Racusori, la apel! (31)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

si de la mine!
Mire, prezent la apel. Si foarte emotionata, ca-s timida de fel.
Eu sunt prinsa, pregatesc pt. pomana pt mama (si restul familiei care se odihnesc in pace vesnica la Belu Catolic), pe 1 nov. e ziua mortilor la catolici, si voi merge la cimitir maine, vreau sa plec mai devreme de la serv, si am tras tare sa-mi termin treburile (desi sigur apar altele urgente pana maine).
racusoarele!

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

quote:
Originally posted by MirelaV

un pupic fuga si de la mine si ma intorc la treaba. n-am f multa dar nici de lasat
eu ma pregatesc de marea intalnire...de maine sper. ramona? cris? viki?
gata, ma intorc la munca. vb diseara de acasa. pupici.

MirelaV
pupicei pe burticei

Sper ca in noiembrie sa ne intalnim toate, sa-i facem Iuliei o vizita,Mennei -ca e aproape de mine ( 4 ore cred cu masina :-) . Ramane batut in cuie. In 16 noiembrie vin acasa. Yuupiiii
Ma duc prin magazine sa-mi cumpar pantaloni negri. Am o pereche in dulap dar imi sunt maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaari. Va doresc o zi minunata si revin la noapte

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Georox spune:

Buna si de la mine!
Imi pare raiu ca nu am reusit sa mai intru de mult, insa am treaba in fiecare zi, daca nu fac mancare, spal , daca nu spal fac mancare sau calc, sau fac curatenie, si uite asa trece ziua si seara pic obosita franta ca nu mai sunt un stare sa fac nimic.Doar sa dorm, cat mai mult daca se poate, I-am zis sotului:Vreau 24 de ore doar pentru mine, dar cine stie cand va fi asta? Totusi mai sper. Sincer m-am saturat sa nu mai am timp pentru mine aproape deloc. Doar dusul ce mi-l mai permit...Oare nu stiu eu sa imi organizez timpul? Si mai trebuie sa mai am grija si de Sofia!
Apropo A INCEPUT BOCANIADA!!!Adica perioada de boacane!Daca nu intra in cosul de gunoi sau daca nu isi duce macar o jucarie acolo nu se simte bine! Apoi a rupt lanticul sotului!Daca nu sunt atenta, cade si isi face semne de buna purtar, chiar azi a cazut cu scaunul in bucatarie, facandu-si un zbenghi de toata frumusetea, se tine de pantalonii mei si nu prea pot sa fac mai nimic, cel putin la bucatarie, si totul trebuie sa le fac in cele doua ore pe care le doarme. Deci, cand sa mai si intru si sa scriu? Desi recunosc, ca v-am citi zilnic.
Am fost sa o inscriem la cresa pentru ca din ian. as vrea sa o dau si sa ma reintorc la serviciu. Un motiv ar fi cel finaciar, iar altul energia debordanta de care da dovada Sofia in fiecare zi. De cand cu ora de iarna,se trezeste la 7.00. Si adorme cu chiu cu vai pe la 21.30.
Azi, nu prea a mancat, la pranz degreaba m-am chinuit cu ciorbica, cu tocanita cu iaurt, cu gris, a mancat lapte. Si nici dupa ce am vanit de la plimbare nu prea a mancat. Insa stiu ca este de la dinti, asa ca nu imi fac probleme prea mari.

V pup pe toate si poate reusesc sa mai revin, desi nu stiu pe cand. Va multumesc ca va ganditi si la mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

hello si eu. am venit acasa .. am mancat si m-am apucat de gatit. fac o mazare si o friptura. tocmai ce intrebai ieri cris.
am pus si la spalat..acu' astept sa termine masina si sa le intind..sa vad cu ce m-oi imbraca maine..si cam asta e planul pt seara asta.
apoi..poate vad un film. ne pregatim de intalnirea de maine
viki, chiar as vrea sa ajungi. nu cred ca maine la 18.30-19 cand poti tu..mai ai treaba sper sa viiiiiiii
gata fug. poate mai vin

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Neata fetele! Cafeaua e gata!
Mire, Ramona, Cristina, Vicki distractie placuta si sa beti si pentru mine ceva! Sau cu mine in gand!
Miki, eu va astept la Galati!
Fetele eu azi promit ca nu incurc ziua cu noaptea dar is franta! Liana mea de 2 nopti imi da trezirea din ora in ora!
Va pup si astept poze de la intalneala!

http://community.webshots.com/album/560881623gNmLdS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Buna dimineata! Dau si eu o , mai ales pt. July. Ca pe cea facuta de ea am baut-o eu! Si va servesc si chec, sa va indulcesc.
Mire, trimis mail. Vin!
Geo, daca pana acum nu aveai activitate, stai sa vezi ca abia incepe! Oricum, Sofia e o dulce si o sa te tina ocupata inca multi ani de-acum incolo! July, ia aminte, sa stii la ce sa te astepti!
bebitele zvapaiate!
si restul racusoarelor si sper sa mai vb pana plec de la serv.

