va rog foarte mult sa ma ajutati
am o printesa care pe data de 1 dec 2007 va implini un anisor si sunt ingrijorata pentru ca azi la tv am auzit ca, concediul post-natal va fi de un an nu de doi dupa cum este acum, stiti cumva in ce ziar a aparut stirea si daca legea este deja aprobata?
Concediul postnatal tine de multa vreme intre minim 42 de zile si maxim 126 de zile.
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Anul 2006 /Anul 2007 /Serbarea Ioanei/Croatia 2007
Pagina legislativa
Marius, cu siguranta ti-ai dat seama ca fata se refera la concediul de ingrijire a copilului. Eu nu am auzit nimic si nici nu cred ca se va micsora curand ( an electoral, nu?! ). Si oricum, legea nu se va aplica retroactiv, nu-i asa ?!
my baby
ne poti spune si noua te rog ce post Tv a anuntat aceasta modificare?
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
Si eu zic la fel ca Eseea, nu are cum sa se aplice retroactiv, iar daca a apucat deja sa intre in concediu, ii este aplicabila legea care era in vigoare de la data la care a intrat.
http://www.click.ro/actualitate/doar-un-an-pentru-cresterea-copilului
daca se va aproba aceasta lege, nu se va aplica si retroactiv, insa ce facem noi cele care in 2008 vom intra in concediu crestere copil?
Eu am inteles ca optional te poti intoarce la serviciu sau stai acasa...In cazul in care revii la serviciu statul "deconteaza" 500 lei pentru bona in caz ca ai...Dar inca e la stadiul de proiect.