Carnaval la Venetia
Buna,Va rog din suflet daca puteti sa ma ajutati cu niste informatii. Am cumparat bilete pt carnavalul din Venetia din 2008-cazare in Mestre la Holiday Inn, cum e cu transportul de-acolo pana in Venetia si de asemenea pana la aeroport, ce parere aveti de locatie, am citit cateva review-uri care nu m-au incantat deloc, din contra m-au speriat
Va multumesc mult.
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro
Raspunsuri
crista-s spune:
vai de mine am scris si am anulat .. offffffffff
Deci.. dupa parerea mea dar poate a fost cineva si iti spune mai multe .. esti cam departe de lumea dezlantuita ...dar ....
De la aeroport ( Marco Polo ) iei un autobuz ATVO trec des, intrebi unde e statia si o sa iti spuna cineva, bilet se cumpara de la sofer ... uite aici orarul curselor
http://www.atvo.it/orari/pdf_airport/MPMESTREFS.pdf
De la gara Venezia - Mestre pe pagina hotelului scrie ca poti lua taxi ( 13,50 euro acum nu stiu cit de actuala e pagina hotelului) sau cica ar mai exista autobuz... eu le-as scrie mail sa ii intreb nr autobuzului si chiar pretul cursei cu taxiul caci asa informativ ar putea sa iti spuna.
Tot pe pagina lor scrie ca un taxi de la aerop la hotel e cca 35 euro ... nu e mult pina la urma ...
Cum ajungi de la hotel la venezia pe pagina hotelului http://www.alliancealberghi.com/hotel_servizi_albergo.php?a=venice-hi scrie ca exista serviciu naveta catre si dinspre centru tb scris mail a hotel si intrebat .. daca nu, asa mai "babeste" dupa varianta drumul cunoscut e drumul cel mai scurt : te duci de la hotel la gara Mestre ( cu autobuzul sau taxiul ..) si de acolo cu trenul 1 statie pina la ca pat adica la Venezia-Santa Lucia ... ajuns la gara esti deja in Venetia s-ar putea spune.. mers lejer cu gura cascata la vitrine faci cca 45 min pina in pza San Marco sau iti cumperi bilet pt o zi intreaga la vaporas ( era vreo 11-13 euroi in vara )si te plimbi cu el ... dar si asa esti legat de orarul trenului pt intoarcere .. atentie mare trenurile in italia nu prea circula noaptea ...
uite si aici parerile clientilor
http://www.booking.com/hotel/it/holidayinnvenicemestremarghera.en.html
si vad pozitiv la shuttle pt Venezia "breakfast and possibility to get to Venice by hotel shuttle"
hotelul arata ff bine .. si aici de obicei cite stele spune atitea are. Sunt seriosi .. Vad multi turisti germani si ei sunt o garantie ... isi cunosc drepturile ...
www.reteteculinare.ro/index.php?mpage=dictionar" target="_blank">Dictionar Culinar Multilingv
Wicca spune:
Buggy esti sigura ca Holliday Inn la care mergi tu este in Mestre? Te intreb deoarece eu stau la 5 minute de Mestre si in localitatea mea sunt 2 Holiday Inn!!!
Hotelul din Mestre ,din afara pare tare ponosit... poate inauntru vei avea o surpriza placuta!!
Cel mai usor in Venezia ajungi cu trenul!!!
Crista ..te pup!
marimar spune:
Buggy,
am si eu o intrebare pt tine, cite zile veti locui la hotel si care e pretul pe camera/noapte in perioada Carnavalului?
Pe mine m-ar interesa vreo 3 zile, ultimele zile de Carnaval si am gasit un apartament chiar in Venezia, pe linga Arseanale, cu 165 euro/noapte pt 4 persoane ( fara mic dejun).
Crista-s,
in care zile ale Carnavalului ar fi cel mai bine de vizitat Venezia? M-am gindit la un moment dat si la Lido sa cautam cazare, am mai stat acolo dar nu de Carnaval, ai idee cum e de Carnaval?
-------
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !
anemona spune:
Noi am stat in vara la Holiday Inn Venice East Quarto D'Altino, care este la ceva distanta de Venetia, dar se poate merge si cu trenul pana in centrul Venetiei, iar statia de tren este chiar in fata hotelului. Este mai simplu decat cu masina (cum am mers noi), pentru ca si cu parcarea in Venetia este aiurea, gasesti greu loc si este si scump.
