avem 10 embrionasi
Dr Dracea a zis ca e posibil sa facem un ET vineri cu un embrion de 3 zile, si unul duminica, cu un blastocist
Om vedea cum evolueaza lucrurile
Scuze, nu am avut net pana acum