Stimulare ovariana cu ova-mit/ clostilbegyt 3
Raspunsuri - Pagina 9
elaa spune:
uite ca ma bagaserati in ceata, eu eram suparata ca am ratat seara trecuta (z10) si ma gandesc ca diseara ajung iara tarziu acasa si facusem planuri de prestat sambata si duminica si luni in z14 sa merg la monitorizare, dar se pare ca ar trebui sa schimb tactica, moarta coapta sa bag o serie diseara si una duminica....si daca luni spune ca inca nu s-a spart, am sa mai bag si luni......si mai degraba sa-mi para rau ca am bagat prea des, decat ca am facut stimulare aiurea:)
RalMar spune:
Tre' sa muncim, n-avem ce face!
Uite asa, de cand ne tot chinuim cu programul, am ajuns sa ma cam satur

.Noroc ca am luat luna trecuta pauza, ca altfel nu mai rezistam la atata munca![]()
elaa spune:
offf, astept sa vad ce-mi spune medicul luni, si daca chiar nu vrea dd cred ca am sa iau si eu o pauza in decembrie, nu de alta dar e post si parca nu as vrea sa fortez nota prea tare ...si din ianuarie daca tot nu gasesc cauza si nu se intampla...am sa ma indrept catre Bucuresti, dar eu tot sper sa nu fie nevoie.
Ma fetelor oare de ce ma tot supara ovarul stang?( pe el se afla si foliculul dominant), ca-i z11 si in z9 avea 13.7, nu cred ca are cum sa fi crescut in 2 zile asa mare si sa se sparga...sau e posibil?
RalMar spune:
Mai stii? Si eu am ovulat intr-o luna in Z9 , desi de obicei se intampla minunea in Z13.
rocsy2007 spune:
da. este foarte posibil sa creasca in 2 zile.
pentru a obtine ceva trebuie sa vrei cu adevarat
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png
georgia_c spune:
elaa , cam aceleasi dimensiuni am avut eu in z10 (un picut mai maricel)..... si azi sunt z17 OD=20.2
explicati-mi si mie pe ce considerente sa da aceasta stimulare ..ca vad ca sunt fete care ovuleaza singure si tot li se da stimulare ... mie nu mi-a dat .. insa eu ovulez doar cu un ovar ... adica dreptul ...pe stangul nada florilor ...
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
elaa spune:
mda, mi-a venit o idee grozava, am sa-i scriu lu Mos Craciun sa-mi aduca un echograf cu sonda si zilnic am sa vad cat creste, cu cat si atunci cu siguranta am sa prestez cand trebuie....decat sa dau atatia bani la dr. si tot sa nu stiu data exacta.....
...si nu mai zic ca la cate echo am vazut, deja ma pricep sa citesc in utere, ovare si alte alea....
coletutza spune:
Motto-ul nostru trebuie sa fie :
Nici-o ovulatie fara fecundatie!!
asa am citit ca se facea haz de necaz pe vremea decretului in 66-67, cind femeile nu aveau voie sa ia nici-o masura de contraceptie, si erau obligate sa sporeasca forta de munca a tarii.
macar luam si noi ceva bun de la comunisti!
de aceea, va rog, lasati nervii si convingeti-va sotul sa prestati cind trebuie, altfel nu iese.
gabi2005 spune:
buna fetele sunt si eu o aspiranta la statutul de mamica ca si voi si sper sa ma primiti si pe mine aici pentru ca am nevoie de incurajari pentru ca incerc de niste ani va pup pe toate si va doresc sa va auzim
si cu
cat mai curand va pup pe toate
rocsy2007 spune:
buna gaby. bine ai venit. sper sa pleci cat mai curand si sa te duci la odisee.pupici
pentru a obtine ceva trebuie sa vrei cu adevarat
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png