Cine-i nascut in 75 sa ridice mana sus (2)
Raspunsuri - Pagina 14
aidaciolac spune:
Hello , inca ma simt rau si ma doare capul si nici nu am dormit bine. Se pare ca starile astea de panica greu trec. Important ca Emma e bine.
Va
si sa aveti o zi buna
Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
monica-elizabet spune:
Buna fetelor,
da...Luna
...asa este...s-a marit listutza dar tot noi 3 am ramas pe-aici ![]()
Aida
da oare starea asta a ta de rau nu se trage de la dieta? ai grija de tine pliz...Ema
are nevoie de tine sanatoasa.
zic asta fiindca si eu cand tineam cura de slabire ma simteam tare slabita, aveam ameteli, dureri de cap... 
noi am fost ieri la dr, asa cum ma asteptam ne-a dat tot felul de analize din nou si miercuri mergem la control...deocamdata luam numai sirop de tuse(inhibam doar senzatia de tuse) cauza o sa o tratam cand o aflam 
va pup pe toate si va astept la povesti ![]()
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
mir3lly spune:
Salutare! Sa stiti ca nu am de gand sa lipsesc prea mult de pe aici, asa ca o sa mai vorbim. Pupici la toate si multa caldura in suflete!!
ciuf spune:
Salutare
Vazui ca e lista deschisa asa ca hop si eu. Nascuta in '75 pe 26 aprilie. Mama de doi pui, unul de 4 ani, Luca, si celalalt de 19 luni, Eva.
Voi incerca sa mai scriu pe aici, cand am timp.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
monica-elizabet spune:
ciuf, bine ai venit...sa-ti traiasca copilashii si sa-ti aduca numai bucurii.
te asteptam cat poti de des ![]()
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
aidaciolac spune:
Bine ati venit fetelor si la cat mai multe postari zilnice 
monica starea mea de rau nu se poate datora dietei pt simplul motiv ca eu pe sistem nervos mananc
... faza e ca nici nu realizez cand duc la gura
primele imbucaturi ... si daca ma apuc nu ma opresc.
Si cum se face ca raul asta incepe in momentul in care am programarea.
Of ... acum a trecut , dar manifestarile sunt tot mai agresive si mai diferite. In loc sa se estompeze , atacurile se intensifica in intensitate.
Maine mergem la analizele de sange , dar nu am frica de ele
Vad ca si pe la voi sunt doctori de "ma lasi?" Hai sa mai faci niste analize pana ma mai gandesc ce are copilul tau 

Va
pe toate

Matza Emma in actiune
ciuf spune:
Wow, Monica, ce rapida fusesi cu adaugarea numelui meu pe lista.
Hmm, azi am un chef de munca ca magarul de fuga
. ma uit la ceas si ma rog sa treaca minutele astea mai repede. Nu imi vine sa ma apuc de nimic, simt asa in aer, un iz de sarbatoare. Lumea vorbeste numai de curcani, sosuri, si ioc chef de munca. Asa ca intrai si eu in randul lor.
Noi maine vom sarbatori in familie, adica si cu mama care este in vizita la noi sa ne ajute cu copiii, ca eu mai sunt si la facultate.
Vom baga animalul la cuptor, cu o garnitura de cartofi ceva, un sos de cranberries (scuze ca nu stiu ce sunt, cred ca sunt macese sau cel putin arata ca ele) si musai salata verde, pe care eu o devorez precum capra.
Desert va fi o sarlota de portocale, pe care o va incerca mama pentru prima data azi. O sa pun poze cu ea, daca iese aspectuoasa. Ca la mine e musai ca mancarea sa fie aratoasa. Tot timpul imi place sa adaug decor, o frunza de ceva, un morcov... Adaug culoare.
In rest ... ce sa mai zic. A nins azi la noi, pentru a doua oara. in toamna/iarna asta. De dimineata drumurile au fost inghetate, iar eu sunt speriata ca de bombe sa merg pe ghetus. Ma rog de sot ca we asta sa puna cauciucurile de iarna (raspuns categoric NU. In fiecare an de Ziua Recunostintei a reparat la masina). Daa, si azi mergeam ca melcul. Ma uitam in oglinda, card de masini in spatele meu. Parca eu tronam pe sosea. Se mai gasea cate un destept sa ma depaseasca, eu mustaceam, lipsea sa ii mai zic "du-te ca vezi tu ce te asteapta". Cum ajungeau in dreptul meu o lasau moale ca la marginea drumului erau masini rasturnate, intoarse cu fata in sensul opus. Si se speriau.
Eh, cel putin ajunsei la serviciu cu masina nesifonata. Vom vedea la intoarcere.
Monica, ai primit premiul? Felicitari. Am primit si eu un premiu acum doi ani la concursul cu brazii de Craciun, un MP3 player. Anul trecut Mirela a decis ca e cazul sa primeasca altcineva premiul, ca nu ar fi corect sa primesc tot eu si mai ales ca era acelasi premiu.
Si il folosesc cu mare placere cand merg la sala.
Cred ca e cazul sa ma opresc.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
aidaciolac spune:
ciuf am tot citit la fetele din us de ziua curcii si mai ca am inceput sa 
la cat imi place mie curcanul
... de fapt mancarea buuuuna ![]()
Distractie placuta maine si drum bun inapoi spre casa

Matza Emma in actiune
monica-elizabet spune:
aida, dupa ce am citit la sub de la umanitare atunci mi-am dat seama carui fapt se datoreaza starea ta...de fapt...Doamne ajuta sa aveti rezultate bune si
printesei sa nu o doara maine
alex deja e obisnuit saracutul si el a facut la analize peste analize...asa ca saptamana asta stie ca le face iar si nu se mai minuneaza
doar ca a inceput sa fie jmecherut zice...imi luati si mie ceva dupa analizele alea? ![]()
off...tare as vrea ca in loc de bani pe consultatii sa luam jucarii sau ce-si doresc ei...ieri am dat 100 de dol scurt...numai pe consultatie(caci nu avem asigurare care sa acopere si ce are el)
si plus medicamentele...da sa fie ei sanatosi ca asta-i cel mai important...banii se duc asa cum vin...
ciuf, sa aveti petrecere frumoasa, eu abia astept pozele cu sharlota ![]()
premiul mai are putin si ajunge la destinatie(adica la mama mea) caci ne-am hotarat sa ajunga la ea si sa se bucure de el, cadou de Craciun...fiindca tot vin sarbatorile...chiar astazi mi-a scris mirela
si zilele astea urmeaza sa ajunga...insa eu nu ma grabesc...pana la Craciun mai este ![]()
felicitari si tie pentru premiul castigat...si bafta la concursul de anul acesta ![]()

monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post