Suceava! (20)
Raspunsuri - Pagina 17
ilincalif spune:
multumesc frumos pentru urari, ev,
iaca am 43 si-un zamfiruc, ce-as putea sa-mi doresc mai mult?
desigur, inca un zamfiruc!
iar miine la prima ora trebuie sa merg sa-mi cat o tastatura noua, asta si-a dat sufletul la cumpana dintre ani,nu-i mai merge bara de spatiu, dar deloc
pupiciiiiiiiiiiiii
emushi spune:
Iaaaar n-am apucat sa mai trec pe-aici, sa va urez "La multi ani!", sa va aduca noul an tot ce va doriti, ...ca la urari nu ma prea pricep ![]()
si LA MULTI ANI pentru mami de zamfiruc, sa ne traiesti...si sa ne spui ce-ai primit de ziua ta: un zamfiruc in plus sau o tastatura noua?
preferabil amandoua....:)) si de la noi pupici cu lipici 
http://www.pagina-mirunei.piczo.com
Am implinit 2 ani...
crengu75 spune:
"La multi ani, Ilincalif!!!!!!!!!!!!!!!"Sa fii sanatoasa si sa ti se implineasca visele.
Visul meu
Crengu
9+ , mami lui Cristian(30.05.2003)
eveline spune:
LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CE SARBATORESC ZIUA NUMELUI! SA FITI SANATOSI FERICITI SI IUBITI!
ilincalif spune:
Fetelor cochetelor
am primit o tastatura noua (YES!), dar cum un cadou nu vine niciodata singur, of of si iar of am primit si un vecin nou la etajul 3, care a inceput lucrari de renovare si care imi terorizeaza pruncul cu zgomote de rotopercutor cit ii ziulica de lunga !!!! nu stiti vreo insula pustie ? (sau in orice caz, neracordata la electricitate ?)
bietul zamfiruc, deloc nu ii place, se strimba si vine la mine si se cuibareste ca un puisor speriat si se uita la mine cu niste ochi, de imi vine nu stiu ce sa le fac vecinilor astia.... si ma intreb, cum mai rabda zidurile astea atitea gauri, ca de cind m-am mutat in blocul asta, din 2001, numa' de asta am avut parte, absolut toti vecinii ne-au tot tinut in asemenea triluri !!!!!
pupici
ilincalif spune:
stiu ca nu suna precum rotopercutorul, dar iata ceva frumos
pentru iubitoarele de Chopin :
http://www.youtube.com/watch?v=ZR2KkA1JlFs&feature=related
xandrutza_76 spune:
Buna dimineata!
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
xandrutza_76 spune:
La multi ani, draga Ioana!
Iti doresc multa sanatate si fericire, realizari frumoase pe plan personal si profesional si cat mai multe bucurii din partea zamfirucului.
Imi cer scuze pentru intarziere.
poze cu noi
xandrutza_76 spune:
Fetelor, eu sunt tare suparata, inca nu mi-a intrat in cont indemnizatia, nu stiu ce se intampla. Niciodata nu am patit asa ceva, luam banii chiar si pe 6 sau 7 a lunii. In decembrie au intrat pe 10. Neplacuta situatie...
poze cu noi
carmen spune:
Buna dimineata,
Ioana mai primesti urari? La Multi Ani! sanatate si inca un Zamfiruc daca asta iti doresti. Numai bine. Multumim ca ne inveselesti cu postarile tale.
Fetelor, merge vreo una din voi la sala undeva? Vreau sa merg si nu am companie
; asta e de fapt o scuza cred dar daca as gasi cu cine sa merg o elimin si gata, promit 
O zi buna tuturor.
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.