Stimulare ovariana (2)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

crucisorel - inca nu am inceput stimularea, astept nerabdatoare ziua 1 (poimaine probabil!)

florela30 - din cate stiu eu, nu trebuie facuta simularea cu clomifen mai mult de 3 luni consecutiv, tocmai din cauza problemelor cu endometru; dar la tine observ ca efectul a fost exact invers.

cipcirip - din cate am aflat citind pe aici pe forum si de la medicul meu, cu tratamentul de stimulare se obtin ovocite de calitate si sanselele sunt mai mari decat daca lasi organismul singur sa lucreze cand poti sa ai surpriza sa fie ovocitul gol (in cazul in cere exista si acela!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florela30 spune:

gianina, asa citisem si eu pe forum si cand s-a pus problema sa fac a treia luna de stimulare am intrebat-o pe doctorita daca nu cumva e bine sa fac o pauza. raspunsul ei a fost ferm, scurt: nu. ti s-a subtiat endometrul in ultima luna? eu am raspuns ca nu. atunci ce vrei ? nu oprim nimic pana cand nu-ti spun eu. si a avut dreptate: in luna a 4-a de stimulare aveam endometru de 13,7 mm in ziua 14 a cm. probabil ca depinde de fiecare organism cum reactioneaza.
cipcirip, cred ca o sa faci si monitorizare ca sa vezi cum stai cu foliculii si endometrul dupa stimulare. Multa bafta si sa iti iasa din prima cu ochisori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia78 spune:

buna!
eu am facut stimulare cu ovamit din ziua 2 timp de 5 zile. In ziua 11 (ieri) am fost la monitorizare si aveam pe OS un folicul de 25,2 iar pe OD unul de 16,5 si unul de 17,2. Am facut o IA pe ovarul stang dupa ce mi-au facut pregnil. Seara mi-au recomandat sa iau utrogestan 2 intravagina. Este prima IA pe care o fac si recomandarile generale au fost fara bai fierbinti, sauna si efort. Aveti si alte recomandari? Cate sanse sunt sa imi reuseasca din prima?
multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcirip spune:

Gianina si Florela, multzumesc pt raspuns. Eu stimularea o incep din z 3 a CM iar la eco tb sa fiu in z 9. Voiam sa shtiu dc a facut cineva stimulare cu menopur shi cum a reactzionat la tratament. Sper sa am noroc shi sa reushesc din prima. Multzumesc pt urari
Lavinia sa nu vei lichide de la frigider sau sa mananci mancare f rece. Tzin pumnii sa iasa cu ochishori.

Cirip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

Buna dimineata dragelor,

Ce mai faceti?
Eu sunt ziua 5 si a doua zi de stimulare.
Ce mai stiti de pregnyl?

gianina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrutzac spune:

Buna fetelor! Am intrat si eu aici la voi... Am o mare rugaminte. Vad ca voi ati facut stimulare cu ovam,it. Urmeaza sa incep acum in august si eu stimularea cu ovamit din Z2-Z6 si in functie de foliculi s-ar putea sa iau si Gonal F. Problema este cat costa ovamitul si cat costa Gonal F. Va rog sa-mi spuneti si mie. Merci mult! Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

andrutzac gonalul e 75 RON fiola, ovamitul e mai ieftin
Multa bafta iti doresc.

"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Fetelor eu sunt in z4 de stimulare cu Gonal F, cate 2 injectii/zi, urmeaza sa fac o inseminare luna aceasta.
A mai facut careva dintre voi stimulare asa eventual ce rezultate ati avut?

Va tin pumnii la toate care sunteti in plina stimulare.

"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrutzac spune:

Merci Iuca. Schema mea pt inseminare este: Z2-Z6 ovamit 1/zi si din z 6 daca este ok si nu am hiperstimulare incep sa fac gonal F cate 1 /zi din Z7 , 3 fiole. Asta vom decide in Z6 cand voi merge la monitorizare sa vad cum am reactionat cu ovamitul. Este prima data cand fac inseminare , si stimulare cu ovamit. Eu am mai facut dar cu clomifen, dar spre surprinderea mea, cand am facut luna trecuta cu clomifen , ovarele mele nu au reactionat, din contra nu am obtinut nici un folicul. Mi-e nu mi s-a mai intamplat in 5 ani de cand incerc sa nu obtin nici un folicul.Sa vedem cum o sa fie luna august.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

BUna fetele, eu am scris la aspirante optimiste...dar ma incadrez si in subiectul vostru.
Am facut stimulare ovariana cu Ovamit, z2-z11 cate 1/2 comprimat/zi.
Acum sunt in z13 si am facut eco...cam astea ar fi rezultatele:
-edometru trilaminat 8,8 mm
-ovar dr. 4 foliculi (21,5 mm; 18,5 mm; 18 mm; 25 mm)dar trebuie sa mentionez ca trompa dreapta e doar partial permeabila (spune HSG) desi apoi la perfuzii mi s-a spus ca permeabilitatea e ok.
-ovar stang 2 foliculi (15,5 mm; 17 mm)- trompa asta e total permeabila.

Mi-au facut Pregnyl 5000 U, urmand ca de maine sa incepem la greu pt. ca, fiind prima data cu stimulare, am zis sa incercam intai natural si pe urma IA.

NIci nu stiu ce sa zic...dupa rezultatele astea, voi, care ati mai facut asa ceva, credeti ca am vreo sansa in mod natural?
Sau trebuia sa accept direct IA?

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
http://tt.lilypie.com/VDwvp3.png

Mergi la inceput