am facut IAD si acum mi-e foarte rau
sunt in z6 dupa IAD si simt ca mor
fetelor ajutor, imi e rau de mor, sper sa nu fie raull ala despre care va povesteam care e prevestitor ca nu e sarcina, ma doare capil infiorator, am vomitat si inima din mine, si inca mai am senzatia ca o sa vars, ma simt slabita si lesinata
ce sa fac? ce sa iau?
sunt la serv si nu mai pot
daca iau vitamine calciu magneziu zinc+vit C +vit D am niste efervescente i-o face rau lui bb
urgent dati-mi un raspuns pls
pana nu ma prabusesctremura carnea pe mine
Raspunsuri
Cocolyso spune:
Imi pare rau ca te simti asa.
Eu zic sa suni medicul obligatoriu si daca poti sa mergi acasa sau la spital.
Te rog nu mai sta asa.
Te pup si ai grija de tine.
http://tt.lilypie.com/gnB1p3.png octombrie 2006
violetan spune:
Nu stiu de zinc, dar restul nu-i fac nici un rau lui bb! Suna totusi medicul, daca poti. E cel mai bine. Multa sanatate si succes!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
Liana30 spune:
montytaiana io zic sa suni dc si sa nu iei nimik dupa cum crezi tu..sper ca esti mai bine..pupp
Putin cu putin se aduna marea...
Nasica
Pana gasesti printzul, trebuie sa sarutzi toate broastele!!! ![]()
"Nimic nu-i imposibil!"
Anca Wish spune:
Ai facut stimulare inainte de IA?
Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.
Anca Wish spune:
Poate ai facut o hiperstimulare. Parerea mea e sa-ti suni dr. si sa-i spui. Nu sta asa.
Daca se dovedeste ca nu e nimic legat de tratament, macar stii ca sa cauti cauza in alta parte.
Uite ce am gasit ca simtome la hiperstimulare: distensie abdominala, greata, varsaturi, diaree ocazionala, marirea ovarelor pāna la 5-12 cm, la 3-6 zile de la administrarea de hCG.
montytaiana spune:
nu cred nici eu ca ar fi de la IAd
dar am precizat ca sa se stie ca sunt in asteptarea lui bb, mai bine zis a rezultatului, si nu vreau sa iau ceva care sa imi faca rau
ori este de la bila m-am alimentat cam naspa in weekend
ori este o raceala- la mine durerile de cap sunt frecvente de 3-4 ori pe saptamana, dar acum mi e si rau fizic, frisoane, voma, lesin, etc
si vroiam un sfat ce sa iau sa nu pic pana diseara cand ajung acasa si ma bag in pat
oricum inainte de CM dupa ce fac IAD si cum nu am reusit pana acum -am cam ajuns sa cunosc simtomele- imi e un rau in ziua aia, simt ca imi plezneste capul de durere, dar parca e dif de raul de azi, eu deja acel rau l*am luat ca unitate de masura, daca imi e asa rau in z27-28 stiu dinainte ca nu sunt gravi
sper luna asta sa fie altfel
Anca Wish spune:
Si eu iti doresc sa fie altfel luna asta. Sanatate multa si ai grija de tine

dma2007 spune:
MERGI LA SPITAL NU MAI STA CA NU E DE GLUMIT
aspiranta
din 2006
mergem inainte!trebuie sa reusim!
montytaiana spune:
da dma ai si tu dreptate
dar cum sa fac cu serv,
si cred ca incep sa ma simt mai bine