*Gravidute& Mamici de IASI* (11)
Raspunsuri - Pagina 8
alynta27 spune:
Buna fetelor!
Nonna, La Multi Ani, cu intarzaiere sotului! Spor la strans! Poate o cafeluta si putina muzica te-ar ajuta! Bineinteles si galerie din partea sotului!![]()
Addiana ieri am fost prin Mall intamplator. La Bam Boo am gasit un cos de rufe cilindric cu capac cu urechiuse, care are desenat un catel. E excelent pentru jucarii. Costa 20lei si sunt galbene (cu catel), rosii, verzi si maro (fiecare cu cate alt animalut)!
Byu as ajunge foarte repede la Condore daca as avea ceva banuti. Am cam ramas in impas acum. Mi-am redescoperit ceva probleme vechi cu dantura, care s-au accentuat in sarcina. Incerc sa le rezolv cum pot! Trebie sa-i cumpar neaparat baiatului costum gros si ghetute! Poate saptamana asta, daca e frumos trag o fuga! Salutari lui Casi!
Miha bravo pentru iesirea in Portugalia! Ce tip de statiune ati ales? Sincer te invidiez!
Dupa 12 luni, azi mi-a venit ciclul! Ma simt usor "ciudat"! Ma obisnuisem fara!
E tare plictisitoare vremea! Bebelone doarme si cred ca ma lungesc si eu putin! Vorbim mai pe seara! Stiti un medic stomatolog mai ieftin? Am gasit undeva aproape preturile astea:35lei scos,75 lei plomba(cea mai buna). E mult, putin?!
Ella certurile si neintelegerie urmate de impacari "indulcesc" casatoria!
Mariussimiuc vroiam sa-ti spun mai demult, cand ti-am vazut pozele ca sunteti o familie frumoasa! Esti o draguta!
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
David
Cum a aparut Printul!
Poze burtica
Pozele mele
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by alynta27
Mariussimiuc vroiam sa-ti spun mai demult, cand ti-am vazut pozele ca sunteti o familie frumoasa! Esti o draguta!
Saru-mana!

Pana am ramas insarcinata,eu am mers la dentist la Aurel Apintiliesei.E un tip tanar
).Nu stiu cu exactitate ce preturi are,ca in timpul cat am fost la el am platit doar o extractie, 30 RON si un detartraj,ceva in jurul a 7 RON/dinte,cred. Restul lucrarilor a ramas ca le termin si le platesc dupa ce nasc...Mi s-a parut un tip rezonabil si ne-ahtiat dupa bani...Miha
si Robert 
alynta27 spune:
Ce liniste! Cred ca va odihniti! Addiana sper sa te simti bine la socri si fetele sa fie cumintele!
Mariussimiuc unde si cand te muti?
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
David
Cum a aparut Printul!
Poze burtica
Pozele mele
addiana spune:
alina merci...am mancat de am spart la socrii! stiu cosurile despre care vorbesti, avem ceva asemanator, adica tot sarma si material. eu caut ceva mai rezistent, eventual lemn, adica sa fie rezistent la
si la
sau la
eventual la
! 
si eu trebuie sa-mi continui vizitele la dentist...dar nici eu nu sunt hotarata unde. la stomatologul la care am fost cu maselele de minte mi se pare cam scump, dar am inteles ca e printre cei mai buni! dar ma mai gandesc... si eu tot din timpul sarcinii le-am lasat balta!
am pus pozici cu denisa la bucatarie!
si-acum la nani ca maine dimineata trebuie sa-mi duc zgatia la gradinita!!!
diana, denisa (06.07.2003)
si raisa (05.03.2006) 
poze
mariussimiuc spune:
Diana,ce ajutor de nadejde ai la bucatarie!
Faine fursecuri a facut! Am s-o iau la mine la cofetarie! ![]()
Alina,deocamdata,asa cum ii spuneam si Oanei,stam in stand by,nu ne mutam nicaieri.Sau cel putin am renuntat la cautari pentru cateva zile,cand trebuie sa primim un raspuns.Sper ca favorabil noua. Doamne ajuta!
Miha
si Robert 
addiana spune:
neatza! azi dau eu
...
miha, multumesc! denisei ii place foarte mult sa faca treaba de oameni mari...si mai ales prin bucatarie...e fericita si daca o las sa mestece intr-o oala, iar la spalat vasele...e prima la balaceala!![]()
o saptamana frumoasa tuturor!
si raisa (05.03.2006) 
poze
ella10 spune:
Neata si o saptamina cit mai frumoasa!
Diana multumim de cafeluta, (eu o sa beau o ciocolata calda), auzi da' tu si cu miha vreti sa ne imbolnaviti pe noi gravidutele care nu avem chef si nici talent in bucatarie
, arata bine fursecurile si ma gindesc ca erau si gustoase ,nu?![]()

