Aspirante optimiste > 20 Ani ( 200 )
Raspunsuri - Pagina 20
Arianna_M spune:
quote:
Originally posted by voicu_bebi
arianna..neataace faci iubita? eu sunt bine..simptome nu prea mai am doar ca ma duc mereu la toaleta ...te astept pe tine sa vad ce iti zice dr...off ce sper sa fie bebe la tine asa imi dai sperante...
te astept...tu ia zii cum te mai simti?
Sotie fericita si in curand viitoare mamica
Pai la fel k ieri cu simptomele astea....burta si spatele nu mai ma dor ,dar in schimb ma dor sanii,si am mai observat k secretia aia a mea a devenit acum apoasa ,nu mai e asa cremoasa.
da sunt sigura k nu e bb, nu mai ma duk k data trecuta cu emotii cand nici nu mai puteam vorbi ,acum ma duk sa imi de-a un tratament sa vina uratii astia.
Bebi
!sa te duci si tu la doctor !http://s220.photobucket.com/albums/dd71/arianna_17_d/
http://tt.lilypie.com/f8y2p2.png
voicu_bebi spune:
helouu tiza mea...ce faci,bebita ce face bine...tu cand trebuie sa nasti ca vad ca ai 38 saptamani. eu azi fac 15 zile de intarziere...momentan nici o urma de urati..plus 2 teste negative ia zii am sanse de bebe mai ales ca luna trecuta am avut ciclul de 41 zile?

ancadragoman spune:
Bebi eu zic sa te duci la dr ca 15 zile sunt deja prea multe.
anca
38+
Maria Alexandra
poze
AMR MAXIM 7 ZILE!!!!!!!!!
voicu_bebi spune:
o sa ma duc fetele...stati linistite..m,acar daca nu e bebe sa ii dea un tratament sa imi reglez ciclul...sa vad ca azi vreau sa imi iau niste teste sa ma mai testez daca nici acuma nu iese e clar

oanaroman spune:
bebi, mersi mult de instiintare, sunteti niste fericite ca va intarziat, mie trebuie sa-mi vina pe data de 5, sper ca de data asta sa nu mai vina
Arianna_M spune:
quote:
Originally posted by oanaroman
Adriana M, de ce mai trebuie sa mergi la dc?
oanaroman ,vad k ti-a raspuns Bebi in locul meu ,deci merg sa vad dak e bb sau am luat-o eu razna .
pupici

http://s220.photobucket.com/albums/dd71/arianna_17_d/
http://tt.lilypie.com/f8y2p2.png
oanaroman spune:
adriana, nici pana azi nu a veni?
eu zic ca 100% esti. succes, sa nu uiti sa-mi dai de stire
ooka spune:
quote:
Originally posted by voicu_bebi
o sa ma duc fetele...stati linistite..m,acar daca nu e bebe sa ii dea un tratament sa imi reglez ciclul...sa vad ca azi vreau sa imi iau niste teste sa ma mai testez daca nici acuma nu iese e clar
Salut,
mie mi s-a spus ca un ciclu de 42 de zile e de regula unul anovulator, am patit si eu cam ca tine luna trecuta si pana la urma la luat utrogestan si a aparut. De atunci tot iau cretisoara, tinctura de mladite de zmeur si am luat cred ca 15 zile tinctura de telina si am ovulat, deci se repara si probabil nu a fost foarte grav, insa mai bine mergi la doftor ca asa iti poate intirzia si citeva luni si e destul de rau ca o sa capeti si o stare aricioasa pe parcurs,
sper sa iti fie bine,
ooka
bujo spune:
Neata fetele mele dragi si va doresc sa va binedispuneti la cafeluta.
Pusichet imi pare nespus de rau ca a trebuit sa treci prin asta dar te inteleg ca nici la mine nu prea a avut efect anestezia si simteam ca si cum ar da cu grebla. Nu inteleg insa cum a putut sa-ti rea resturile acasa!!!!! Nu cumva sa te uiti la ele ca mai rau iti faci.Te rog arunca-le, cu cat treci mai repede peste asta cu atat mai bine. Aseara vorbeam cu Maria despre tine si iti tineam pumnii. Ar fi bine sa-ti iei liber sa te odihnesti. Eu am avut medical vreo 3 zile.
Oana iti urez un bun venit si o sedere cat mai scurta. Sa stii ca nu esti singura careia dr i-a zis ca n-are nimic si totusi nu ramane gravi. Si Crisa a patit la fel park. Oricum sa stii ca te poti baza pe noi daca ai nevoie de un sfat sau daca ai nelamuriri.
Crisa te pup chiar daca nu ne sincronizam la scris. Eu am facut fufu ultima oara sambata trecuta si spre deosebire de tine n-am nici un simptom. Absolut nimic!!! Dar am sa fac test pana se pozitiveaza.
Anaxena multumesc mult de sustinere. Sper sa se intample si la mine la fel.
bujo
3+ (mai optimista de atat nu se poate)
album de nunta
oanaroman spune:
bebi, am inteles ca si tu ai aceeasi problema ca si adriana, ti-a intarziat, dar test ti-ai facut?