diphereline
Va rog din suflet sa ma ajutati. Am facut laparoscopie pt indepartarea endometriozei, si a 2-a zi prina doza de diphereline. La 10 zile de la injectie, am inceput sa am hemoragie puternica ( a inceput vineri la pranz, azi e duminica). E normal? Cineva care a facut tratament cu diphereline s-a confruntat cu asa ceva?
Raspunsuri
lucialu spune:
Imi pare nespus de rau ca abia acum am vazut mesajul tau.Sper ca esti bine.Am facut tratament cu diphe tot pt endo.Dar am reactionat bine la el.In sensul ca mi-a oprit CM.Sunt fete la care nu a functionat injectia si nu le-a oprit,dar in nici un caz din ceea ce stiu pana acum nu au facut hemoragie de la el.Sper din tot sufletul ca ai fugit la spital/dr. si ma rog sa fii bine!Nu cred ca diphe este de vina.Sa nu stai asa!Mergi la dr. si lamureste situatia.
www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...
Bluel spune:
Laila36, si eu am facut Diphe (pt. scaderea unor fibroame uterine) si mi s-a declansat hemoragia la exact 8 zile de la injectie, m-am speriat rau, l-am sunat disperata pe dr. si mi-a zis ca se poate intampla....pe urma am citit mai cu atentie prospectul si mi s-a confirmat ca asa e. Pe mine m-a tinut hemoragia asta vreo 4-5 zile. Oricum eu zic sa-l suni si pe dr-ul tau. Sper ca esti mai bine acum! 
Lucialu 
unducthable spune:
si la mine s-a patat cu sange , nu a fost hemoragie, dar a fost ceva , eu cred ca nu e ceva iesit din tipar , dar vezi cum te simti si vorbeste cu doctorul sa te linistesti
ella_72 spune:
Fetelor....am o intrebare pentru voi ..mai ales pentru cele care ati facut protocolul scurt si ati inceput inhibarea din Z2 a CM...
V-a tinut mai mult CM , adica...mai multe zile ? Cantitativ mai mult ?
Astept parerile voastre...
Ella 
ella_72 spune:
Nu-mi spuneti si mie fetelor cum a fost la voi ?
Eu sunt azi Z7 de inhibare si Z8 de CM..

si nu da niciun semn ca s-ar opri . Luni trebuie sa ma duc la eco si inca sunt cu CM...ce ma fac ?
Povestiti-mi si mie ce modificari ati avut voi pe parcursul tratamanetului cu Diphereline de 0,1 ....va rog.....
Ella 
ginamaria spune:
ELLA tu faci inhibare pentru FIV?intra la FIV poate te ajuta fetele de acolo mai mult.......ele stiu foarte multe acolo

quote:
Originally posted by ella_72
Nu-mi spuneti si mie fetelor cum a fost la voi ?
Eu sunt azi Z7 de inhibare si Z8 de CM..si nu da niciun semn ca s-ar opri . Luni trebuie sa ma duc la eco si inca sunt cu CM...ce ma fac ?
Povestiti-mi si mie ce modificari ati avut voi pe parcursul tratamanetului cu Diphereline de 0,1 ....va rog.....
Ella