Mamici cu 2 copii, mai aveti timp si pentru soti?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tisina spune:

ralucutza, eu am impresia ca treaba asta cu "lipsa timpului pentru sot" suna mai mult a scuza pentru faptul ca inca nu esti pregatita pentru alt copil. Timpul pentru "intimitati" trebuie sa ti-l faci, dar asta nu inseamna ca el nu exista. Pai daca ar fi asa crezi ca ar mai fi facum cineva si al treilea copil (sau mai multi)?
Deci, eu cred ca cel mai important este sa iti doresti si tu cel de-al doilea copil, nu sa il faci doar pentru ca isi doreste sotul. Iar daca ai indoieli, eu zica sa mai astepti. Din experienta propire iti pot spune ca viata noastra e de doua ori mai vesela (nu e usoara, insa nici cu mult mai grea) de cand avem si cel de-al doilea copil, insa pe al treilea nu l-as mai face, nu de teama ci pentru ca nu mai simt ca mi-as dori inca unul (cel putin deocamdata). Este adevarat ca si sotul ma ajuta foarte mult, iar serile, dupa ce "ii dovedim" pe cei mici, sunt numai ale noastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OrbuGabi spune:

Buna si eu am 2 copii,exact cum am vrut asa mi-a dat DD.
Si pot sa spun ca dupa nasterea celui de al doilea copil relatia noastra a mers tot spre mai bine.Si copiii nostri adorm tarziu seara,de multe ori sotul adoarme inaintea lor dar daca e sa fie ceva ne trezim dimineata devreme si discutam si ......
Asa cum a scris si Tisina cel mai important este sa iti doresti tu sa ai si al 2-lea BB ,pt. ca timp pt. a fi petrecut in doi se va gasi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

Ce-nseamana timp pentru sot?Sa-l iubiesti, ingirjesti si alinti? Astea intra deja-n meniu, nu la optiuni, ca doar nu-l dadacesti si pe el ca pe cei mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Am doi copii ,unul chiar f. mic dar e mai bine acum,ne iubim mai mult chiar daca momentele intime sunt mai rare.Daca esti calma si relaxata,te bucuri de copii tai,stii sa-ti faci timp si pt. sot.
Dar clipele cind suntem in 4 sunt cele mai frumoase.

Daca sotul tau vrea un copil inseamna ca te iubeste,iubeste familia.
Eu nu cred ca nu ar intelege faptul ca tu nu esti inca pregatita.Nici eu nu am fost mult timp pregatita pt. al 2-lea dar a venit si clipa cind am zis-gata,mai vreau un copil,vreu un frate pt. copilasul meu.

poze
poze botez
Monica ,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tora97 spune:

noi avem 3 fete... 14; 10 si 2,6! timppt noi?! pe furate! Ne pupacim si alintam dimineata intre drumuri, eu spre baie el spre bucatarie sa pregateasca sandw-rile si micul dejun Mai ciupim seara tot intre drumuri si dupa ora 21, mai bine zis 22 (stingerea se da la 21, dar urmeaza dusul, de strins pe colo, colo, pregatit hainele pt a doua zi...)Eh, daca nu face el dus primul ne bucuram de ceva timp impreuna, caci daca apuc sa intru prima la baie.... pina iese el eu deja sint in luema viselor!
Asta in timpul saptaminii... in wke avem dim de duminica, plecam la cumparaturi si luam beakfast ul in oras. Mai furam cite o seara si iesim in 2 la un suc. Ideea este ca ne straduim amindoi sa ne furam ceva timp

poze multe cu noi/Ana a implinit un an/ 2006/2007
"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrmiki spune:

Noi avem trei baieti de 7,4 si 1 an si nu cred ca iti inchipui cat de energici pot fi. Timp pentru noi ne facem seara, dupa ce culcam copii, dar si pe mine ma ajuta sotul ca doar nu i-am facut singura, sau asa cum spunea Tora, in mers ne pupam, ne imbratisam, printre copii, profitam de fiecare minutel, Ideea este ca daca nu iti faci timp pentru ceva, nici nu vei avea in goana din ziua de azi si cel mai importat este sa simti ca iti mai doresti un copil, nu sa-l faci doar ca vrea sotul sau ca acesta este standardul si trebuie sa vezi partile frumoase, care umbresc oboseala, Eu una cred, ca, fericire mai multa decat iti ofera copii nu poti gasii niciunde (doar ca trebuie sa ti doresti).

Un cuvant plin de iubire pretuieste atat de mult si totusi el costa atat de putin." N. Iorga
http://community.webshots.com/user/mcrmiki
Miha&Sorin&Bogdan(24.12.2000)&Vlad(17.11.2003)&Alexandru(29.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrmiki spune:

Noi avem trei baieti de 7,4 si 1 an si nu cred ca iti inchipui cat de energici pot fi. Timp pentru noi ne facem seara, dupa ce culcam copii, dar si pe mine ma ajuta sotul ca doar nu i-am facut singura, sau asa cum spunea Tora, in mers ne pupam, ne imbratisam, printre copii, profitam de fiecare minutel, Ideea este ca daca nu iti faci timp pentru ceva, nici nu vei avea in goana din ziua de azi si cel mai importat este sa simti ca iti mai doresti un copil, nu sa-l faci doar ca vrea sotul sau ca acesta este standardul si trebuie sa vezi partile frumoase, care umbresc oboseala, Eu una cred, ca, fericire mai multa decat iti ofera copii nu poti gasii niciunde (doar ca trebuie sa ti doresti).

Un cuvant plin de iubire pretuieste atat de mult si totusi el costa atat de putin." N. Iorga
http://community.webshots.com/user/mcrmiki
Miha&Sorin&Bogdan(24.12.2000)&Vlad(17.11.2003)&Alexandru(29.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxicucu spune:

Eu am doi baieti unul de 3 ani jumatate si celalalt de 6 luni. Inceputul este greu, primele luni cand bebe te solicita mai mult, il doare burtica, mananca mai des...apoi treburile se aranjeaza si-l poti include si pe sot in programul tau. Eu mi-am dorit foarte tare 2 copii pentru ca eu am fost singura la parinti si nu am vrut sa fie si copilul meu asa.
Si-apoi cam ar fi momentul sa-l faci daca te hotarasti ca sa nu fie diferenta mare de varsta intre ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valy2007 spune:

buna fetelor eu am doi copii o fetita de 5 ani si un baietel de 10 luni . in viata trebuie sa ai curaj sa infrunti toate neplacerile sa le spun asa si sa ai rabdare .trebuie sa vezi si partea frumoasa a vietiisi sa-ti faci timp pentru toate ca si asa zboara timpul de nici nu simti ...eu nu stiu cand fetita mea a implinit 5 ani , nu stiu cand baietelul a implinit 10 luni ...
cnd s-a nascut fetita am devenit mai puternica si mai responsabila si mi-am spus ca viata de abia atunci a inceput pentru mine ,pana atunci fusesem si eu tot un copil...
si dupa ce anii au trecut ne-am gandit(eu si sotul)ca ar fi cazul sa traim o alta experienta minunata in viata noastra si asa a mai aparut un bebe... si suntem fericiti si recunoscatori lui dumnezeu pentru ceea ce avem
asa ca draga mea curaj si gandeste ceva mai pozitiv !

p. s. am avut doua sarcini dificile cu multepiedicisi am trecut prin cateva incercari in cursul acestori ani dar am fost puternici !

Mergi la inceput