Endometrioza nu ne va impiedica sa avem un bebe-22

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginamaria spune:

BOO tavi,pereti,carpe,maini.............e normal si amrii bucatari tot asa au inceput.........as vrea sa iti fac cand esti in campul munciisa te vedem.Parca te vad rosie toata in obrajori si cu carpa de vase in flacarihai ca glumesc........
LUCIA,MADA,LILISOR multumesc pentru incuarajari........chiar sunt foarte relaxata acum.......ii ziceam si doctorului ca zicea xa se bucura ca sunt atat de vesela si de optimista.......si i-am zis sa faca cumva sa nu ne intalnim in ziua in care imi vine CM ca isi va schimba parerea despre mine..........ca imi vine sa ii bat pe toti din jurul meu..........deocamdata totul e k.......
PANSELUTA,AERLILIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Boo , fata gospodina!Lasa,ca nimeni nu s-a nascut invatat...Foarte bine ca exersezi,sa vezi ce experta vei deveni in timp!!!Iar sotiorul tau este sigur incantat cand vede ca-ti pasa de stomacelul lui...
Ginamaria , sa fie cu noroc!Domnul dr nu va mai putea vedea cum esti tu in perioada cu CM pentru ca nu va mai avea ocazia curand!Ai sa vezi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

fetelor, sunt ziua 17 si deja ma doare burtica semsn ca rusii incep sa-si fac simtita prezenta
ginamaria, doamne ajuta, iti tin pumnii si sper peste 2 saptamani sa ne dai vesti bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreyutza spune:

Buna seara fete dragi!!!
cu greu am reusit sa citesc din urma. nu intra omul 2-3 zile pe forum si voi umpleti pagina dupa pagina.
Lili multumesc pentru urari si ma bucur ca esti mai bine!!
Ginamaria tin pumnii si sigur luna asta va fi norocoasa!
Boo spor la gatit. experimentezi pe sotz pentru ca atunci cand vine bebe sa fi pregatita si sa-i faci mancaruri delicioase.
Monica9 frumoasa burtica dar unde sunt kg alea de care spuneai? ca in afara de burtica arati ca o pustoiaca de 18 ani.
Alexa felicitari pentru fetita ta!! Sa stii ca m-ar interesa amanunte (eventual pe PM) despre adoptie, nu de alta dar fratele meu a inceput procedura de adoptie si se pare ca intampina oarece dificultati.
Alexia28 stai linistita ca important e ca bebelina sa fie sanatoasa, sa se nasca cu bine. ca dupa, o sa ia in greutate si o sa fie printesa voastra, cea mai frumoasa fetita!!

Fetelor va pup pe toate: Lucia,Adelamaria, Boo, Lilishor, Aerlilian, Anca, Ginamaria, Cristy, Alexia28, Monica9 Alexa, Diana, Mada23, Hera, Fireyes, Gabitu, Jubica, Ylari, Panseluta, Ciol si daca am uitat pe cineva cer iertare, e fara intentie.
o seara placuta!!!!

Mosul sa-mi aduca un ingeras!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Liliana vorbim maine/azi pe mess.Ca sa nu ocupam subiectul cu alte lucruri in afara lui.N-am putut intra din motive de sosAm citit si vorbim.
Cristy esti sigura ca vin uratii?Sa nu fie inca dureri de ovulatie.Si oricum ai fost operata,poate mai trebuie sa se vindece.Eu avut dureri dupa laparo mult timp.Bine luasem si diphe imdediat dupa,in ziua 5.
Panseluta,Mada,Andreyutza,Boo,Aerlilian
Majoritatea doctorilor nu cred in tratamente naturiste/homeopate.Iti rad in nas.Doar au facut atata scoala...ei stiu mult mai bine ce si cum,stiintific nu baba Veta de la sat.Unii iti raspund cum ti-au raspuns tie Aerlilian pentru ca cred in starea de bine a pacientului si te lasa sa "dondani"ce vrei daca asta te convinge pe tine ca te face bine.Adica cred in Placebo.Am patit-o in toate felurile.Adica mi s-a si recomadat homeopate.
Ma duc la nani.
IoanaNoapte buna si multumim pentru capitol nou!Numai noi vandra pe forum la ora asta
KISSES

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

BUNA DRAGELOR! Va salut pe toate si va doresc o saptamana minunata![cheers]
Va invit la un nou capitol..aici

http://tt.lilypie.com/50m8p3.png

Mergi la inceput