Stimulare ovariana cu ova-mit/ clostilbegyt 3

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coletutza spune:

hai sa incerc eu sa va mai "destind", spunindu-va ce simteam eu cind am facut stimulare cu clostilbegyt:
1.ma apucau din 2 in 2 ore si uneori chiar mai des niste calduri de credeam ca lesin, imi ardea spatele de parca stateam pe soba bunicii...ori eu sunt extrem de friguroasa;
2.transpiram noaptea , ma trezeam cu ape pe mine...eu chiar transpir greu de felul meu, deci iarasi neobisnuit;
3.nu mai aveam rabdare cu cei din jur, chiar mi s-a spus ca am niste pretentii cam exagerate...
4.la ovare le simteam de parca aveam balonase care ma jenau cind stateam la PC,de durut ma dureau numai cind mi se parea mie ca se maresc.

ce mai, ma urmaream in orisice secunda, de parca eram la SRI, eu pe mine insami, in cazul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

si nu stiam de ce am calduri, de ce transpir noaptea....habar nu avea ca e de la stimulare

pentru a obtine ceva trebuie sa vrei cu adevarat
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Buna fetelor ce faceti ? Sper sa citesc curand ca aveti burtica ,promit sa stau cu ochii pe voi ca sa stiu ce se intampla.
Apropo de asta era o fata oana mar stie cineva ce a mai facut?? A ramas gravi,parca spunea ca se duce la medic, ca facuse inseminare si astepta sa vada daca s-a prins bebe????
Chiar m-am gandit la ea ce o face ,poate citeste si ne raspunde.
Va pup pe toate va tin pumnii sa se prinda bebe dupa stimularile de luna asta.

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Dara_d FELICITARI sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos
OanaMAr a scris la Inseminari este in 5 saptamani

aspiranta la - din august 2005
vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrmoana spune:

WOOOOOOW!!
FELICITARI OANAMAR!!!

oana
"Success comes before work only in the dictionary."

waiting for my baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

hop si io
am fost la monitorizare z17 OD=20.2 E=12.6; Duminica ma duc iar ...acum sper sa se sparga pana atunci sa pot sa ma joc cu sotulica de-a mama si tata

oanamar ..felicitari ..sarcina usoara ...

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim

Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Multumesc de urari ce ma bucur pentru ea,are varsta la sarcina apropiata cu a mea.
Pupici si sa va tineti de prestat ca sa iasa un beb frumos.

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elaa spune:

Buna fetele,
va vorbesc de aici din butoi...daca gasiti o modaltitate de a iesi din el, va rog sa mi-o comunicati si mie, ieri am fost f nervoasa, nu-mi imaginez de ce m-am luat de sot toata ziua, aseara am mers la fini in vizita si ptr. cateva ore m-am relaxat si detasat...iar cand am ajuns acasa in loc sa ma culc linistita, mai exact sa prestam iar m-au luat nervii din senin si am adormit si dimineata m-am enervat tare , ptr. ca a trecut seara si eu in loc sa ma apuc de treaba m-am enervat......si uite asa lantul enervarii si diseara iar tre sa merg in vizite si nu am cum sa le aman...si iar am sa ajung noaptea ....si-mi vine sa-mi trag una.

va pup si va urez o zi buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne_Ma spune:

Fetele, nu disperati!
Eu am incercat ani de zile sa raman , am facut stimulare, histerosalpingografie, urma sa fac inseminare si apoi fertilizare. Cand o vrut Dumnezeu, s-a prins! Acum mai am putin si nasc. Inteleg ce simtiti, am trecut si eu prin asa ceva.
Sa va dau reteta: in perioada fertila o zi da, o zi nu , nu va spalati si stati pe burta.
Spor la treaba si cat mai multe liniute!!!!!

http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
35+ Ioana
AMR 24 de zile pana la cezariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elaa spune:

Amme Amme, ce putin mai ai pana-ti tii in brate minunea, sarcina usoara in continuare si speram sa venim si noi vestea celor II

Mergi la inceput