Hotelul a fost foarte bun.
In schimb sfatul meu este sa mai dati un telefon sa va asigurati ca mai aveti camera rezervata, chiar daca este deja platita.
Noi am patit asta in Milano, tot la un Holiday Inn - Express Milan Bicocca , cand, ajungand pe la 1:00 noaptea cu camera deja platita, am avut surpriza sa nu mai avem camera (o revandusera) si ne-au trimis la un hotel jegos. Cand am ajuns acolo si am vazut conditiile, am plecat inapoi si am zis ca vrem o camera curata, ne-a trimis la un al doilea hotel si uite asa am ajuns sa ne culcam pe la 5 dimineata.
Italienii fac din astea frecvent, asa ca in perioadele aglomerate dati inca un tel si asigurati-i ca ajungeti, sa gasiti camera.
marumiha spune:
Eu am fost la Venezia ìn perioada carnavalului ,(nu vreau sa dezamagesc pe nimeni)dar era o aglomeratie de nedescris ,preturile sìnt f.mari ìn comparatie cu alte zile cìnd nu este carnavalul.Pt. a merge la wc. am facut o coada de 1 ora.Am ramas cu o amintire putin placuta despre acest carnaval.Parerea mea personala.
http://community.webshots.com/user/mihaela2703
crista-s spune:
Wi
am fost mai iute de deget decit tine ![]()
Marimar poate iti raspunde Wicca, caci eu de carnaval nu am fost pe acolo. Si eu am auzit ca e mare aglomeratie, ca totul e mult mai scump decit in mod normal... Lido nu e o idee rea doar ca adaugi la pretul camerei si vaporasul zilnic( care e obligatoriu).Eu as prefera apartamentul ... nu e rea deloc ideea .. nici nu ai nevoie de micul dejun al lor .. toate barurile din zona servesc cafele de toate felurile si cornetto(cornuri) pina tirziu .. deci iesi si iei masa in oras
....
Marumiha eu care merg mereu la Venezia cu trenul caci e mai comod am nu am nevoie merg la baie in gara apoi pe unde beau cite o cafea sau maninc ceva cer si cheia de la baie .... macar in locurile alea e mai curat si nici nu sunt cozi ![]()
www.reteteculinare.ro/index.php?mpage=dictionar" target="_blank">Dictionar Culinar Multilingv
Marox spune:
quote:
Originally posted by anemona
Noi am stat in vara la Holiday Inn Venice East Quarto D'Altino, care este la ceva distanta de Venetia, dar se poate merge si cu trenul pana in centrul Venetiei, iar statia de tren este chiar in fata hotelului. Este mai simplu decat cu masina (cum am mers noi), pentru ca si cu parcarea in Venetia este aiurea, gasesti greu loc si este si scump.
Hotelul a fost foarte bun.
In schimb sfatul meu este sa mai dati un telefon sa va asigurati ca mai aveti camera rezervata, chiar daca este deja platita.
Noi am patit asta in Milano, tot la un Holiday Inn - Express Milan Bicocca , cand, ajungand pe la 1:00 noaptea cu camera deja platita, am avut surpriza sa nu mai avem camera (o revandusera) si ne-au trimis la un hotel jegos. Cand am ajuns acolo si am vazut conditiile, am plecat inapoi si am zis ca vrem o camera curata, ne-a trimis la un al doilea hotel si uite asa am ajuns sa ne culcam pe la 5 dimineata.
Italienii fac din astea frecvent, asa ca in perioadele aglomerate dati inca un tel si asigurati-i ca ajungeti, sa gasiti camera.
Anemona, ce coincidenta!!! In vara asta si noi am fost la exact aceleasi hoteluri! In ce perioada ai fost? Noi am fost pe 3 si 4 august la Milano si pe 12, 13 si 14 august la Venetia.
