Progesteron in sapt. 4 de sarcina - cat?

Progesteron in sapt. 4 de sarcina - cat? | Autor: Kya

Link direct la acest mesaj

Fetelor am si eu o intrebare, poate puteti sa ma ajutati:

Am o prietena care a ramasa insarcinata. Si-a facut analizele si la 4 saptamani si 1 zi are valoarea progesteronului de 16,76 ng/ml.
E buna, e prea mica? Sa inceapa sa ia utrogestan? Si daca da, cat?
Pana ajunge la dr mai dureaza vreo 2 saptamani...

Ea a mai pierdut o sarcina in 6 saptamani, in iunie - probabil nu s-a prins bine oul.

Mersi pentru ajutor!

Kya cu Victor

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

eu de prea mult progesteron n-am auzit. si nici de cineva care sa fi facut analiza progesteronului in timpul sarcinii. daca te ajuta cu ceva, medicul meu da la toata lumea 4 utrogestan/zi intravaginal, pt a compensa eventualele lipsuri ale organismului. si daca e in plus, rau nu face, deci pt linistea ei, as sfatui-o sa la ia oricum pt ca in lipsa, se poate elimina sarcina

a venit toamna...cu un bebe!!!
11+
http://bd.lilypie.com/DGDIp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unguru spune:

Kya utrogestanul este foarte bun in sarcina,,prietena ta poate sa ia dar sa nu exagereze..el se poate lua max 9 pe zi..dar e mult mai bine sa fie luat la indicatia dc..
baftaa multa!!

DobreS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

orce medicament se ia in sarcina cu avizul medicului!! asa ca daca nu poate ajunge la medic in doua saptamani macar sa incerce sa dea un telefon inainte de a lua suplimente de progesteron. este cea mai buna atitudine. sanatate prietenei tale si sarcina fara probleme!

Roxana

Mergi la inceput