Casnicute sexy[143]
Raspunsuri - Pagina 18
monica-elizabet spune:
da da...asa este...cred ca-i face
zambaretei in fiecare seara
da noi o asteptam poate ne da ceva...macar
in cap
oare ce-o fii facand Liana, o fii gasit gazda...ia sa bag un ochi la fiv ungaria...
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004) 
Prajituri si papa bun
Halloween
mariussimiuc spune:
Monica,te apuci de detectivit? 
Miha
si Robert 
monica-elizabet spune:
o iau pe urmele cuscrei tale ![]()
din pacate nu a scris nimic nici acolo...sper din tot sufletul ca este ok si a gasit casuta unde sa stea...
monica
si ruxi(16 dec 2004) 
Prajituri si papa bun
Halloween
Danelutza spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Cuscra,am venit...ca prea esti dotata!
Eram dotata inainte de a alapta, acum mai putin

monica-elizabet spune:
las ca or sa creasca ele mari si frumoase la bb 2 ![]()
monica
si ruxi(16 dec 2004) 
Prajituri si papa bun
Halloween
Danelutza spune:
Liano te vaz, te vaz, deja ma enervezi, iar ai scris *sint grasu, nu deranjati*, dar eu cred c-ar trebui sa-l deranjam toate sexoasele, asa poate apari si tu ![]()
Bianco dar la noi de ce nu ai vrut sa scrii astazi, ca pe la alte subiecte te-am vazut 
Monica am facut iar astazi piinita din aia cu lapte, mama dar ce buna e, din 6 kg pe care le dadusem asta vara jos, deja unu jumate l-am pus la loc 
Mai fetelor, io scriu putin, am ceva la degetul mare si-l mai pocnesc cite o tira de tastatura
, cred ca coace ceva sau m-am intepat in ceva 
Astazi am sunat la doftor, ca sa ma controleze ca femeie nesanatoasa ce sint, am gasit liber tocmai pe 8 ianuarie 2008 

, asa ca pina atunci, pot muri linistita ![]()
Acum sa ma laud cu ploada, care spune de aseara ca o cheama "Itabella "
si arunca la cuvinte in italiana, ca mi-e frica sa n-o pierd pe drum si sa nu invete si romaneste
. Dar eu insist, ca mi-s taur si-s mai capoasa decit ea ![]()

monica-elizabet spune:
Danelutza, stiu cum este...si eu pun pe mine vazand cu ochii ![]()
chiar ii ziceam mihai astazi ca tre' sa ma las de 'sportul" asta cu gatitul ca altfel trebuie sa intorc usa invers ![]()
monica
si ruxi(16 dec 2004) 
Prajituri si papa bun
Halloween
Danelutza spune:
Am uitat sa va povestesc ca, a intrat Isabella peste tat'su in timp ce-si punea chilotii, arata cu minuta si ridea de "strumentul" vazut la tat'su, asa ca am avut ora de educatie sexuala. I-am explicat ca Isabella si mami au pasarica, pe asta o stia, iar tati are cuculet, iar ea foarte incintata repeta "cuculet". ![]()

doinabita spune:
Hai salut!sexoaselor.Mai intai am citit, am vazut ca aveti cipandei in cazi...eu nu am cada...unde sa-l bag???sub dus???
Monica e bine ca ai deschis capitol nou, eu nu prea ma pricep, o sa invat de la voi.
Eu azi am facut nitica mancare si apoi am fost pana la mama mea .Afara e un frig de iti vine sa stai numai in cada....sau sub dus...![]()
da e bine si la soba![]()
![]()
De ce se bea dupa ora 0.00?ca eu iar nu am inteles 

, ar merge ceva si acum, de deschidere.Luati de aici o visinata de casa: 

ca sa ne incalzim nitel.
Doina Bita
monica-elizabet spune:
imi inchipui ce-a fost ![]()
cea mai tare faza pe care am auzit-o pana acum ref "instrumentul" lui tati a fost de la fetitza andreeip...care a zis...mami tati are un deget fara unghie ![]()
monica
si ruxi(16 dec 2004) 
Prajituri si papa bun
Halloween