Stimulare ovariana (2)
Raspunsuri - Pagina 9
luci.eilm spune:
Gianina, unde faci tu monitorizarea? Caci mi se pare profesionist facuta, la doua zile, inainte si dupa pregnyl. Interesant.
Gianina34 spune:
Si mi-am mai adus aminte de ceva: la inseminare, spermatozoizii sunt spalati, sortati, agitati si traiesc doar 12 ore.
Si mai am o intrebare: daca spermograma e OK (48 mil iar la ultima IA 150 mil.dupa bulinele administrate
) credeti ca o vre-o problema cu prestatul in fiecare seara (pentru linistea mea!)? De ce se recomanda o zi da si una nu?
Si mai am o intrebare: daca domnul sot si-a gasit sa raceasca tocmai acum si il tratez cu doxaciclina , paracetamol + vitamine, minerale, este cumva vre-o problema?
Va multumesc mult,
gianina
luci.eilm spune:
Gianina,
Da, spermatozoizii traiesc mai putin decat 3 zile (am specificat, traiesc 3 zile, in mod ideal). Nici ovulul nu cred ca traieste fix 24 ore (din cauza de varsta etc.). Deaceea, se ingusteaza fereastra propice. 
Nu, nu este nici o problema cu tratamentul pentru raceala (oricum, spermatogeneza dureaza 3 luni). Se recomanda o zi da, o zi nu, pentru cei cu probleme de spermograma, pentru refacerea unor
fortzosi si in cantitate suficienta.
Unde faci monitorizarea? La Medlife?
Gianina34 spune:
Luci.eilm - cada te referi la monitorizari, am facut cu dr. Cheles, Bolintineanu si acum cu dr. Albu (ceilalti sunt in concediu
).
Am platit 376 lei si se fac cam 3 monitorizari eco. Totodata mai fac si monitorizare hormonala - 112,8 lei.
Explicita? sau mai vrei?
luci.eilm spune:
Gianina, explicita, multumesc
.
Pentru aceste monitorizari cum te-ai programat si cand?
Nu vreau sa te confuzez mai mult, dar daca tot ai depus atat efort, ar trebui sa incerci o inseminare maine. La alt cabinet. Daca n-or fi in concediu.
Gianina34 spune:
Of, of, tare sunt suparata![]()
Am fost astazi la eco sa ma conving ca s-au spart foliculii si totul e OK. Si cand colo, foliculul care avea 27mm acum este de 32mm si nu se stie sigur daca nu cumva este chist iar ovarul este si mai mare ca acum doua zile 4/5 cm. Si am dureri aproape continue, la orice miscare.
Estradiolul mi-a iesit 2093 si cica la valoare asa mare nu este chist dar eu totusi sunt cum sunt.
Asa ca entuziasmul meu ca poate-poate se intampla minunea luna asta s-a dus.
Maine ma duc din nou sa vad ce mai imi zice.
Gianina34 spune:
luci-eilm - scuza-ma ca nu ti-am raspuns, m-am luat cu problemele mele...
De programat, ma duceam in ziua 1-2 si vorbeam la receptie MMF pentru monitorizare eco in zilele 9-11-13 sau in functie de cum cadea sambata si duminica.