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

ce cafeaaa bunaaaa mai ales pe umezeala asta de afara.
viki, receptionat mail. raspuns. abia astept sa ne vedem. n-am vb inca cu cris dar o sun mai tarziu, imediat ce stiu ce si cum si ora la care ne vedem.
iulia, sigur primesti poze. n-am uitat camera io nu-l mai uit pe ionut cand mi-a zis k mi-a simtit lipsa la botez
gata, ma intorc la munca si daca nu ne auzim mai tarziu...ne auzim searaaaa...la povesti.
o zi minunata tuturor

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Georox spune:

Neata!
Vad va azi e zi de mare intalneala! Tare as fi vrut sa fiu si eu prezent, dar nu prea se poate cu copil mic si pe vremea asta.oricum va urez sa va distrati super bine.

Mirela, cand ai timp, te astept pe la mine, sau daca vremea ne permite poate ne intalnim undeva in parc. Ce zici?

Vicki, ai dreptate, numai zambetul Sofiei ma face a merg mai departe si sa zic ca viata e minunata. Ce conteaza ca nu prea mai am timp de mine, cand ea este fericita, cand sotul este multumit...Situatia se va mai reglementa atunc cand Sofia va merge la cresa. Dintre toate cresele din sectorul 4, doar la Izvorul Muresului, ne-a rechemat in decembrie ca sa ne dea fisa pentru ianuarie. E o sansa mai ales ca am inceput cam tarziu cautarile. Inscrierile pentru anul urmator se fac din aug-sept.Acum deja sunt grupele pline. Insa s-ar putea sa avem noroc pentru ca iarna se mai retrag copii. Sunt convinsa ca Sofia se va adapta foarte bine, pentru ca este sociabila si ii plac copiii.As mai fi stat pana la 2 ani, dar ma gandesc si la bani. Sotul vrea sa plece de unde este angajat momentan, pentru ca patronul nu vrea sa ii faca carte de munca, deci situatia nu este tocmai roz.Si nu se stie care va fi salariul de inceput.In nov. face cursurile de restaurator la MC, deci nu va mai fi si salariul lui. No comment! Ne vom descurca noi cumva.

Dar nu ma plang.E bine asa cum sunt acum.Macar nu mai am parte de sfaturile binevoitare din partea a lor mei.

Menna, bine ai revenit!
July Lianei!
Cristina, eu blatul de cartofi inl fac la mixer si nu mai iese sfaramicios!
Giani bine ai venit si sarcina usoara!

pentru restul fetelor! Va dosresc o zi excelenta pentru ca meritati!

Mergi la inceput

da geo, normal k ne vedem. dar depinde de tine..nu de mine. k mie nu imi plange acasa kupilu'
nu ti-am zis de intalnire k banuiam k nu prea ai cum..
eu abia astept sa ma vad cu fetele
acus ma apuc sa le sun sa stabilim detalii. pupici si o zi bunaaa

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canne-marie spune:

Buna fetele.
Fac si eu prezenta la ora 16 :20.
Eu am o gramada de nervi si sunt intr-o dispozitie de i-as taia pe toti.Ma scoate din sarite seful.Bai frate nu am voie sa ies nici din birou ca face fete-fete.Ce sa-ti spun domne.De cand am venit la servici din concediu,are numai spume pe el.Pai in stilul asta tot chef de munca si de venit la servici sa ai.
Azi face firma noastra 13 ani de existenta si sa anuntat ca la orele 17 vor da o petrecere.Sa fie sanatosi cu petrecerea lor cu tot,am niste nervi de imi vine sa urlu.Asa ca voi sta cumintica in birou pana la si jumate si o voi taia frumusel acasa pe usa directorilor ca sa nu ma vada nimeni.Nu am chef sa vad pe nimeni,MI SA PUS PATA RAU,VAD NEGRU IN FATA OCHILOR.

Va rog sa ma scuzati poate va enervez cu povestile mele,dar nu am cu cine sa vb.

Va cu MARE DRAG pe toate.

annes

Mergi la inceput