Am fost foarte incintata, n-am avut nici o problema cu rezervarile si am apreciat la maxim hotelul din Quarto d'Altino (pozitie excelenta fata de gara si 20 min pina la gara centrala din Venetia, trenuri din ora in ora si aveam posibilitatea sa luam bilete de tren din hotel). Sincer, cind am vazut cum arata unele hoteluri de 3* in Italia, m-am felicitat ca am ales o "valoare sigura". Am mai fost si in alte Holiday Inn-uri (Londra si Lausanne) si fata de preturile altor hoteluri din aceeasi categorie astea sint chiar ieftine. Mai ales ca nu peste tot poti lua 2 copii in camera cu 2 adulti fara un supliment important.
anemona spune:
quote:
Originally posted by Marox
Anemona, ce coincidenta!!! In vara asta si noi am fost la exact aceleasi hoteluri! In ce perioada ai fost? Noi am fost pe 3 si 4 august la Milano si pe 12, 13 si 14 august la Venetia.
Am fost foarte incintata, n-am avut nici o problema cu rezervarile si am apreciat la maxim hotelul din Quarto d'Altino (pozitie excelenta fata de gara si 20 min pina la gara centrala din Venetia, trenuri din ora in ora si aveam posibilitatea sa luam bilete de tren din hotel). Sincer, cind am vazut cum arata unele hoteluri de 3* in Italia, m-am felicitat ca am ales o "valoare sigura". Am mai fost si in alte Holiday Inn-uri (Londra si Lausanne) si fata de preturile altor hoteluri din aceeasi categorie astea sint chiar ieftine. Mai ales ca nu peste tot poti lua 2 copii in camera cu 2 adulti fara un supliment important.
Marox, mama lui Alex (n. 14.06.03) si a Juliei (n. 29.03.05)
Marox, noi am fost la Venetia pe 24-25 august, iar la Milano pe 5-6 septembrie. Dar, din pacate, la Milano nu am avut parte de Holiday Inn pentru ca ne revandusera camera. Am ajuns pe la Antares Concorde, care nu m-a impresionat prea tare. Poate doar la capitolul amabilitate.
Totusi, varianta Quarto d'Altino este foarte valabila si o recomand. Hotelul este nou, confortabil, supercurat, mic dejun excelent, mi-a placut mult. Pt copil nu am platit nimic, dar am avut pat suplimentar, iar rezervarea am facut-o printr-o agentie din Bucuresti.
Editez sa va zic si pretul: 78 euro/camera/noapte cu parcare inclusa si copil gratis in pat suplimentar.
buggy spune:
Va multumesc pt mesaje si scuze de intarziere...adevarul e ca am niste emotii...nu cred ca m-am orientat cel mai bine, dar nu-i nimic, capat experienta
.
Varianta apartamentului e muuult mai buna...dar eu nu am reusit sa gasesc
asa incat am apelat la serviciile unei agentii de turism. 4 persoane cazare, avion, taxe de aeroport si mic dejun- 400 euro de persoana-4 nopti dar nu in Venetia
ci in Mestre.
Hotelul la care voi sta se numeste Holiday Inn Venice Mestre...4*, bineinteles ca am citit review-uri dupa ce m-am hotarat...dar si asta face parte din experienta-unele sunt bune, altele sunt proaste...Cel mai tare nu ma sperie conditiile de cazare ci faptul ca nu vom avea masina si mi-e teama sa nu fie foarte anevoioasa calatoria in centrul Venetiei. La programul trenului nu m-am gandit...desi trebuia
eheee o sa fie o aventura maxima.
Si daca va mai spun ca asta trebuie sa fie surpriza de Craciun pentru iubitul meu si pt tatal lui din partea mea si a mamei lui...eu fiind partea organizatorica
...va dati seama ce emotii pe capul meu
Va rog lamuriti-ma si pe mine hotelul la care merg e acelasi cu Holiday Inn Venice East Quarto D Altino Hotel ? Am dat la imagini pe google si asa s-ar parea...
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confuciuswww.funscience.ro
anemona spune:
quote:
[Va rog lamuriti-ma si pe mine hotelul la care merg e acelasi cu Holiday Inn Venice East Quarto D Altino Hotel ? Am dat la imagini pe google si asa s-ar parea...
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro
Cred ca tu ai facut rezervare la acesta, daca spui ca este in Mestre:
http://www.venere.com/hotel/?htid=134524&lg=en&tripref=28014
Iar Quarto d'Altino este acesta:
http://www.venere.com/hotel/?htid=217426&lg=en
care nu este in Mestre, ci intr-o localitate mica numita chiar Quarto d'Altino.