Fetelor am si eu o intrebare, poate puteti sa ma ajutati:
Am o prietena care a ramasa insarcinata. Si-a facut analizele si la 4 saptamani si 1 zi are valoarea progesteronului de 16,76 ng/ml.
E buna, e prea mica? Sa inceapa sa ia utrogestan? Si daca da, cat?
Pana ajunge la dr mai dureaza vreo 2 saptamani...
Ea a mai pierdut o sarcina in 6 saptamani, in iunie - probabil nu s-a prins bine oul.
Mersi pentru ajutor! 
Kya
cu
Victor
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
eu de prea mult progesteron n-am auzit. si nici de cineva care sa fi facut analiza progesteronului in timpul sarcinii. daca te ajuta cu ceva, medicul meu da la toata lumea 4 utrogestan/zi intravaginal, pt a compensa eventualele lipsuri ale organismului. si daca e in plus, rau nu face, deci pt linistea ei, as sfatui-o sa la ia oricum pt ca in lipsa, se poate elimina sarcina
a venit toamna...cu un bebe!!!
11+
http://bd.lilypie.com/DGDIp3.png
Kya utrogestanul este foarte bun in sarcina,,prietena ta poate sa ia dar sa nu exagereze..el se poate lua max 9 pe zi..dar e mult mai bine sa fie luat la indicatia dc..
baftaa multa!!
DobreS
orce medicament se ia in sarcina cu avizul medicului!! asa ca daca nu poate ajunge la medic in doua saptamani macar sa incerce sa dea un telefon inainte de a lua suplimente de progesteron. este cea mai buna atitudine. sanatate prietenei tale si sarcina fara probleme!
Roxana