Aspirante optimiste > 20 ani (202)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyannna spune:

Pai bujo e un picut cam devreme la tine de aia sunt negative...e bine ca esti perseverenta ...mi-as lua si eu un test dar nu am prestat chiar asa cum trebuie luna asta si de-aia nu-mi pun mari speranteAm mai scris eu aici,de vreo 2 luni tot umblu cu soacra-mea prin spitale si nu am avut timphttp://tt.lilypie.com/ortVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Cum crezi tu mai bine, oricum sa vii sa ne anunti cand faci test. Multa sanatate soacrei.
Vapup fetele si noapte buna.

bujo 3+ (mai optimista de atat nu se poate)
album de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyannna spune:

Noapte buna si tie si multumesc de urariTin pumnii stransi sa ti se pozitiveze testulhttp://tt.lilypie.com/ortVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginamaria spune:

stiu stiu,nu ma certati, nu am mai trecut de mult timp pe aici dar nu stiam ce sa va zic............voi erati atat de in verva si eu.............nu as fi vrut sa stric agiatia de aici.......si oricum e frustrant oarecum ca seara pe cand ajung acasa si vreau sa citesc ce ati mai scris voi ati terminat un capitol si il citesc sarguincioasa fara rasuflare si la sfarsit pe cand sa scriu nu mai e nimeni in plus mai adorm si eu cu latop-ul in brate...............dar eu tot va iubesc sa stiti.......azi e ultima zi de stimulare si incep de marti monitorizarile si candva saptamana viitoare va fi sau nu va fi.......ca oricum e vremea de NE DATI SAU NU NE DATI...........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bususbl spune:

fetelor voi nu va simtiti calde la ovare,
nu va doare spatele si mijlocul
nu aveti temp baz mare 37.0 , 37.1 dupa
ovulatie?
sanii mari si sa doara?!
o fi sau nu cu ochi?
e prima data cand le am pe toate odata
dupa ovulatie
voi nu?!

Mergi la inceput

'neata.......dar mult mai dormiti.............haideti trezirea v-am facut,va pun si frisca daca vreti........cine nu bea cafea am si cioco calda,ceai...........lapte..........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pusichet spune:

neata
ginamaria, as vreau o cioco calda, cafea am baut dimineata.
imi dai?
ce faci?
cum esti?

in curind

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Neata Gina am venit si eu cu cafeluta cu laptic. Crek strigi degeaba ca fetele astea cam stau pe tusha in weekend. Ieri a fost asa liniste pe aici...
Eu am facut si azi test si nimic nimic. Negativ fara indoiala. Adevarul e ca nici n-am niciun simptom. Busu ai toate sansele sa fii gravi daca ai atatea simptome. Durerile de sani sunt cele mai relevante, eu nici pe alea nu le am. Mai fac un test cam pe joi cand ar trebui sa vina uratii si daca nici atunci n-apare nicio umbra, ma las pagubasa si o iau de la capat luna viitoare.

bujo 3+ (mai optimista de atat nu se poate)
album de nunta

Mergi la inceput

pusichet uite ciocolatica(ti-am pus-o in ceasca de cafea ca nu am la indemanna altceva)si pentru tine si un ..........
ce sa fac, ma refac dupa ziua de ieri cand am avut musafiri socrii si parintii si am facut masa.............si a fost cam obositor ca se greaza o galagie cand se intalnesc ei.............de aseara dupa ce au plecat am adormit si eu si sotul meu instant.......in rest imi pare rau ca maine e iar luni.........tu?cum esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pusichet spune:

ginamaria saru mina de cioco.
ma simt bine acum,dureri nu mai am, incerc sa gindesc pozitiv ca de marti incep instilatiile.
am vazut ca tot marti mergi si tu la monitorizare, iti tin pumnii.
bujo, iti doresc sa iasa cu dublu testul urmator.

in curind

Mergi la inceput