Nazdravani de oct-nov-dec 2003 (83)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Vik, am vazut pozele, sunt bune de pus sub perna la vreme rea
Iar adictia lui Aldo, a capatat proportii nene... daca si in baie isi construieste lego-urile Desi cred ca e bine pentru un copil sa aiba hobbiuri, pentru ca ii dezvolta atentia si pasiunea pentru un lucru dus pana la capat..
Legat de mancaruri, nu citesc acum, ca suntem in post, dupa Craciun, ma bag si eu la friptane insa
Va pup, cad de oboseala..

PS>>> Mii de scuze Vik, era prea tarziu ca sa mai si gandesc

Ajutati-o pe Sabina- un suflet curat!

Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Eu despre mancare nu pot decit sa va urez pofta mare si sa va fie de bine ca eu sunt tot la dieta :)))....dar sincera sa fiu am salivat la greu cand am citit

Laura, ce sa mai zic ca tot poporul stie ca Nadja este flebetzea mea mica si dulce...ahh ochisori ei albastri si fetzisoara ei rotunda si perisorul ei blodutz...sunt topita dupa ea! iar despre Aldo nu am cuvinte ce baiet dichisit si frumos foc!Laura sa iti traiasca familia si sa fiti iubiti si fericiti pana la adanci batraneti.

Despre cutulica ala mare al tau imi este frica mei ....sunt tare fricoasa de caini! dar azi faza tare ...suna o vecina brazilianca...Conversatia: Hola-HOOOLLLLAAA amiga Helena venga venga CROCODILE in the back!!! ...Eu: Aspera amiga i come right now....repede am pus mana pe aparatul de poze, David subtioara mea, ii zic lui Alvaro hai repede sa facem poze la crocodilel nu ca sta cu Bety, asa o cheama pe serpoaica...eu fuga pe usa afara cand colo , ditamai crocodilul pe parginea cealalta a santului....am facut poze si am intrat in casa si ma gandeam in sinea mea...ia uite 'domne parca as face poze la catei de la tomberoane din romania nicidecum la CROCODILI....eu fara pic de teama!!!!!...deci Cooper o sa faca nanica cu mine de ajung in vizita la tine in timpul ierni :)))...dar eu stiu ca tu mai ai un cutulica, as face request daca se poate vreau sa dorm cu Cezar(parca cezar il cheama, nu?)

Ahh apropo ce misto chestia aia de o are Aldo in baie!!!te rog cand ai timp sa imi dai si mie un link cum se numeste!DANKE.

revin, plange David....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Adriana te rog mult scoate linkul din mesaj. Pozele eu le doresc sa fie doar privat. Danke.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Elena aia tre sa fie o jucarie americaneasca, am comandat-o pe net, lasa ca o caut. Nu e din lego. Normal e pt gradina, dar aici cu vremea asta face copilul reumatism. De crocodili nu mai zic nimic Pai chiar asa, sunt cazuri frecevente de oameni/ copii muscati? Pe catelul mic il cheama Ricky, boschetarul cum il alint eu:), si ala capseaza la greuIn rest multumim de complimenteVikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Laura (vik) ai niste minunatii de copii! Si sa dea Doamne-Doamne sa am si eu parte macar la bebe2 de copil mancacios, ca de mofturos.......mi-am otelit nervii cum n-as fi crezut vreodata datorita nazurilor la mancare ale lui Markus. E o adevarata proba de rabdare (pt. mine) mancatul. Am dezvoltat adevarate strategii si am inventat mii si mii de povesti/minciuni/fabule si alte alea, ca sa conving copilul sa manance

Venera , mama lui Markus
AMR maxim 4 saptamani!
Markus e mare!

Mergi la inceput

Laura, uite aici poza cu, croco http://good-times.webshots.com/photo/2931585150073026960aAsxYT

Imi place chestia aia de pus in gradina sa joace copii...hihiih dar cum eu am gardina chiar langa crocodili...nu stiu daca este o idee buna :))...dar te rog cand ai timp sa imi spui macar cum se numeste ca sa stiu ce sa caut eu pe net.Thanks.

Ven , te inteleg asa de bine cand spui despre copilashi mofturoshi la mancarica...sigur bb2 o sa fie un mancacios :)...eu iti dau exemplu de la mine garantat. Alvaro si acum un mare mofturos, David un mancacios...pana mananca Alvaro mancare din farufrie o manaca David si pe a lui si pe a lui ALvaro....David mananca absolut orice....fara fitze.Sarcina usoara in continuare.

pup merg la treburi prin casa...pana luni nu am programare la salon...

ahh...Dragelor ce cadou va doriti de CRACIUN!!!? eu imi doresc sa petrec o zi/noapte(24 de ore ca mai mult nu pot sta fara copii, fara sot sigur pot sa stau mai mult) vreau undeva la un adevarat salon de masaj cu tot tacamul, de la masaj la tot felul de balsamuri cu muzica in surdina,o sticla de sampanie si ceva caviar...sa stau afara si sa aud briza oceanului sau sa fiu undeva la munte sa aud pasariciile cum canta ...ahhhh...sa ma trezesc cu breakfast in pat...ete nah ca visez la ora asta.......dar sotul stie deja ce imi doresc si a zis ca daca sunt cuminte o sa vorbesca cu SANTA sa imi aduca ce vreau si PLUS un stripper ca sa fie tot tacamul perfect...si unicat!...

