cum rezolv problema bunurilor comune

cum rezolv problema bunurilor comune | Autor: alexyaa

Link direct la acest mesaj

am fost casatorita 13 ani am 2 copii si m-am hotarat sa divortez,de fapt am suportat acesti ani cred eu destul de multi suficient si acum cred ca merit o schimbare dar ma lovesc de unele probleme:la inceput am dorit amandoi un divort de comun acord din care reiesea ca copii trebuie sa ramana cu mine,insa lucrurile au luat o intorsatura grava,el(fostul)nu a mai vrut un divort de comun acord si a inceput cu grave acuzatii la adresa mea total neadevarate.problema este ca divortul cum necum o sa se termine ,dar bunurile comune facute in timpul casniciei deocamdata ii revin lui.Eu vin si va intreb si pe voi cu ce drept trebuia sa beneficiesze el de tot ce avem noi pana la sfarsitul partajului?si slava domnului nu avem ptuine lucruri impreuna.Daca exista o persoana care are un sfat bun ptr mine m-ar ajuta mult.

alexya mamica a doi baietii superbi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

nu ma pricep deloc la chestii judiciare, dar oricum ai din partea mea si multa multa bafta sa reusesti sa rezolvi ceva!!!

_

Babyblue va pupa pe toti!!

"Dorintele neimplinite sunt sursa dramatismului interior. (Cioran)" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lona spune:

quote:
Initial creeata de alexyaa

am fost casatorita 13 ani am 2 copii si m-am hotarat sa divortez,de fapt am suportat acesti ani cred eu destul de multi suficient si acum cred ca merit o schimbare dar ma lovesc de unele probleme:la inceput am dorit amandoi un divort de comun acord din care reiesea ca copii trebuie sa ramana cu mine,insa lucrurile au luat o intorsatura grava,el(fostul)nu a mai vrut un divort de comun acord si a inceput cu grave acuzatii la adresa mea total neadevarate.problema este ca divortul cum necum o sa se termine ,dar bunurile comune facute in timpul casniciei deocamdata ii revin lui.Eu vin si va intreb si pe voi cu ce drept trebuia sa beneficiesze el de tot ce avem noi pana la sfarsitul partajului?si slava domnului nu avem ptuine lucruri impreuna.Daca exista o persoana care are un sfat bun ptr mine m-ar ajuta mult.

alexya mamica a doi baietii superbi

Dreptul de a se bucura singur de averea comuna i l-ai dat chiar tu, prin neexercitarea propriilor tale drepturi de co-proprietar.

Poti cere un sechestru juidiciar, dar consulta un avocat, cererea trebuie bine scrisa. Nu vei putea obstructiona accesul lui la bunuri, dar administrarea acestora va fi supravegheata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexyaa spune:

multumesc de raspuns este adevarat ce spui u lona insa convietuirea impreuna nu mai putea sa fie normala si civilizata si atunci am ajuns la concluzia ca e mai bine sa ma retrag la timp si nu dupa ce cine stie ce evenimente apareau pe parcurs,am consultat o groaza de avocati insa imi fac impresia ca nu se implica prea mult si atunci am dorit sa cer un sfat printre voi si inca sunt in cautarea unui avocat cat de cat interesat.

viata ne rezerva lucruri nebanuite

Mergi la inceput