magazin Plafar

magazin Plafar | Autor: rozabuburuza

Link direct la acest mesaj

Eu stau la Tineretului; aproape de Budapesta era un magazin de plante, din pacate s-a inchis.Stiti cumva de unde as putea sa ma aprovizionez? M-ar interesa un magazin undeva intre Universitate, Piata Unirii si Parcul Tineretului. Va multumesc

sa fiti iubiti

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

La Unirii e un Plafar pe partea cu Hanul lui Manuc, un pic dupa el.: http://www.naturaplant.ro/contact.php - ei sunt. Scuze, nu vreau sa fac nici o reclama.

In Berceni, sunt trei Plafar la Piata Sudului: unul in Big, unul langa Piata Aleea Castanilor si unul cam vis-a-vis de Piata.

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Am impresia ca e si un Plafar chiar in Tineretului prin zona pietii. O sa ma uit maine cand vin de la cresa; daca nu gresesc, iti zic detalii daca e intr-adevar

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diablette spune:

da, e un Plafar chiar langa Piata Tineretului, langa un magazin second hand (nu stiu daca mai exista acest magazin)

audiatur et altera pars

Mergi la inceput