poze
BIANCA ANTONIA

26+
Nonna76 spune:
Buna dimineata si de la noi!
Am terminat curatenia.Sotul a facut galerie dar la meciuri.Nu stiu cum dar se dau incontinuu meciuri la tv si are ocupatie.(sta si cu Andrei in timpul asta asa ca tac).
Ne-am distrat simbata,mie imi place sa am casa plina,copii sa se joace nestingheriti dar nu-mi prea place sa merg in vizite.
Urmatoarea data va fi de Sf.Andrei.
Multumim inca o data de urarile pt. tati.Intre noi fie vorba si la noi erau certuri dese in perioada sarcinii dar si acum.De fiecare data ma supar eu si-i reprosez cit de insensibil este .Face parte din farmecul vietii in doi,3 sau 4.
Krss si eu patesc la fel cu bunica,cind vine mi-l adoarme si se trezeste cind pleaca ea.As prefera sa se joace cu el si sa-l adoarma cind pleaca.Asta e ,peste ceva timp o sa ne amuzam de zilele astea.
Gindestete ca in primavara o sa avem copii mari ,eu abia astept primavara(si nici n-a venit inca iarna) sa stam mai mult afara,sa petrecem timpul mai placut.
M-am intiiins si sa nu credeti ca nu mai revin.
O zi buna si poate iesim la plimbare(de 2 zile n-am iesit-a plouat,am avut treaba sau mi-a fost lene).
poze
poze botez
Monica ,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie
addiana spune:
ella, o ciocolata calda pentru tine...cine vrea ceai este si ceai!
nu vrem sa facem pofta...si sa stii ca fursecurile alea nu era bune deloc
n-a mai ramas niciunul, pe toate le-am aruncat pe gat in jos!![]()
lasa ca de-acum cand mai punem poze o sa punem semnul cu "interzis gravidutelor! pericol de pofta! a nu se viziona fara sot langa, dispus sa alerge prin oras in cautare de..."
monica si mie imi place sa am musafiri, dar nu-mi place cat ramane de strans dupa... eu oricum urasc sa spal vasele, deci iti dai seama!
si eu mai revin!![]()
si raisa (05.03.2006) 
poze
slimatei spune:
multumim diana...buna...![]()
cum sa nu, miha...da'acum nustiu cand va veni ziua...dar asa cum aveam discursul cu cuscra ta... e dificil ...desi imi pare nespus de rau..sincer..ca nu ma atrage...
ast'noapte m-ai lastat in pace...![]()
dar toata noaptea am visat ca eram sotia lui gergi clooney...cred ca din filmul cu ocean's twelve....(desi l-am vazut acum vreo luna..nustiu ce legatura are..
)
da' asta continuarea la film...eram in corpul juliei roberts....da' mintea era a mea...
si traiam propriu toate sentimentele.. de suspans nu alta...
inclusiv cele cand...eram intimi...icat daca as fi fost barbat as fi zis ca m-am trezit cu ea..nu pot spune aici...
..ori mi-o fi dor si mie de'acu...![]()
oofff..ce m-am saturat...ce o fi si cu visele astea...
hai ca asta a fost frumos tare
da' cand o visez pe mama..?
Stefania X 2
mergem pe 35+
...amr..max-5sapt...
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto