ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-21
Raspunsuri - Pagina 14
fireyes spune:
Diana, e singura varianta? n-am scapare?:) merge sa ma fofilez cu soparlitze, pisicutze, etc?
(hai, spune-mi ca da:)
Boo spune:
Am revenit ! Am vazut albumele, in ambele variante .. Sunt super misto amandoua !! BRAVO DIANA !!!!!! 

Iar la eco ideea e ca nu s-a schimbat nimic de data trecuta, nu a aparut nimic in plus, nu s-a marit nici un chist din alea pe care le aveam. de asta mi-era frica. ca altfel stiam ca de disparut nu aveau cum sa dispara.
Am uitat sa va spun ca am racit !! Sunt super mucioasa..
Asta asa ca de abia imi trecuse .. Tot concediul am fost racita si acum iar. Nu afecteaza la nimic daca iau medicamente, nu ? Ma gandesc ca nu are legatura cu nimic, doar daca as fi
ar afecta, nu ?
unducthable spune:
Fetelor eu sunt usurata ca tehnic , vorbin din punctul meu de vedere e ok , si ca voua va place e mare lucru pentru mine , ca a mers ce am facut , am avut emotii.
Boo, te pupa mama, adica IO,
, io iau KETONAL, , ca la durerile de cap care le am , inebunesc , cu ketonal, imi trece.
Toti imi spun ca am mai slabit , cred ca am acuma vreo 50 kg ,de la 54 kg , de la dieta care o am .
si sunt si eu mucioasa , NA ![]()
, la munca cu mine !!!
aerlilian spune:
Diana,bravo!!!Super tare,sunt impresionata.Cat despre comentarii,sigur ca am comentarii.Trebuia sa-mi stricati voi saptamana...Ca m-am umplut de nervi sa vad cat sunteti de frumoase...Si nici macar nu sunteti toate in album...Cine stie ce frumuseti mai apar...Off...ma roade invidia dar...VA IUBESC!!!Si va pup de o mie de ori zanelor!!!
mada23 spune:
Fireyes....fiecare suntem frumoase in felul nostru, asa nu ca nu ai de ce fii inhibata, hai te asteptam sa facem cunostinta 
La toate dragutzele pupici , sunt incantata ca va cunosc (sper ca si voi)
Diana..multumim inca o data 
Gata va las ca am treaba multa.
am nevoie de un miracol...madutz
http://tt.lilypie.com/lS6Op3.png
ralu_t spune:
dragele mele m-am intors
I LOVE PRAGA!!!!!!
extraordinar de frumos, peste asteptarile mele...daca n-ar fi limba aia imposibila, mie in orasul asta mi-ar placea sa traiesc.
Diana, abia asteptam sa ajung la birou sa vad albumul
...f misto, m-am bucurat din suflet sa va cunosc,f buna idee ai avut.
bai dar ce harnicie, eu n-am vazut asa ceva de cand sunt pe forum.
ma bucur ca-s toate fetele din nou in forma si cu planuri pe viitor
dragele mele: Boo, Ioana sa aveti numai reusite si vestile rele sa se termine, sa vina numai vesti bune.
Boo
nici nu-mi pun problema ca nu impingem carucioare impreuna. Sa fie intr-un ceas bun inceputul tratamentului. ti-am zis eu cu injectiile, e greu la prima, dupa aia capeti curaj. Sa-l vezi pe al meu ce dexteritate a capatat![]()
alexia ma bucur sa te revad in forma. din nefericire cu sotul ma certasem de la hormonii lui, nu ai mei
. oricum, stiu de la o prietena buna,cat de mult poti s-o iei razna in timpul sarcinii, si cum ne minunam cu totii din jurul ei
, si incerc sa ma cenzurez pe cat posibil....sa nu fiu de o penibilitate absoluta. oricum, pentru mine cel putin, nu se compara cu dipherelinul, ala a fost cosmar-dar vad ca nu e la fel la toate fetele, insa eu am fost cu nervii, si sperantele pe deasupra, la pamant..
asta ar fi ultima saptamana de post sexual dupa promisiunile lui tutu, sper sa se tina de cuvant...si visele mele in domeniu...mama mama![]()
Lucianu te gandi la ce e mai rau, gandeste-te ca oricum se va curata ce e pe acolo si veti avea sanse proaspete de bebe
cristysi mie mi-a recomandat tutu 3 saptamani dupa laparo, repaos absolut. am senzatia ca n-am rasteptat atat fiindca ma simteam bine. sotul a fost mai stresat in schimb...oricum,tutu mi-a zis ceva de genul, o sa simti tu cand se poate, asa ca nu e litera de lege un nr x de zile. doar sa aveti un pic de grija.
Mada, Andreea, Alexa,Aerlilian
sa aveti o saptamana f buna
a venit toamna...cu un bebe!!!
11+
http://bd.lilypie.com/DGDIp3.png
unducthable spune:
Eu atata vreau sa va spun :
EXISTA VIATA SI DUPA ENDOMETRIOZA !!!
si mai vorbim noi ... nu stiu cum era forumul pana sa apar si eu , dar am gasit aici cele mai dragute si respectuoase fete , si dati ajutor neconditionat oricarei fete care apare .
eu zic sa impingem la carucioare toate , sa ocupam o strada curand , daca se poate , pana atunci , viata trebuie traita si la noi nu mai exista boala, pentru ca o tratam si la noi exista prevenire si vindecare.
Diana
fireyes spune:
Mada, eu stiu ca suntem toate frumoase in felul nostru... dar toate avem cate o "pasarica" pe creier apropo de aspectul fizic. ba ne-am fi dorit parul ondulat daca nu e, ba am fi vrut sa fie drept, daca e ondulat, etc. la capitolul kg nu mai zic nimic
dar cred ca o sa risc si eu zilele astea sa trimit o poza, ca deh, tot aia sunt fie ca am poza la dosar au ba:)
trebuie numa' sa caut una...
pupi