Aspirante optimiste > 20 Ani ( 200 )

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Urez si eu bun-venit fetelor noi la !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

'neata fetelor cucuietelorrrr..va citesc aproape in fiecare zi dar nu apuc sa scriu...fetelorrr eu maine am 5 sapt de la chiuretaj si inca ma mai trezesc cu cate o pata de maroneala....dar stiu ca nu e problema....mi-a spus si medicul gineco, am mers si la un oncolog la un control la sani si la fel si am primit si raspuns de la "sfatul medicului" de pe net si mi s-a spus ca e posibil sa "tarcai" pana la prima menstra....ideea este ca nu am niciun semn ca mi-ar veni cm...vinerea viitoare sunt 6 sapt si am inteles ca asta r fi maximul cand ar trebui sa vina rushii...daca nu apare nimic pana atunci voi merge iar la dr....dar eu ma rog sa apara.....pt ca sper ca in decembrie dupa cm sa ne apucam de proiect....sapt viitoare vom merge la analize si eu si sotul....

chiar ....spuneti-mi si mie ce analize se fac inainte de sarcina...data trecuta nu am facut decat RH si toxoplasma...de la cine sa cer trimitere de la medicul de fam sau de la gineco????

pusiiiii...soryyy pt trauma....ma ingrozeste pt ca in ziua avortului meu numai la asta ma gandeam"daca nu-mi va tine anestezia?"offff

pup toate fetele!!!!!

bujoooo...hai cu testul.....!!!

...asteptam sa vedem dublu din nou!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Fetele, pe unde ati disparut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

chiar asa claudela, vad ca fetele astea s-au bagat sub plapumioara ca pe vremea asta.....

haide bebe vino la mami si tati.....te rugam

luna asta vreau sa declar ca sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras2007 spune:

Capitol nou deschis aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=110261

Claudela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Eu am avut o sedinta si de aia am disparut.
Ramonzca eu am facut test aseara. Mai vin cu altu pe sambata sau duminica cred.

bujo 3+ (mai optimista de atat nu se poate)
album de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne-marry spune:

buna fetelor
eu nu am mai intrat de ceva timp pt ca am fost cu cel mic in spital... a avut laringita, apoi a dat in ...nu stiu cum sa ii zic...indigestie...ceva de genul acesta pt ca vomita f mult si a fost nevoie de perfuzie ca sa isi revina. oricum, acum suntem bine.

in data de 19 octombrie am scos steriletul, si am facut si niste analize papa si secretii vaginale. au iesit ok primele, iar pt celelalte am primit un tratament cu antibiotic flagyl, nizoral parca ...o crema , si ovule. ei, daca la nici 2 zile m-am internat cu copilul, nu am apucat sa iau decat antibioticele, iar crema si ovulele le-am folosit una sau doua zile. ideea e ca, ciclul tb sa imi vina de ieri. el imi vine fix la 28 de zile. iar ciclul anterior a fost pe 4 octombrie. nici nu am simptome ca ar da sa vina...nu stiu ce sa zic. de cand am scos steriletul, am folosit de trei ori prezervativul, si o data ...zicem noi ca ..s-a tras la timp, ca sa zic asa....pt ca am zis sa terminam tratamentul si de luna urmatoare sa incepem treaba .... nici nu stiu ce sa zic...sa fi ramas? dar cum...adica...cand? si apoi....daca nu e bine cu antibioticul acela? pe prospect scrie ca nu s-au constatat modificari si alte influente asupra evolutiei fatului etc etc.... nici nu stiu daca sa imi doresc sa imi vina ciclul sau nu.... oricum, cert este ca ar tb totusi sa vina, pt ca.... nu are cum...prezervativle pp ca au fost bune, ca erau durex,, iar ultima data cand am...intrerupt evenimentul.... era deja in a 21-a zi de ciclu....ce ziceti?

anne-marry mamica lui teodor alexandru pozele mele
pozele noastre2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39227" target="_blank">ziua in care am devenit mamica
[http://tt.lilypie.com/go7sp3/.png[/img][/url]

NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

anne-mary, vezi ca s-a deschis capitol nou, te asteptam acolo. (cap.201)

haide bebe vino la mami si tati.....te rugam

luna asta vreau sa declar ca sunt

Mergi la inceput