Educatoare....poftiti aici !!!!

Educatoare....poftiti aici !!!! | Autor: lalaandreea

Link direct la acest mesaj

M-am tot uitat pe aici si nu am gasit o adunare a ...educatoarelor.
Cred ca avem foooarte multe de povestit, iar parintii de pe aici vor fi bucurosi sa traga cu "urechea".
Perlute ale copiilor, intamplari fericite sau nefericite, ce ne vor face pe toate sa reflectam, bucurii si suparari. Ce putem face in plus pentru a ne putea pastra locul de munca la care ne ducem cu placere, dar totodata sa putem trai decent.

si ca sa incep eu, sa va spun de primul compliment pe care l-am primit cand m-am angajat. Povestit de mamica respectivului copil: "Mami, avem o educatoare draguuta cu paru lung si ochii portocali..." (eu am ochii verzi-albastri). A doua zi a venit mamica sa ma cunoasca sa vada ce ochi portocali am(in prima zi il luase tati).
Cum ai putea sa nu ii iubesti

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Oare chiar nu sunt educatoare pe forum? Sau sunt toate ocupate cu alte subiecte?

Eu sunt de meserie educatoare dar am profesat doar doi ani. Imi plac copiii mult, si acum ma straduiesc sa-i educ pe ai mei cat pot de bine.

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Mama mea este educatoare si mi se pare o meserie care necesita foarte multa rabdare si dedicatie, cand eram mica spuneam ca vreau sa fiu si eu educatoare. Soarta insa m-a facut sa aleg o meserie mult mai banoasa.
Succes in continuare si nervi de otel ca stiu ca aveti nevoie cateodata!

Mergi la inceput