*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (54)*
Raspunsuri - Pagina 8
Ellenuta spune:
dany .. dupa calendar, azi ai 30 de saptamani implinite .. deci intri in saptamana 31 .. 
31+
EVA MARIA
AMR 9 SAPTAMANI!!
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
LUCRUSOARE BEBE
MAI E UN PIC
danybv spune:
In legatura cu
.Contactele sexuale nu sunt interzise la o gravida cu o sarcina normala, fara complicatii. Evident, se recomanda ca acestea fie mai rare, cu evitarea pozitiilor suprapuse, din motive lesne de inteles.
Ar fi bine ca, in ultimul trimestru de sarcina, contactele sexuale sa se rareasca si mai mult si sa se foloseasca prezervativul; sperma contine prostaglandina care, absorbita prin mucoasa vaginala, ar putea declansa contractii uterine, punand in pericol sarcina.Noi am ajuns la decizia ca pana dupa ce se naste bebelusa .....pauza.La sarcina anterioara asa am procedat si a fost super ok .Acum depinde de fiecare cuplu ce hotarasc.
30s+
Maria
iulia82 spune:
Salutare fetelor! 

RALUCA ELENAmulta sanatate,sarcina si nastere usoara,bebe frumos,mancacios si sanatos!
M-ati distrat azi cu subiectul
...din pacate io nu mai "poftesc" la sot de cand am ramas gravida,dar oricum prestez o data pe saptamana de dragu lui...si vb aia: foamea vine mancand.Ei..asta e,vor veni si vremuri mai bune
Remiclea felicitari pt fetita
Danybv dupa calculele mele esti in sapt 30(ai 30 de sapt implinite),eu am UM in 04.04 si am 30 sapt si 6 zile
Darene(sper sa nu te confund) mi-am placut hainutele,dar cel mai mult mi-a placut cadita.Sa le stapaneasca bebica sanatos
Azi la 3 am programare la gine.M-ati cam speriat cu controlu "manual",eu chiar ma bucuram ca-mi face la fiecare consult..deocamdata n-am avut avut probleme,dar acu...parca mi-e teama.Dr meu s-a mutat la cabinet particular(ca pana acuma lucra in spital) si-s tare curioasa ce ecograf si-a tras...sper sa fie ceva cat de cat mai nou,ca cel din spital era de toata groaza
Va pup si intru mai tarziu sa va pove cum a fost
Iulia
30+
IRIS MARIA
www.onetruemedia.com/shared?p=3ef64df15c161b4ada75f4&skin_id=406&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">BURTIK
www.onetruemedia.com/shared?p=3ef5293709d7f91d925348&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">lucrusoare pt bb Iris
uite cum crestem
Ellenuta spune:
zuzici ..
nici noi nu mai
.. la durerile mele de spate, asta mi-ar mai trebui .. nu spun ca imi vine sa ma urc pe pereti .. saracu sotzu' nu mai zice nimic .. cand ma vede asa .. schioapa .. abia ma misc de pe o parte pe alta ..
dar .. am de gand sa recuperam dupa ..
.. 
31+
EVA MARIA
AMR 9 SAPTAMANI!!
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
LUCRUSOARE BEBE
MAI E UN PIC
zeririlouiza spune:
alinatudor imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat acum trebuie sa ai grija, si ecografista aia e tampita sau ce cum naiba sa faca asa ceva, eu stiu ca se fac din astea maxim pana la 12 saptamani apoi normale, of sa ai grija de tine
Louiza
29s + 
mai avem putin
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara
Adryana_4u spune:
Va pup pe toate fetelor cu limbarnita...bravo voua.
Citeam ce ati mai scris voi, si mi-a sarit in ochi un lucru...pe micuta mea puiuta o sa o cheme BIANCA, si vad ca mai sunt fetite cu acelasi nume...
matgravidut - Andreea Bianca
LaLa 20 - Bianca Mihaela...
poate punem de un club..mai e vreo Biancuta pe aici????
Adriana S.
-26+ sapt-
BIANCA
acte
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.
Adryana_4u spune:
am uitat sa schimb semnatura...avem 27 saptamani si cateva zile...vineri facem 28
Adriana S.
-27+ sapt-
BIANCA
acte
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.
laura_dimitris spune:
Pe a mea nu o sa o cheme bianca dar poate intru in clubul vostru ca baiatul meu este fascinat de acest nume... Si iubita lui de la gradinita se numeste Bianca si el ii spune "biancutza mea"![]()
Vi se intampla si voua sa asociati un nume cu persoane ce-l poarta...??
Biancutza de la gradinita este tare tare frumoasa asa ca si numele mi se pare extraordinar !
Felicitari pentru alegerea facuta!
Laura
26+
Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003
nemary spune:
ne pregatim si noi sa plecam la eco.
Felicitari Anca.Diana, Laura Ioana si Alina pt.bebeii grasuni si sanatosi, va doresc sa stea cuminti in burtica pana la termen.
Alina, multa sanatate si stai cumintica in pat, bebelina merita orice efort.
Mari
28 bebe 
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.