Endometrioza nu ne va impiedica sa avem un bebe-22
Raspunsuri - Pagina 11
ralu_t spune:
N-am tinut nici un regim, ca imediat dupa CM am ramas plecat in vacanta si atunci am si ramas. tocmai vroiam sa ma apuc, dar am avut un noroc. Am evitat carnea de vaca si de porc pe parcursul tratamentului cu Diphe, cafeaua, dulciurile,insa, si va rog sa nu dati cu rosii, ce cred eu ca a avut efect in cazul meu, a fost tocmai faptul ca in luna cu pricina, n-am tinut nici un fel de regim, am fost total relaxata si destinsa, nu m-am gandit la bebe( mai deloc) si am mancat si baut ce mi-a poftit sufletul. Ma gandeam sa-mi fac de cap putin inainte sa devin fata serioasa,adica sa ma las de fumat, sa ma apuc de regim, monitorizari, inseminari,si ce-o mai fi nevoie.
sa te molipsesti toata![]()
a venit toamna...cu un bebe!!!
11+
http://bd.lilypie.com/DGDIp3.png
alexia28 spune:
Buna fetele,
Serviti si de la mine o prajiturica si un suculet
, sunt si eu o Mihaela, va pup si doresc distractie placuta celor ce sarbatoresc astazi
www.flickr.com/photos/10210052@N04/1447172350/" target="_blank">Alexia si minunea mea
ancaoradea spune:
Lucia, Se pare ca e un site serios, cel care l-am citit in franceza, cam de genul cel cu endo resolved. Am gasit numeroase alte sit-uri, eu ma descurc mai bine in franceza, iar astea au si varaianta in engleza si in franceza, se pare ca parerile sunt impartie, eu cu cat citesc cu atat aflu ceva nou si ceava care contrazice ce am citit in lata parte. Sunt atat de multe ca nu ma descurc, poate ma ajutati voi...pot sa pun niste adrese pe forum?
lucialu spune:
Hera
hai ca mai un pic.
Alexiaaaaaaa 

LA MULTI ANI SI SANATATE!!!SI TOT CE VA DORITI SA SE IMPLINEASCA CAT MAI REPEDE!
NUMA BBelina SA SADA LA BURTIC CAT TREBUIE!SA BETI SAMPONIE PT BB-i!SA SE BUCURE SI EA DE ZIUA TA
! Buna turta!
Si suculetul![]()
Anca pune nu intreba
.Daca-i tare ii spunem la Ioana sa le puna pe prima pagina.Orice informatie e bine venita.
Hai ca ma uit si eu sa vaz.
Ralu pei normal daca a vrut sa fie spanioloaica
Am zis la feminin?
Ups!
Am eu un feeling ca de la noi ies muuuuulte fetite frumoase ca mamicile si puternice ca ele.Sa chinuie si ele pe tatici![]()
www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...
fireyes spune:
Mitzi, m-am prins eu ca sunt 2 link-uri, dar sunt aceleasi poze. da? in ambele albume, ca eu numa' asa vad... sa stii ca la mine cu tehnologia e belea...
aerlilian spune:
DIANA,CE SE INTAMPLA CU TINE???Nu vreau sa ai starea asta...Te rog,iti vei indispune si sotul...Ochisorii tai frumosi n-au voie sa fie tristi.E sarbatoare mare astazi si Dumnezeu,in ale carui maini te-ai lasat,te priveste si are grija de tine!!!

Lucia,chiar nu ai astazi ac de cojocul Dianei???
roxanaiuliana spune:
salutare fetelor!
am cam tras chiulul pe aici, nu dati!!!
lilisor nu am cuvinte sa-ti spun cat de rau imi pare pentru ce ti s-a intamplat, am multa admiratie pentru curajul de care dai dovada, si sper din tot sufletul sa nu mai treci prin incercari atat de grele.
crisis felicitariii!!!!!!!
La multi ani! tuturor celor care isi serbeaza ziua .
Dianaadresa mea este Roxanaiulianastaicu@yahoo.com
abia astept sa va vad fetelor!
aerlilian multumesc pentru compliment, dar sa stii ca realitatea nu e chiar asa, eram si eu gatita pentru ca eram nasa.
fetelor luna asta m-am pricopsit cu un chist de 3 cm, asta era in ziua 16 acum probabil e mai mare, totusi mi-a zis ca am lichid in sacul douglas ceea ce inseamna ca a fost ovulatie desi el nu mai vazuse nici un alt folicul pe acolo. asa ca luna asta nu prea trag sperante, si am inceput sa ma gandesc serios la fiv.
va pup
ancaoradea spune:
Pai ar fi: http://endofrance.org, in anul 2000, in Franta s-au intalnit zeci de femei care vorbeau pe forum asa ca noi si au format o organizatie, care din cate am inteles se ajuta una pe alta, in plus finanteaza cercetari pt endo.
Endometriosis Association, amercicancele au www.endometriosisassn.org
World Endometriosis Society are http://www.endometriosis.ca
Mai sunt si altele, articole de pe net care mai spun cate ceva interesant, dar mai selectez si apoi va mai dau niste link-uri.
In orice caz, pt dureri sunt bune baile calde si pernele electrice, Hai Lucia!, iar un studiu efectuat pe vreo 300 femei releva ca fetele care fac FIV au sanse f mari din prima, 85% au reusit prin Fiv, cica ar fi un lichid in cavitatea peritoneala care paralizeaza cilii din trompe si oul nu se mai poate transporta catre implantare, deci prin FIV trompele sunt excluse asa ca sansele sunt f mari. Hai BOO!!
Si am mai aflat ca uleiurile polinesaturate nu sunt bune, eu credeam contrariul, deci evitati uleiul de porumb, ramanem la omega!