Aspirante optimiste > 20 Ani ( 200 )
Raspunsuri - Pagina 18
CrisaS spune:
Si vreau sa le urez si eu bebicilor care s-au nascut azi(YASMINA SI GEORGE , PARCA) mult noroc si multa sanatate .Si mamicilor multa rabdare si recuperare cit mai rapida.
Mult mult noroc si sa se prinda si la noi!!!!
Crisa
Lucrurile cele mai importante pentru a te face sa fii fericit sint: sa ai ceva de facut, pe cineva sa iubesti si ceva la care sa speri!!
http://tt.lilypie.com/Wb2Nm4.png
pusichet spune:
felicitari Yasmine si RGE sa va traiasca puiutii.
a fost groaznic, nu a prins anestezia si am simtit tot, a zis dr. ca nu a prins ca am inflamatie mare.
am plins de cum am urcat pe capra aia, si toata interventia si dupa.
a fost foarte urit, nu mai vreau sa trec niciodata prin asa ceva.
acum ma simt foarte ametita, si am luat o gura de cafea si mi-a venit sa vomit, nici sa maninc nu pot.
of, si azi trebuie sa merg si la servici, ce ma fac eu?
i-a aratat dr. sotului meu ce a scos, eu inca nu am vazut, mi-a dat acasa resturile alea, cind o sa fiu in stare o sa ma uit si eu.
a scos placenta lui bebe si alte resturi de pe acolo.
pupici, ma duc in pat
abia vad tastatura
2001
in curind
http://tt.lilypie.com/2ZuTp3.png
maryb spune:
neata dragele mele !!!
rontzy, FELICITARI !!! sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos.
hai ca a inceput bine ziua de azi.
pe mine m-a durut burtica noaptea trecuta de am zis ca gata, m-au invadat, insa vad ca nu au aparut inca. apoi ma durea in partea dreapta, cred ca la ovar si eu cu dreptul cred ca am ovulat. nici nu am dormit bine, m-am trezit de multe ori ba ca-mi era sete, ba ca ma durea burtica, ba ca plangea motanul....si tot asa. si acum va dati seama ca-mi este si rau...
pusichet, imi pare asa rau ca ai simtit tot, acum a trecut. te pup dulce si ai grija de tine.
va pup dulce si vorbim mai tarziu ca acum plec la servici.
haide bebe vino la mami si tati.....te rugam
luna asta vreau sa declar ca sunt 
oanaroman spune:
Buna ziua, numele meu este Oana, ca si voi am o problema nu pot ramane insarcinata, daca exista cineva care ma poate ajuta nu ezitati sa o faceti.
Multumesc
maryb spune:
rontzy, inteleg ca nu ai nici o secretie mai abundenta sau nu ai deloc ?
haide bebe vino la mami si tati.....te rugam
luna asta vreau sa declar ca sunt 
voicu_bebi spune:
neata fetele...ce faceti?
pusichet...imi pare asa de rau ca ai simtit tot in timp ce dr a lucrat acolo....important e ca acma esti ok . ai grija de tine,odihneste-te azi mai bine sa poti sa te refaci. ai sa vezi ca in curand va veni bebele si aceasta experienta urata va fi de domeniul trecutului.te pup

maryb
poate tu ascunzi ceva acolo in burtica ceea ce ar fi super...![]()
pe mine nu prea m-a mai durut burtica sau spatele.
haideti ca ma duc sa strang si eu pe aici si sa fac cafea...cine doreste cine mai pofteste 

Sotie fericita si in curand viitoare mamica 

oanaroman spune:
sa inteleg ca este cineva conectat la ora asta.
Eu sunt noua pe aici si nu stiu cum se procedeaza, ma ajuta cineva?/////////////////////
iepumic spune:
pusichet,
, pup sa treaca. NU pot sa inteleg de ce ti-a dat dr. acasa resturile alea, mi se pare sadism!!!!!! Doamne. Eu zic sa te invoiesti de la servici azi, n-are rost sa te fortezi daca nu te simti bine!!! Incearca sa stai acasa!!!
Iepumic 
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007
All's Well That Ends Well.
oanaroman spune:
pusichet, buna dimineata, am citit mesajul tau, sa inteleg ca ti-ai facut un avort (imi pare nespus de rau pt tine).
Mi se pare grotesc ceea ce a facut doctorul.
Iti doresc insanatosire gravnica.