Stimulare ovariana cu ova-mit/ clostilbegyt 3
Raspunsuri - Pagina 3
dara_d spune:
Buna fetelor,am facut azi inca un test si a iesit si ala pozitiv ,l-am fcaut cu urina de dimineata,am vrut sa il fac daca tot il aveam.
Oana mar astept sa vad ce ai facut la doctor ,eu am avut ultimul cm pe 4 oct ,am ovulat pe 23 oct ,deci am intrat ina a 3 sapt de sarcina,m-a palpat si a zis ca e ok ca e intrauterina si ca colul este bine,ca nu avea ce sa vada la eco a zis ca eco bia peste 1 sapt sau 2 sa fac.
Pupici
RalMar spune:
Mda, si mie-mi spune dr. cand avem voie sa
. Chiar ma cearta foarte tare daca nu respect programul pe care-l stabileste ea! Asta ma enerveaza cel mai mult:sa-mi fac program de
!
rocsy2007 spune:
quote:
Originally posted by elaa
apropos de prestat, voua va spune medicul cand si cat sa prestati?...ca eu am fost luna trecuta la monitorizare in z13 si aveam mai multi foliculi dintre care 1 de 22.5 mm si nu mi-a spus ce sa fac , cand si cum , ci mi-a dat un tratament pe care sa-l incept in caz ca vine cm.
am emotii ptr. diseara.....ca vine si rezultatul spermogramei
pupici
da mie imi spune cand sa prestez. nu inteleg cum ti-a dat tratament sa iei in caz ca vine CM?
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png
elaa spune:
dara felicitariiiiiiiiiiiiiiiiii
ralmar bine ca macar iti spune dr. sper sa-mi spuna si mie, daca nu ..am sa ma las de toata jena si-l intreb eu
rocsy2007 spune:
quote:
Originally posted by dara_d
Buna fetelor,am facut azi inca un test si a iesit si ala pozitiv ,l-am fcaut cu urina de dimineata,am vrut sa il fac daca tot il aveam.
Oana mar astept sa vad ce ai facut la doctor ,eu am avut ultimul cm pe 4 oct ,am ovulat pe 23 oct ,deci am intrat ina a 3 sapt de sarcina,m-a palpat si a zis ca e ok ca e intrauterina si ca colul este bine,ca nu avea ce sa vada la eco a zis ca eco bia peste 1 sapt sau 2 sa fac.
Pupici
FELICITARI DIN TOATA INIMA
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png
RalMar spune:
elaa bafta multa diseara! Stiu cat poate fi de stresant sa astepti rezultatul la spermograma!

RalMar spune:
dara abia astept sa ne spui daca e fetita sau baietel! (desi mai e ceva vreme pana atunci)! Ti-ai facut analizele (toxoplasmoza, rubeola, citomegalovirusul, Rh.... etc)?
georgia_c spune:
dara ... felicitari draguta , sa fiti sanatosi .. hai ca e de bun augur , de-abia s-a deschis capitolul si a si aparut 1 graviduta
aoleooo si pe mine ma enerveaza programul impus de dr .. ii zic sotului , hai acasa ca avem treaba
..dar asta e ...
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
ioanara23 spune:
DARA ne-ai umplut de optimism si de speranta! 

io gata! tocmai am inghitit ultima pastica de closti! astept sa vie sotul de jos de la masina si moama-moaaaama sa vezi ce-l mai smotocesc! 

elaa tin pumnii la rezultate!
ralu, rocsy, georgia 
HAI BEBELU! 
ioana
http://tt.lilypie.com/h5Rkp3.png
elaa spune:
Buna,
am venit de la monitorizare si-s cam desumflata: pe ovarul drept am vreo 7 foliculi, dar sunt mici cel mai mare are 7.1 mm si mi-a spus ca nu sunt sanse pe asta, si nici la ala stang nu pot spune ca-s prea incantata, dar cat de cat, am vreo 6 foliculi si 3 sunt mai marisori:2 is de 10,7 si 10,9 si unul mai mare e de 13,7mm, voi ce credeti?...e binisor ptr. z9?.....nu mi-a spus nimic daca sa prestez sau nu, ci doar ca ma asteapta in z14 sa vedem ce-i cu foliculul ala mare,..eu oricum am sa o iau usor usor cu prestatul, azi cu siguranta nu , ca-s cam abatuta
nici spermograma nu ma satisfacut 100 %
avem 76 milioane, mobilitatea e de 70%, insa scrie undeva~: moderata reactie leucocite, si asta mi-a evidentiat-o mediul, ca ar fi undeva o inflamatie si ca ar trebui sa mearga cu rezultatul la un urolog sa-i dea ceva antibiotice, ...asa ca......sper la o minune in viata mea.
va pup si sper sa ies din butoi pana maine.