Cafea cu aroma de femei *40*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns belutza spune:

quote:
Originally posted by iuliana_2007

quote:
Originally posted by belutza

quote:
Originally posted by iuliana_2007

Eh nu are nimica.Are cine sa te certe ca nu ai facut nimic?

"Cand vrei sa lauzi un copil lauda-i faptele, nu-l lauda pe el.
Facand astfel vei incuraja comportamentul, nu mandria."

eh.cine sa ma certe . de-aia le am si lasat sa le fac cand am chef .

apropos de curatenie ... v ati uitat la emisiunea aia la prima la curat/murdar?

aseara am fost in vizita la o prietena , maritata de curand si doamneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ce era in casa aia ( garsoniera) - in juma de ora nici n ai ce face intr-o garsoniera ...termini imediat.

eu am zis ca aia care apar la tv intetionat isi lasa prin casa asa sa apara la emisiune... dar ce-am vazut la fata asta in casa n am vazut la nimeni. am zis ca nu-i adevarat. oribil.

belutza

Si eu am momente cand nu am chef sa fac nimic si nu fac ca nu ma bate nimeni la cap.Dar nu am lasat niciodata casa cu zilele jegoasa,sa miroase a vase mudare si multe alte chestii.Nu am chef astazi fac a doua zi dar nu dupa o luna cand nu mai poti sa calci prin casa.

"Cand vrei sa lauzi un copil lauda-i faptele, nu-l lauda pe el.
Facand astfel vei incuraja comportamentul, nu mandria."

iuliana , lasa ca nici eu daca n am chef azi , fac maine , dar fata aia de cand s-a mutat acolo n-a facut nimic . e mutata de 2 luni . chistocuri de tigara stinse in halbe de bere si in pahare , pungi de gunoi prin toata casa , aruncate peste lenjerii , in pat haine murdare aruncate peste lenjerie .. gandaci la greu ..unde te uitai misunau gandacii .. chiloti aruncati pe jos .. in baie JALE . nu da cu mopu niciodata ca cine vine la ea nu se descaltza .. si se face mizerie si asa nu mai da cu mopu ca se face la loc. super INFECT . n-am putut sa stau mai mult de o ora. bleah.

belutza

Mergi la inceput

si unde mai pui ca fata sta acasa , nu face munceste , nu gateste .. nu face NIMIC.

aida , lasa fata , ca doctoritza e doctoritza , ea are scuza ca n-are timp CICA.

belutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

mama ce barfitoare sunteti!...bine nici eu nu-s deacord cu "mizeria" dar nici nu consider ca tre sa duc vorba...mai bine va scuzati ca nu puteati sta din cvarii motive si o stergeati repede de acolo...dar daca as avea o prietena care ar fi asa in nici un caz nu as spune...concluziile le pastrez ...sau as face in asa fel incat sa o ajut sa treaca peste...cine stie de ce era asa...
nu va suparati dar mi-am spus parerea

beau in cea mai tare cafenea alaturi de zuzele mele
Reteta zilei:trotil sub acoperire=

Mergi la inceput

considerand-o prietena mea i-am spus . nu mi-a luat-o in nume de rau , mi-a zis ca n-are chef sa faca si se simte bine asa.

belutza

Mergi la inceput

asta e...nu putem fi toti la fel...incearca sa o inviti la tine..sa vada ca se poate si altfel...cu siguranta are o problema si ai sa o ajuti sa iasa din ea...

Mergi la inceput

am invitat-o , sper sa vina.

una peste alta .. nu stateam ascunsa pe mess , eram plecata

belutza

Mergi la inceput

ok...las ca te prind eu!
poate in wk ne vedem virtual

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by fannna2003

ok...las ca te prind eu!
poate in wk ne vedem virtual

ihi. de ce nu !? abia astept

belutza

Mergi la inceput

eu am plecat gagici. "ne auzim" mai tarziu. sper sa nu am prea mult de citit cand ma intorc . v-am pupat.

belutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

unde sunteti mimozelor?

faceti curat hai??

monica mami de print
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117

Mergi la inceput