Cine-i nascut in 75 sa ridice mana sus (2)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

in thailanda spre ex aproape toti localnicii stau pe plaja imbracati, fac baie imbracati...nu stiu daca sunt pudici sau tot din acelasi motiv(sa nu se bronzeze ) fiindca sunt ei mai bronzati de la mama natura
aaa...si inca o chestie...pe la 20-25 de grade ii vedeai infofoliti cu gecutze subtiri, jachete, unii aveau chiar caciuli si manusi si noi faceam linistiti baie in piscina
mama mia Luna dar la 48 de grade de ce nu e de plaja?

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

asiaticii sunt tot mari iubitori de piele alba
de indieni nici nu mai vorbesc - cu cat sunt fetele mai inchise la piele cu atat scad sansele lor de a se marita sau cel putin de a scapa ieftin (la ei fetele vin cu zestrea)
Monica,in ce zona a Thailandei ai fost?
acum doi ani am fost si eu acolo:Bangkok cateva zile,si o saptamana in Pattaya.
cum au iesit analizele baiatului? sa speram ca isi revine cat mai repede sau mai bine zis poate gasesti un dr.competent care sa gaseasca solutia la problema lui.Bine ca nu sunteti aproape de ocean-umezeala ar fi o alta sursa de probleme
Aida,pe unde esti?

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

buna fetelor,
Luna am fost in Bangkok, Pattaya,Puchet, insula PhiPhi, cascadele Erewan, podul de peste raul Kwai, am vizitat multe locuri frumoase(nu mai stiu exact cum se scriu denumirile) ...
ref analize...asteptam sa iasa maine, vad ca azi noapte a fost ceva mai bine dar ziua de ieri a fost ingrozitoare...cred ca la 20 de secunde tusea din nou
Aida, pe unde sunteti?
va pup

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Monica, ai fost prin multe locuri!
multa sanatate baiatului - cred ca esti foarte stresata din cauza tusei - mie mi s-a intamplat o singura data ca fetita sa tuseasca o saptamana insa fiecare tuse era ca o sageata in inima mai ales cand vedeam ca nu reactioneaza la tratament

Mergi la inceput

avem rezultatele la analize...cu o zi mai devreme...toate sunt ok
joi cred ca o sa ne dea sa facem radiografie pentru sinusuri sa vedem totusi daca de acolo vine tusea...tot de la sinuzita

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

, Monica
Ne bucuram ca au iesit analizele bune.
Incerc sa revin mai pe seara.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

asa este Luna, fiecare "tuse" ma consuma si fizic si nervos fiindca ma vad neputincioasa...si el saracutul ar face orice sa-i treaca fiindca il doare capul de la atatea accese de tuse, este obosit vizibil...dar cu ajutorul lui Dumnezeu si al dr-ilor speram sa trecem cu bine.
ciuf...te asteptam

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ciuf

, Monica

Ne bucuram ca au iesit analizele bune.

Mergi la inceput

multumesc mult fetelor
chiar s-a potolit binishor din tuse fata de cum a facut ieri...cred ca ramane sa mergem joi la dr...asa cum era programat

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Abia acum am vazut subiectul...si eu sint '75 (martie). Am doi baieti: Nick (9 ani) si Alex (7 ani).

Abia ne-am intors din minivacanta si readaptarea la munca (dupa 4 zile de huzurit) e crincena. Anul asta nu am gatit curcanul de Thanksgiving (l-am servit la restaurant) dar oricum recuperam de Anul Nou.

Anamaria

"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power."

Mergi la inceput