Piatra Neamt, Perla Moldovei (36)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Ana, dulce foc micuta printesa, ce bolfite are, sa nu-i fie de deochi! Vesela si vorbareata! Casandra ce face? E la copii? Azi a mers si Iustina, in sfarsit...
Dana, mai aveti mult? Ana a mers azi la camin?
Adriana, ce faci? Cum te mai simti? Lara ce face?
Restul ce faceti? Ati fost plecate prin deplasari...cum a fost? Ce va fac copilutii?
O zi buna la toata lumea!

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Neata

Lora da, e dulce foc- acum dupa ce o sapt m-a chinuit ca nu vroia sa suga din sanul stang. Acum si-a revenit. Casandra e la gradi, da. De ieri tot maraia ca vrea la copii. Mai nou mananca de sparge la gradi ca a dus-o matusa sotului si i-a aratat cat se chinuie bucataresele sa faca mancarea si i-a zis ca se supara daca nu mananca tot.

M-am bagat pe vitaminizat. Mi-am cumparat morcovi, varza, gogosari si le bag dimineata la storcator si ii dau Casandrei sa bea si bineinteles ca eu termin de baut. M-am imbatat deja cu 3/4 de pahar de suc de morcov.

Dana ce-ti mai fac 'energiile'? Sper sa te citim sapt asta.

Adriana ai ajuns inapoi in Piatra? Cum mai este Lara?

Ellinia tu ce mai zici?

Ana - mami de Ecaterina-Maria si Casandra-Petronela
www.elipetromed.ro

Mergi la inceput

Lora cred ca Iustina abia astepta sa se duca la gradi dupa atatea zile de stat acasa. Poate se intalneste cu Casandra intro zi sa faca schimb de experienta. O invata sah pe Casandra iar ea o invata sa faca puzzle - la noi nu exista zi fara sa nu faca 2 carticele cu puzzle(din acelea cu poveste) Mai nou a descoperit ca poate taia hartie cu forfecul - ce chestie, iti dai seama? si imi umpletoata sufrageria de bucatele de hartie taiata.

www.elipetromed.ro

Mergi la inceput

Ana, poate ne vedem...si Iustinei ii place sa faca puzzle, ii plac si cuburile cu imagini din povesti...ar avea fetele ce face!

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Da, da Lora, as vrea sa ne vedem. La noi, va astept cand puteti veni. Serios, hotarastete intro zi si veniti pe la noi. Se poate si invers daca va este mai usor asa. Oricum tot bine este.

www.elipetromed.ro

Mergi la inceput

Ana, sincer as vrea sa se intalneasca fetele, dar o sa vad cum sa gasim o posibilitate...eu lucrez pana la 6, deci timp in cursul saptamanii....cam nu exista...poate in week-end, daca nu plecam la Bucuresti, caci cam asta e planul. Dar vedem cum facem.

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Buna!

Am intrat sa va salut, ca nu prea am timp, asa ca lunea!
Am fost in wk in Iasi, ne-am simtit bine, am revenit la serviciu!
Ana, suntem bine, multumim de intrebare! Apropos, azi l-am avut musafir pe Stefan la serviciu si i-am aratat filmuletele cu Ecaterina si Casandra! Era foarte incantat el, si tot imi povestea de Casandra, de cum a fost el acolo, la ea, si apoi la petrecerea Iustinei!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

saluti fetele!!!!!
ana,lora si cristina,numai voi mai sunteti prezente pe aici??ma bucur sa va aud si asa vrea sa mai aud si de celelalte fete???adriana,dana,criss,andreutza,laura.....ce mai faceti???....noi suntem bine,am fost pe acasa in wek asta ,am gatit mai multe retete,sa vad la ce ma hotarasc de sarb.,in rest toate buune si frumoase,iar de vazut cand ne mai vedem?,va astept si pe la mine,curaaaaj si poate ma gand si la un vin fiert daca tot e frig!!!okkk,va pupicim si mai ales de la stefi pt fetite si baitei.
carmen si stefi.

Mergi la inceput

Mai fetelor, eu as veni la toate in vizita...dar daca si acum sunt la serviciu, cum s-o fac...???!!! Nu-mi ajunge ziua cat e de mare......si mi-e si foame si-as bea si-un vin fiert...

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna seara, fetelor!

Mi-ati lipsit!Am citit acum tot din urma - din pacate miercuri dim. a oprit calculatorul, de fapt monitorul era negru si nu se mai vedea nimic si nu i-am dat de cap, nici cand a venit Moritz acasa.
In Viena a fost o vreme tare urata, mai mereu ploaie si vant nu prea ne-am putut bucura de parcurile de acolo.
La doct.a fost totul bine, cica pe 9 mai ar veni viitorul membru al familiei.

Azi am avut o zi lunga -am asteptat o gramada in aeroport, ca avionul a avut o defectiune tehnica si a avut intarziere

o noapte linistita
pe maine
Adriana

Mergi la inceput