Sunteti influentabili???

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cylyche spune:

Suntem casatoriti de un an si suntem impreuna de 9 ani.Avem si am avut multi prieteni,cupluri sau solo.Eu asa consider ca totul e ok intre noi.In ceea ce priveste eu stiu un citat din Alchimistul de Coehlo:"Prietenii stiu mai bine cum trebiue tu sa-ti traiesti tu viata dar nu stiu cum sa si-o traiasca al lor."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobocel_07 spune:

quote:
Originally posted by cylyche

eu stiu un citat din Alchimistul de Coehlo:"Prietenii stiu mai bine cum trebiue tu sa-ti traiesti tu viata dar nu stiu cum sa si-o traiasca al lor."

Frumos citat

alexia_07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andabrro spune:

sint oarecum opusul a "influentabila" (exista cuvint?? impermeabila?) si nici invidioasa nu-s. nu-mi pasa daca alti soti fac ce-or face, nevoile mele mi le stiu eu cel mai bine si mi-am ales partenerul pe masura. sintem amindoi 2 belele, ne "meritam" reciproc si that's that.
ah, in plus nu cer sfaturi si daca imi sint bagate pe git cu forta iese cu (mare) scandal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amyarabella spune:

Mda !!! Super citatul acela si foarte adevarat de multe ori...

Pe mine ma oboseau foarte tare sfaturile acestea (de acest gen) cand eram gravida ...offffff...imi aduc aminte cum veneu rand pe rand care mai de care cu sfaturi si lectii de viata cum ar trebui sa fie sotul meu daca m-ar iubi....bla,bla,bla....

Sa raspund la intrebare Nu nu sunt influentabila chiar ma irit foarte repede atunci cand e vb de cum ar trebui...sa fie sotul sau acum copilul....

Eu chiar nu inteleg dc oameni simt nevoia sa se bage asa pe ne puse masa in viata altora atata timp cat EU nu ma bag in viata lor...

A si sunt curioasa daca cineva ne va spune ca este influentabil(a) ....nu stiu daca am scris corect....

mami Amy si bebe Stefan

Mergi la inceput