Cafea cu aroma de femei *40*
Raspunsuri - Pagina 6
wonderful spune:
quote:
Originally posted by Adina Iulia
Wendy, nu cred ca iti doresti sa ne comparam in parcari...ai sa iesi castigatoare bat pariu, dar ai sa te cracanezi de ras cum de exista specimene ca mine.
Adina + Olivia Q1.04

Si te-ai mai si oxigenat,ca sa aiba marlanii ce sa manance kk.
wonderful spune:
quote:
Da' la matura sunt meseriasa
Adina + Olivia Q1.04
Faci curat des,va sa zica.Harnicuta ca o furnica!
MsLara spune:
Da iuliana, ia-ti permis, ca te ajutam si noi...Adina la parcare, eu la mersul inainte, ca-l stiu perfect ![]()
Lali 
A_Iulia spune:
quote:
Originally posted by wonderfulquote:
Wendy, nu cred ca iti doresti sa ne comparam in parcari...ai sa iesi castigatoare bat pariu, dar ai sa te cracanezi de ras cum de exista specimene ca mine.
Adina + Olivia Q1.04Si te-ai mai si oxigenat,ca sa aiba marlanii ce sa manance kk.
W
Pai a trebuit sa ma vopsesc in ton cu mintea si cu abilitatile. Asa sa mai prind pe vreunul ca mai comenteaza, eu am toate scuzele, sunt pipitza blonda la volanul unui bmw. Adik o intretinuta domle, daca dau bine din fund, normal. nu?
Adina + Olivia Q1.04
wonderful spune:
quote:
Originally posted by MsLara
Da iuliana, ia-ti permis, ca te ajutam si noi...Adina la parcare, eu la mersul inainte, ca-l stiu perfect
Lali
Io te ajut la semne,daca vezi pe tablita desenate animale=baga tare,in zona sunt multi boi.Nu-s grele deloc.
iuliana_2007 spune:
quote:Pai nu ca vrem sa il luam.Sotul meu este in curs de a da examenul.Din cauza asta am luat-o.
Originally posted by wonderful
Iulica.si de ce ati luat masina?Ca sa platiti taxe?Sau pt. cel mic?Puneti mana si luati-va carnete,repejor.Mie chiar imi placeau desenele alea-nu le coloram-intelegeam situatia,cica.
W
"Cand vrei sa lauzi un copil lauda-i faptele, nu-l lauda pe el.
Facand astfel vei incuraja comportamentul, nu mandria."
iuliana_2007 spune:
quote:Pai asta il stiu si eu ca in rest sunt bata
Da iuliana, ia-ti permis, ca te ajutam si noi...Adina la parcare, eu la mersul inainte, ca-l stiu perfect
Lali

wonderful spune:
Cica sa-mi iau o titulatura.Dati niste idei.
Al meu ma-ntreba ce fac daca raman in pana."Iti dau telefon."Pai ce altceva sa fac.Sa schimb roata?Sa invart suruburile alea?Cu forta mea s-ar descompune dupa 3m.
iuliana_2007 spune:
quote:Si vaci?Chiar am trecut printrun sat pe la poalele unui munte si nu am putut sa trecem de vaci ca veneau acasa de la camp.Nu aveau nici un stres.Nici ele,nici ciobanii.
Originally posted by wonderfulquote:
Lali
Io te ajut la semne,daca vezi pe tablita desenate animale=baga tare,in zona sunt multi boi.Nu-s grele deloc.
W

...