Aspirante optimiste > 20 ani (204)
Raspunsuri - Pagina 13
bujo spune:
Alexa imi pare tare rau. Sa nu cazi in butoi, macar nu de tot.

bujo
3+ (mai optimista de atat nu se poate)
album de nunta
Alexa.1983 spune:

Sunt ok...nu ma deprim deloc....
Va ubesk si va pupicesk...
Cu sufletul mereu
http://t2.lilypie.com/qUo6p3.png
LAURA
Alexa.1983 spune:
Bine macar ca mi s-a reglat CM-ul si vine iar la fix 28 de zile...ca sa stiu cum stau,nu?...
Cu sufletul mereu
http://t2.lilypie.com/qUo6p3.png
LAURA
ClaudiaH spune:
Bujo, imi pare tare rau pentru sarcina pierduta! Sa dea Dumnezeu sa fie cu noroc de data asta!
Cand am ramas insarcinata cu baietelul meu am fost foarte necajita, nu voiam copii, a fost un accident, m-am necajit, mi-am facut un milion de griji iar apoi cand pe la cateva luni de sarcina am avut probleme (uterul nu voia sa se relaxeze si sa creasca) nu mai stiam ce rugaciuni sa inalt Cerului sa nu-l pierd. Acum iata-ma-s din nou doritoare. Si ma tot intreb cum de n-am putut sa ma bucur din prima clipa de prima sarcina??? Sper sa nu ma pedepseasca Doamne Doamne si sa nu mi-o mai dea pe-a doua.
Oricum nu trebuie sa ne panicam si stresam, atitudinea pozitiva imbunatateste sansele de a ramane gravide :)
Zi faina tuturor!
dara_d spune:
Buna fetelor,va multumesc tuturor de urari,acum am apucat sa va citesc.
Bujo felicitari pentru sarcina,sa stii ca tu m-ai decis sa fac ieri la pranz testul cand am vazut ca este pozitiv al tau am zis sa incerc si eu.
Azi dimineata am fost sa ia sange la medicul de familie sa imi fcaa setul de analize complet pentru gravi,astept rezultatul saptamana viitoare,apoi am fost si mi-a luat sange a doua oara la centrul de hematologie buc ca sa imi dozeze anticorpii ca eu am grupa 0 si sotul A2 si sa vedem ca abia vineri iau rezultatul.
Apoi pe la pranz am ajuns acasa cu circulatia asta criminala din buc,am mancat si m-am culcat ca muream de somn.
Ma simt bine sanii un pic tari si durerosi la atingere,simt asa ca sunt calda daca am 37.1 temp acum probabil ca de aia, si ceva somn as baga mai mult.
Am o intrebare la voi care stie eu am avut ultimul ciclu pe 4 oct,am ovulat pe 23 oct deci in cate saptamani sunt??? si cand credeti voi ca voi naste??
bususbl spune:
salutere fetelor,n-am mai fost pe aici de mult
bujo felicitariiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
fetele gravidutele,sa luati acid folic si vit E forte ptr bb
bujo,eu am facut un test pe 5 si era neg,da am fost la doct si a zis ca am ovulat in ziua a 22a de la cm ,asa ca mai am de asteptat sapt asta....oricum temp baz e tot 37.0 , 37,1,mai am sperante
...
si cele care vreti bb e bine sa luati acid foilc si dupa ce ramaneti gravi si vit E forte(doar 10 zile/sapt) cate 1/zi...ma rog sa nu-mi vina cm...9 luni de acum incolo vreau sa-l sterg din calendarul meu...
bafta
maryb spune:
dara_d, se numara saptamanile din prima zi a ultimului CM, deci tu azi ai 5 saptamani incheiate. De maine ai 5 saptamani si 1 zi si tot asa.
dar tu de cat ai CM-ul de zici ca ai avulat tocmai pe 23 oct ? asta inseamna ca ai ovulat in Z20 a CM-ului ?
haide bebe vino la mami si tati.....te rugam
luna asta nu mai vreau sa declar nimic