Cafea cu aroma de femei *40*
Raspunsuri - Pagina 13
belutza spune:
quote:iuliana , lasa ca nici eu daca n am chef azi , fac maine , dar fata aia de cand s-a mutat acolo n-a facut nimic . e mutata de 2 luni . chistocuri de tigara stinse in halbe de bere si in pahare , pungi de gunoi prin toata casa , aruncate peste lenjerii , in pat haine murdare aruncate peste lenjerie .. gandaci la greu ..unde te uitai misunau gandacii .. chiloti aruncati pe jos .. in baie JALE . nu da cu mopu niciodata ca cine vine la ea nu se descaltza .. si se face mizerie si asa nu mai da cu mopu ca se face la loc. super INFECT . n-am putut sa stau mai mult de o ora. bleah.
Originally posted by iuliana_2007quote:Si eu am momente cand nu am chef sa fac nimic si nu fac ca nu ma bate nimeni la cap.Dar nu am lasat niciodata casa cu zilele jegoasa,sa miroase a vase mudare si multe alte chestii.Nu am chef astazi fac a doua zi dar nu dupa o luna cand nu mai poti sa calci prin casa.
Originally posted by belutzaquote:eh.cine sa ma certe . de-aia le am si lasat sa le fac cand am chef .
Originally posted by iuliana_2007
Eh nu are nimica.Are cine sa te certe ca nu ai facut nimic?
"Cand vrei sa lauzi un copil lauda-i faptele, nu-l lauda pe el.
Facand astfel vei incuraja comportamentul, nu mandria."
apropos de curatenie ... v ati uitat la emisiunea aia la prima la curat/murdar?
aseara am fost in vizita la o prietena , maritata de curand si doamneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ce era in casa aia ( garsoniera) - in juma de ora nici n ai ce face intr-o garsoniera ...termini imediat.
eu am zis ca aia care apar la tv intetionat isi lasa prin casa asa sa apara la emisiune... dar ce-am vazut la fata asta in casa n am vazut la nimeni. am zis ca nu-i adevarat. oribil.
belutza
"Cand vrei sa lauzi un copil lauda-i faptele, nu-l lauda pe el.
Facand astfel vei incuraja comportamentul, nu mandria."
belutza
belutza spune:
si unde mai pui ca fata sta acasa , nu face munceste , nu gateste .. nu face NIMIC.
aida , lasa fata , ca doctoritza e doctoritza , ea are scuza ca n-are timp 
CICA.
belutza
fannna2003 spune:
mama ce barfitoare sunteti!...bine nici eu nu-s deacord cu "mizeria" dar nici nu consider ca tre sa duc vorba...mai bine va scuzati ca nu puteati sta din cvarii motive si o stergeati repede de acolo...dar daca as avea o prietena care ar fi asa in nici un caz nu as spune...concluziile le pastrez ...sau as face in asa fel incat sa o ajut sa treaca peste...cine stie de ce era asa...
nu va suparati dar mi-am spus parerea
beau
in cea mai tare cafenea alaturi de zuzele mele
Reteta zilei:trotil sub acoperire=
belutza spune:
considerand-o prietena mea i-am spus . nu mi-a luat-o in nume de rau , mi-a zis ca n-are chef sa faca si se simte bine asa.
belutza
fannna2003 spune:
asta e...nu putem fi toti la fel...incearca sa o inviti la tine..sa vada ca se poate si altfel...cu siguranta are o problema si ai sa o ajuti sa iasa din ea...
beau
belutza spune:
am invitat-o , sper sa vina.
una peste alta .. nu stateam ascunsa pe mess , eram plecata ![]()
![]()
belutza
fannna2003 spune:
ok...las ca te prind eu!
poate in wk ne vedem virtual![]()
beau
belutza spune:
quote:ihi. de ce nu !? abia astept
Originally posted by fannna2003
ok...las ca te prind eu!
poate in wk ne vedem virtual
beauin cea mai tare cafenea alaturi de zuzele mele
belutza
belutza spune:
eu am plecat gagici. "ne auzim" mai tarziu. sper sa nu am prea mult de citit cand ma intorc ![]()
. v-am pupat.
belutza
principe spune:
unde sunteti mimozelor?
faceti curat hai??
monica mami de print
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117