Aspirante optimiste > 20 ani (202)
Raspunsuri - Pagina 8
anaxena spune:
apropo mai cineva pe aici??
eu fac mancarica de cartofi,mmm buna

Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
7+ sper la o
!!!AMR 33sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb
bususbl spune:
buna
si am facut macaroane cu branza
deliciu
cr,cum ai facut cu coliva?
a iesit?
dai si la indieni?
CrisaS spune:
quote:
Originally posted by bujo
Bebi nu-ti trebe modem cu 2 iesiri, iti trebuie rooter si folosesti acelasi ip. Si daca iti iei laptop sa-ti iei cu placa de retea wireless si atunci iei si rooter wireless si nu mai insiri cabluri prin casa.
Crisa zi si noua cu ovulele alea ca si io m-am poticnit odata ca se lipeau inainte sa ajunga unde trebe
Asa e ma, are dreptate bujo router iti trebuie...de-ala avem si noi..oricum ..poti avea si 10 .., si pe acelasi ip..stai linistita ca iti va merge tu ia-ti laptopul..linistita.

Crisa
Lucrurile cele mai importante pentru a te face sa fii fericit sint: sa ai ceva de facut, pe cineva sa iubesti si ceva la care sa speri!!
http://tt.lilypie.com/Wb2Nm4.png
CrisaS spune:
quote:
Originally posted by bujo
Crisa zi si noua cu ovulele alea ca si io m-am poticnit odata ca se lipeau inainte sa ajunga unde trebe
Moamaaaaaaaa aici sa descriu...offf nu aveti si voi pm:))
Ok ..deci dupa ce am incercat in toate pozitiile in pat sa le introduc a ris aia de mine si mi-a zis..fataaaaaaa aseaza-te pe vine...ca si cind ati face ''pipi in porumb la marginea strazii''

si se introduc.Credeti-ma ca e cea mai simpla metoda.Bine utrogestanul sint ovule f mici ca daca as fi avut de introdus animale de-alea mari..nu stiu ..cam asa arata cam toate pastilele aici , si trebuie sa le inghitim:))))))))))Crisa
Lucrurile cele mai importante pentru a te face sa fii fericit sint: sa ai ceva de facut, pe cineva sa iubesti si ceva la care sa speri!!
http://tt.lilypie.com/Wb2Nm4.png
bujo spune:
Crisa pai eu asa le bag. Numa ca am dat peste unele care nu-s asa alunecoase, daca apuca sa se umezeasca inainte sa le bagi de tot te chinui de numa ca devin lipicioase.
bujo
3+ (mai optimista de atat nu se poate)
album de nunta
diaconmaria spune:
quote:
Originally posted by oanaroman
buna seara fetelor, este cineva pe aici?
Buna oana eu mi-s pe-acilea
Maria
anaxena spune:
si noi suntem pe aici
Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
7+ sper la o
!!!AMR 33sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb

Maryb
...LA MULTI ANI !!!!!