Aspirante optimiste > 20 Ani ( 201)
Raspunsuri - Pagina 15
oanasm spune:
anne marry...nu stiu ce sa zic....pe de o parte mai rar teste fals pozitive...pe de alta insa vad ca ai cm de 28z...si ati facut neprotejat in z21.....deci mult dupa ovulatie (banuiesc ca ovulezi intre z13-15...dar nu e o regula)...referitor la lichidul semninal, acesta contine spermatozoizi (in cantitate mica), si se elimina nu doar inaintea ejacularii ci pe tot parcursul actului sexual....nu ai luat cumva ceva pastile ?...asta ar putea explica a2a liniuta....
Oana
rocsy2007 spune:
salutare fetelor
nu am mai scris de ceva timp dar am fost cu sufletul alturi de voi. Aseara am fost la monitorizare dupa stimulare cu clomifen. Mi-a iesit endometrul 6.2 si un folicul de 20.3. M-a cam sperat o fata care statea la rand ca mi-a zis ca daca ai endometrul asa mic sigur ai endometrioza. Pana acum mie mi-a iesit peste 10 endometrul si am citit pe net ca de la clomifen scade endometrul. sper sa nu fie asa cum a zis persoana respectiva. oricum medicul nu a facut nici o afirmatie in acest sens. Daca nu raman luna asta o sa fac laparoscopie. Sper din tot sufletul sa nu mai ajung sa o fac si sa raman pana atunci
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png
anne-marry spune:
quote:
Originally posted by oanasm
anne marry...nu stiu ce sa zic....pe de o parte mai rar teste fals pozitive...pe de alta insa vad ca ai cm de 28z...si ati facut neprotejat in z21.....deci mult dupa ovulatie (banuiesc ca ovulezi intre z13-15...dar nu e o regula)...referitor la lichidul semninal, acesta contine spermatozoizi (in cantitate mica), si se elimina nu doar inaintea ejacularii ci pe tot parcursul actului sexual....nu ai luat cumva ceva pastile ?...asta ar putea explica a2a liniuta....
Oana
oana sunt a 30-a zi de CM insa mie imi venea fix la 28 sau chiar 27 zile. pastile..nu am luat nimik ieri. nu stiu ce sa zic...testelel erau la acealsi pret, dar marci diferite...sa zici ca deh doamne, era unul mai bun si ar fi detectat urme chiar si mici de hormoni de sarcina, si cel de dimineata fiind mai ...slab calitativ sa nu fi detectat. nu stiu ce sa zic. imi doresc atat de mult sa fiu gravida, incat imi este si frica sa mai cred ceva. asa cum am scris mai devreme, am verificat colul adineaori si este tot ridicat....scurgeri doar albe.... ce sa zic....de ieri parca am si senzatii de rau...dar sunt SIGURA ca este psihica treaba ca deh...imi dresc si creierul meu reactioneaza ca atare...ce sa zic ... oricum...asteptam sa vedem.... din cate am inteles, au ramas fete si in a 25-a zi de ciclu..sa fi fost o dereglare de la scoaterea steriletului...sa fi ovulat mai tarziu si atunci, fie am avut sanse sa raman, fie imi va veni mai tarziu CM? ... nu stiu...
anne-marry mamica lui
teodor alexandru pozele mele pozele noastre2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39227" target="_blank">ziua in care am devenit mamica
[http://tt.lilypie.com/go7sp3/.png[/img][/url]
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA
bujo spune:
Neata fetele... Facut test din nou iesit tot negativ... INCA
Anne-marry din cate stiu eu teste fals pozitive nu exista decat in cazul unor tratamente hormonale. Dar daca zici ca n-ai facut atunci e posibil sa fii insarcinata. Eu zic sa mai repeti un test. Daca al doilea e negativ atunci e posibil sa fie sarcina fff mica.
bujo
3+ (mai optimista de atat nu se poate)
album de nunta
anne-marry spune:
quote:
Originally posted by bujo
Neata fetele... Facut test din nou iesit tot negativ... INCA
Anne-marry din cate stiu eu teste fals pozitive nu exista decat in cazul unor tratamente hormonale. Dar daca zici ca n-ai facut atunci e posibil sa fii insarcinata. Eu zic sa mai repeti un test. Daca al doilea e negativ atunci e posibil sa fie sarcina fff mica.
bujo3+ (mai optimista de atat nu se poate)
album de nunta
bujo...tocmai asta zic si eu... ca al doilea test, facut la o noapte distanta, a iesit negativ de-a dreptul...k sa zic asa... dar cel de aseara.... doamne...si am o senzatie de greata....in gat o simt...cred ca de emotii, de asteptarea asta care ma omoara...sau....psihic...of...
anne-marry mamica lui
teodor alexandru pozele mele pozele noastre2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39227" target="_blank">ziua in care am devenit mamica
[http://tt.lilypie.com/go7sp3/.png[/img][/url]
anne-marry spune:
daca bhcg acesta pp analize.,..nu am cand sa fac...ca sa ajung la un spital sau clinica am de mers destulicel de mult cu masina pt a zice ca dau o fuga....si nu am cum pleca de la servici. ce sa fac...astept...
anne-marry mamica lui
teodor alexandru pozele mele
pozele noastre2
http://tt.lilypie.com/T8NLp2.png" [/url]
maryb spune:
marinik, voicu_bebi, oanasm, arianna, vrmoana, va multumesc frumos de urari, va pup dulce pe fiecare in parte. cu bebele se pare ca trebuie sa mai asteptam sa ne vina si noua randul, stam la coada pana ne vine randul.....asta este...nu a fost sa fie nici de data asta.
haide bebe vino la mami si tati.....te rugam
luna asta vreau sa declar ca sunt 
bujo spune:
Vaaaai Maryb iarta-ma, am uitat sa-ti zic la multi ani

Sa traiesti si sa fii sanatoasa si sa dea Domnul sa nu mai astepti mult pana vine bb. Deci pana la urma e CM in toata regula?
bujo
3+ (mai optimista de atat nu se poate)
album de nunta
maryb spune:
merci frumos bujo
.
da, este cm veritabil.
haide bebe vino la mami si tati.....te rugam
luna asta vreau sa declar ca sunt