Cafea cu aroma de femei-38
Raspunsuri - Pagina 14
wonderful spune:
quote:
Originally posted by aidaciolac
iuli draga , cum mananci tu pizza si a doua zi ai -300g?, dar sa nu imi zici ca cu sport si miscare ca nu tine ... am facut destul sport la viata mea ...
Altceva ... zi...
Aida - mama de pisica mica.
nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
Aido,ai inteles?Cand o sa programezi mana aia care te sterge la q,sa-ti programezi si creierul.Vezi sa nu incurci programarile,ca nu raspund de rezultat.
wonderful spune:
quote:
Originally posted by iahim
Buna seara,fetelor!Secretul vi-l spun eu,desi banuiesc ca-l stiti:nu mancati dupa ora 19,iar seara doar un iaurt.Daca rezistati...
Nici macar ficatii barbatilor din dotare?
iuliana_2007 spune:
quote:
Originally posted by wonderfulquote:
Originally posted by aidaciolac
iuli draga , cum mananci tu pizza si a doua zi ai -300g?, dar sa nu imi zici ca cu sport si miscare ca nu tine ... am facut destul sport la viata mea ...
Altceva ... zi...
Aida - mama de pisica mica.
Asa este.Asta si fac.Si uite asa slabesc eu.Nu ma mai agit ca mananc ciocolata ca imi zic ca aia are ceva care da kg jos.
nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
Simplu!Prin autosugestie:nu ma-ngras,nuuuu ma-ngras....Sau:nu e pizza,sunt morcovi,slabesc,vai,ce mult slabesc,vai,ce mult am slabit,vai,dispar...unde sunt?
W
"Cand vrei sa lauzi un copil lauda-i faptele, nu-l lauda pe el.
Facand astfel vei incuraja comportamentul, nu mandria."
wonderful spune:
quote:
Originally posted by iahim
Nici.
Hm,nashpa!Io nu cred ca tre' sa slabesc,asa ca daca poftesc ficati,asta o sa-i mananc.
maru spune:
eu nu rezist, ca la 6 ajung acasa, si bag in mine, cate una, cate alta
Doamne'ajuta!
POZE
wonderful spune:
Iahim,vazui c-avuserati carnaval in Craiova.A fost de Hall. sau de promovare a homosexulilor?
iahim spune:
Sotul meu spune ca trebuia sa avem demult masina...De cand ma stiu doar ciugulesc.Si ma intreb de ce nu mananca fi-miu!
principe spune:
iahim sunt aici.vad ca faci clatite pufoase si l maninci singurea.
aido,ai mancat bananiera si n-ai pus nik p tine zici??'vezi ti-am zis eu ca dieta cu banane da orgasme ....."curi naro gustative"
w,
madamo si avocatii mei au grasimi...dar de cele bune![]()
iulico...lasa dieta ca ai sa alegi dupa emm de ai sa ramai chiel si os.
marule,
doamne ajuta!
monica mami de print
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117

, dar sa nu imi zici ca cu sport si miscare ca nu tine ... am facut destul sport la viata mea ...