Voi ce va doriti...

Mergi la inceput

Adriana danke schön, scuze sper ca nu te-ai suparat, am si eu piticii mei, ca orice femeie de altfelElena, la citi metri de jivina erai?? Eu nu-mi pot imagina situatia, crocodilul de obicei sta acolo bleg, nu face nimic? Uite www.otto.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/Otto-OttoDe-Site/de_DE/-/EUR/OV_DisplayProductInformation-ArticleSearch sid=zHZWeV-GyBazeRjXK_Z9WUQqBluwwklvjoxPtrc0KAPQWbvzSlb9FVJeTOtJQ4jkcKA=?ProductRef=A13121P-0-3001@Otto-OttoDe&ls=0&SearchDetail=1&queryparam1=search.jsp%253Ffh_location%253D%2F%2Fstorefront%2Fde_DE%2F%2524s%253Dniagara%2Fscope_cat%253E%257Bspielwaren%257D&queryparam2=&DisplayType=&fh_search_initial=niagara&query_text=niagara&fh_anzeigetext=&stype=&Modul_ALL_FILTER=spielwaren&pagesize=" target="_blank">aici jucaria din baie. Eu am pus deja decoratiunile de Craciun pe la ferestre, luminite si tot ce mai trebuie, insa pe afara inca nu ca bate rau vintul. Dar aici tre sa apara Ciuf, ca ea era sefa maiastra la din astea;)La cadouri inca nu prea m-am gindit, tre sa-i iau mamei ceva deosebit, o sa vad, poate gasesc idei bune.Biberonarii Markus, Alvaro si Aldo vad ca au fost si au ramas cei mai sclifositi copii la mincare...credeam ca numai Aldo a ramas asa:) Asta mica papa bine si cam orice ii dau, bine functie de virsta ei. Oricum e haioasa cum trage ea dintr-un coltz de piine, ori cum iti agata mina si o trage spre ea daca tii o banana, mar ori alt fructVikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Vad ca nu merge linkul asa, incerc www.otto.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/Otto-OttoDe-Site/de_DE/-/EUR/OV_ViewFHSearch-Search sid=zHZWeV-GyBazeRjXK_Z9WUQqBluwwklvjoxPtrc0KAPQWbvzSlb9FVJeTOtJQ4jkcKA=?ls=0&commit=true&fh_search=niagara&fh_search_initial=niagara&modulsearch=spielwaren&Modul_ALL_FILTER=spielwaren" target="_blank">asa. Daca nu tre sa dau instructiunile in germana:).Jucaria eu am luat-o din OTTO, ins avad ca e distribuita de mytoys, o cheama Big Waterplay Niagara.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Laura, mersic de link. O sa intru la search sa o cumpar.

despre croco, uite am mai pus o poza dar sa nu te sperii de fatza mea ca eram dupa somn:)...este la 4/5 metri de mine crocodilul pe marginea cealalta de apa dar este bleg tare...deocamdata nu a halit decit rate salbatice...in cateva zile vine cei de la protectie si il ridica de aici....dar vine altul :))) si face pui si tot asa....

pup si duminica placuta.

edit: poza http://good-times.webshots.com/photo/2474176710073026960QQdELI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Vik, vazut doua fete sexy si un baiet mic dragalas. Vazut si pe tatic. Deci pe toata familia vikinga. Sunteti niste frumosi, sa va traiasca cupiii si sa va bucurati de ei. Tiza, io nu vreau sa te dezamagesc, dar sunt daca din Ardeal nu huna . Numele de familie e adoptat de la sotz. Da' restaurant tot facem, macar unul virtual. Sa stii ca mi-am pus la indemana paleta de muste, ca facalet nu am. Poate inca il mai impresioneaza, cine stie.

Ven, o sa am nevoie sa-mi imprumuti nervii tai si strategiile peste doua saptamani. Si la noi e aceeasi poveste, cateodata imi spune mama ca parca traieste din aer si lapte numai.

Coastele si prajitura au fost un deliciu, am dat si la pachet la musafiri. Elena, si io-s la dieta, dar cu scop. Ai mei au taiat porcul azi si vreau sa ma infrupt si eu cu bunatati cand ma duc in tara, si pe urma sa mai pot inchide bracinarul tot la acelasi nr de inchi.

Linkul de la praji: http://share.shutterfly.com/action/welcome?sid=8CctnDds0as2u

Mergi la inceput