Aspirante optimiste > 20 Ani ( 201)
Raspunsuri - Pagina 3
voicu_bebi spune:
helouuu fetele..multumim de noul capitol claudela
si eu sper sa aparem cu cate mai multe teste de II linniute asta ne dorim toate pana la urma![]()
eu stau in casa cu vremea asta de afara nu am chef da de nimic...off si parca as face ceva de papa sa vad ce
pusi...stai mama acasa e bine ca te-ai invoit de la servici azi...era bine si maine...dar e bine azi ca esti acasa sa te mai linistesti...si te rog eu nu te uita la ce i-a dat dr sotului tau acele particele nu iti face bine .te pup si ai mare grija de tine

violeta
si eu ma simt nasol da de la vreme...altceva nu ma doare
maryb
poate ai tu ceva acolo...mai ales ca faci pishu des si ca te dor si sanii e de bine zic eu
Sotie fericita si in curand viitoare mamica 

maryb spune:
voicu_bebi, sa speram ca sunt semne de bebe, ma
la Dumnezeu sa fie bebe.
haide bebe vino la mami si tati.....te rugam
luna asta vreau sa declar ca sunt 
voicu_bebi spune:
asa sper ...sa fie bebe la tine...mai ales ca te dor si sanii...ce frumos ar fi..apropo in a cata zi esti?

marynik spune:
Pe mine ma dor sanii de mor , nici nu pot sa i ating , si uite ca nu e bb 
viitoare
http://tt.lilypie.com/DsVJp3.png
maryb spune:
voicu_bebi, eu sunt in Z28 azi.
bujo spune:
Marynik iar ma enervezi draga. Mai ai o zi pana ar trebui sa vina CM si tu stii sigur ca nu-i bb. De unde atata siguranta pe capu tau? Esti cumva ghicitoare? Eeeeeeeeee, ia nu ma supara ca nush de ce sunt in stare.
Totul pana la pesimism![]()
![]()
bujo
3+ (mai optimista de atat nu se poate)
album de nunta
maryb spune:
marinik, nu-ti pierde speranta, Dumnezeu este mare si ne da la fiecare dupa Voia Sa si atunci cand considera EL ca este mai bine pentru noi. 
voicu_bebi spune:
chiar asa fetele...cum zice si bujo...gata cu pesimismul...pai ce-i asta doar noi suntem aspirante optimiste pai nu?![]()
asa ca marynik si maryb pana la proba contrarie putem sa ne declaram gravi pai nu....

gaby76 spune:
Salutare fetelor!!! Greu tin pasul cu ce scrieti voi!!
Multa sanatate pt. micii grasuni care s-au nascut ieri si azi!!!
Am musafiri de cateva zile si n-am timp de nimic 
!!
Va
pe toate!!!
Maryb sa dea DD sa fie bebe si fa Dumnezeului un test de sarcina ca stam ca pe ace!
Pusi, imi pare rau de ce ai patit, stiu cum e ca am patit-o si eu la primul chiuretaj din viata mea (mi-a facut doar mialgin si algocalmin si am simtit tot...)
Bebi, du-te fato la doctor cat mai repede, nu te mai juca cu chestii de genul asta ca nu-i de joaca!!! Tu pari mai copilaroasa si stiu ca ti-e bine sa crezi ca e bb dar trebuie sa mergi DE URGENTA la dr. mai ales ca ai simtit si ceva pe col! Cu cat mai repede cu atat mai bine!!
In rest nu mai stiu ce sa va spun... doar ca luna asta am somat la proiectul bb si astept sa vina uratii de noiembrie ca sa pot lucra din nou!!![]()
Maryb LA MULTI ANI PENTRU ZIUA DE MAINE SI SA DEA DD SA PRIMESTI CEL MAI FRUMOS CADOU... UN BB IN BURTIK!!!

http://tt.lilypie.com/T3n6p3.png
http://s220.photobucket.com/albums/dd96/gabriela1976/?mediafilter=all
ramonzca79 spune:
puricoaselorrrrrrr
.....nu-mi raspunde si mie nimeni la ce v-am intrebat pe ultima pagina a capitolului anterior!!!
poate totusi se indura cineva!!!

...asteptam sa vedem dublu din nou!!!