Aspirante optimiste > 20 ani (203)
Raspunsuri - Pagina 20
kitzy spune:
Claudela, Anaxena 
Eu vreau fetitza, tati vrea baiat, ca deh, sa fie baiatul tatii![]()
Dar sanatos sa fie, in rest nu conteaza asa de mult. Poate e un baiat mai rushinos![]()
15+ cu posibil 
bujo spune:
Alexa pana duminica n-am avut nici urma de simptome, Incepusem sa fiu mai balonata decat de obicei (si eu sunt ffff balonata). Ei...acu nu mai reuseam sa dorm pe burta. Plus ca incepuse sa ma doara burtik si credeam ca vin uratii mai devreme. Duminica facusem test si ma ofticasem ca e negativ in ciuda faptului ca eu refuzam sa ma consider "negravida". Si incercam sa ma autosugestionez ca mai e timp si luna viitoare. Insa ieri au inceput sa ma doara putin sanii si am prins un pic de speranta. Plus ca am senzatiile astea de gol in stomac care ma iau in valuri. Si de gura fetelor am facut azi un sure check ca pana acum am facut barza. Si surpriza!!!! A aparut si a doua liniuta in primele 5 minute desi e anemica taaaaaare. Dar sa stiti ca am verificat si acum cand am ajuns acasa si e inca acolo ![]()
Alexa fa si tu test, hai ca-s langa tine.

bujo
3+ (mai optimista de atat nu se poate)
album de nunta
vrmoana spune:
BUJO FELICITARI PT TESTUL POZITIV!!!
SA DEA DD SA FIE TOTUL BINE!!!
oana
"Success comes before work only in the dictionary."
waiting for my baby
marynik spune:
Hai Alexa fato , baga si tu un sure check , ce mai astepti?????
http://tt.lilypie.com/0fu5p2.png
anaxena spune:
nu va mai chinuiti cu alexa ca e tare ocupata cu scarbiciul
a zis ca face test peste 4 zile
Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
7+ sper la o
!!!AMR 33sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb
claudinna spune:
Bujo, felicitari si sa fii sanatoasa, sa ai un bebe frumos si sanatos peste 8 luni si ceva:))
www.kodakgallery.com/Slideshow.jsp?Uc=vytszv5.obo3ext&Uy=s10q8x&Upost_signin=Slideshow.jsp%3Fmode%3Dfromshare&Ux=0&mode=fromshare&conn_speed=1 br / " target="_blank">poze nunta
"nimeni nu are mai multa nevoie de un zambet decat acela care nu-l poate darui...
un zambet ii imbogateste pe cei care-l privesc, fara a-i face mai saraci pe cei care-l daruiesc"
totul pentru bebe
kitzy spune:
Bujo ce-mi vazura ochii!!!!!!!!
Tu esti gravi?! Felicitari mamico!!!!! Din prima!
Sa dea DD sa ai o sarcina usoara si fara probleme!
15+ cu posibil 
claudinna spune:
ia uitati ce am gasit...sper sa mearga
http://www.youtube.com/watch?v=TDZras1U2y8
www.kodakgallery.com/Slideshow.jsp?Uc=vytszv5.obo3ext&Uy=s10q8x&Upost_signin=Slideshow.jsp%3Fmode%3Dfromshare&Ux=0&mode=fromshare&conn_speed=1 br / " target="_blank">poze nunta
"nimeni nu are mai multa nevoie de un zambet decat acela care nu-l poate darui...
un zambet ii imbogateste pe cei care-l privesc, fara a-i face mai saraci pe cei care-l daruiesc"
totul pentru bebe
bujo spune:
Da Kitsy am un test slab pozitiv. Acum trec prin emotiile prin care ai trecut si tu avand in vedere antecedentele. Incerc sa ma bucur cat pot dar in acelsi timp sa ma mentin cu picioarele pe pamant. Oricum ma incurajeaza faptul ca tu esti un exemplu clar ca lucrurile pot sa mearga si bine.
Oana si Clau va multumesc si voua mult de tot. Inseamna foarte mult ca pot imparti cu voi bucuriile si temerile. Cred ca realizati ca in afara de voi si sotu nu mai stie nimeni. Si nici n-o sa se afle pana nu ma asigur ca merge totul bine.
bujo
3+ (mai optimista de atat nu se poate)
album de nunta
claudinna spune:
bujo, o sa mearga bine, ai sa vezi! ne rugam pentru tine!!
kitzy, ma bucur ca bebe al tau e bine si sanatos sa fie. eu abia astept sa va urmez:))
totul pentru bebe