Cafea cu aroma de femei *40*
Raspunsuri - Pagina 21
A_Iulia spune:
quote:
Originally posted by iuliana_2007quote:As vrea si eu sa vad ceva calumea si de calitate facut.Eh dar cine stie cand o sa ajung eu vre-odata acolo,asa ca imi pun pofta in cui.
Originally posted by Adina Iulia
Wendy, pen'ca n-ai fost la Londra.
Serios, eu am vazut musicall-ul asta acolo, la Her Majesty Theatre - se joaca de 50 de ani parca cu sala plina, e absolut magnific...n-am vazut in viata mea o asa punere in scena, coregrafie, actori de musicall si decoruri.
Adina + Olivia Q1.04
"Cand vrei sa lauzi un copil lauda-i faptele, nu-l lauda pe el.
Facand astfel vei incuraja comportamentul, nu mandria."
Hai ca te iau data viitoare cu mine, ce naiba, o viata ai si merita traita.
Plecam in expeditie prin lumea larga.

Adina + Olivia Q1.04
wonderful spune:
quote:
Originally posted by aidaciolac
W ce solutii ai sa scapi de belele?
Aida - mama de pisica mica.
nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
Nica,s-a cronicizat.Tre' sa ma menajez,adica sa le iau mai usurel,sa triazi grijile si celelalte rahaturi,nu soare,nu nori.O am de la 30 ani.Singuru' avantaj e ca nu ma-ngras,desi m-as fi lipsit de asta ca nici inainte nu dadea grasimea pe afara.Si nu pot fuma cand mi-e asa.Si-s nervoasa.

wonderful spune:
quote:
Serios, eu am vazut musicall-ul asta acolo, la Her Majesty Theatre - se joaca de 50 de ani parca cu sala plina, e absolut magnific...n-am vazut in viata mea o asa punere in scena, coregrafie, actori de musicall si decoruri.
Adina + Olivia Q1.04
Vazuta live sigur ca-i fascinanta,dar din fotoliu sub. mi s-a parut usurel de tot.Oi fi io mai tuta!
iuliana_2007 spune:
quote:Si mama mea are probleme cu tiroida.Si se ingrasa din cauza ei.Mananca foarte putin numai ca sa nu se ingrase foarte tare.Stiu cate trage din cauza ei.Acum i-a afectat si inima din cauza grasimii.
Originally posted by wonderfulquote:
Originally posted by aidaciolac
W ce solutii ai sa scapi de belele?
Aida - mama de pisica mica.
nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
Nica,s-a cronicizat.Tre' sa ma menajez,adica sa le iau mai usurel,sa triazi grijile si celelalte rahaturi,nu soare,nu nori.O am de la 30 ani.Singuru' avantaj e ca nu ma-ngras,desi m-as fi lipsit de asta ca nici inainte nu dadea grasimea pe afara.Si nu pot fuma cand mi-e asa.Si-s nervoasa.
W
iuliana_2007 spune:
quote:Deabea astept.
Originally posted by Adina Iuliaquote:
Originally posted by iuliana_2007quote:As vrea si eu sa vad ceva calumea si de calitate facut.Eh dar cine stie cand o sa ajung eu vre-odata acolo,asa ca imi pun pofta in cui.
Adina + Olivia Q1.04
Hai ca te iau data viitoare cu mine, ce naiba, o viata ai si merita traita.
Plecam in expeditie prin lumea larga.
Adina + Olivia Q1.04