Brangelina este iarasi insarcinata

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

iar incepi sa turui despre argumente fara sa spui ceva concret...macar vad ca ti-a mai scazut clontzul..cat despre 'diva", acum 3 saptamani presa canadiana a publicat cateva articole in care se scria ca ar fi avut relatii sexuale cu fratele ei..dar ce stiu eu?
sanatate si drum bun, nu stiu cum ajung sa-mi pun mintea cu toate putzisoarele dornice de putina publicitate pe net...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

quote:
Originally posted by stefany_p

iar incepi sa turui despre argumente fara sa spui ceva concret...macar vad ca ti-a mai scazut clontzul..cat despre 'diva", acum 3 saptamani presa canadiana a publicat cateva articole in care se scria ca ar fi avut relatii sexuale cu fratele ei..dar ce stiu eu?
sanatate si drum bun, nu stiu cum ajung sa-mi pun mintea cu toate putzisoarele dornice de putina publicitate pe net...

vai , Stefanya , m-ai descoperit. D-aia sunt mama pe net , sa-mi fac neste publicitate , ca bannerul de la fereastra a cazut intr-o parte.
La limbajul pe care-l ai si datorita faptului ca tot ce scrie in ziare e sfant pt. dumneata n-ar trebui sa ma obosec , dar io-te aici ce-am "clontzanit" eu pana acum :
-sa spui de cineva ca e urat/slab/ samd , cand tocmai i-a murit mama dupa o suferinta grea este aaaaaaabject.
-sa faci o persoana proasta pt. ca tie nu-ti place se intampla tuturor, sa constientizezi ca aia nu e proasta doar pt. ca iti e antipatica , mai ales in situatia data e de nepretuit

Atat , nu vreau sa-ti extenuez mintea cu prostii de-astea de clasa a 9-a

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

quote:
Originally posted by Cristina_C

Gusturile nu se discuta. Mie, de exemplu, imi place. Si cred ca sunt destui care o apreciaza ca actrita si ca om.
Si are si un Oscar, by the way...

si eu o apreciez foarte mult ca persoana/actor iar fizic zic ca arata foarte bine - recent am vazut-o intr-un top 100 al fetelor "rele"sexi ocupa locul 3,intrecuta doar de Pamela Anderson si Madona

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goanga23 spune:

Fetelor..inca nu mi-am revenit ..aseara am dat mana cu Angelina Jolie si cu Brad Pitt. Au venit amandoi la festivalul de film din Santa Barbara unde ea urma sa primeasca un premiu. Cascam gura prin fata teatrului unde a avut loc evenimentul si nici nu ma asteptam sa-i vad atat de aproape si sa fie atat de prietenosi. S-au dat jos din masina si imediat au inceput sa salute fanii (si eu ma numa printre fanii ei) si sa dea autografe. Eu am avut noroc si am ajuns in primul rand pe lateral pentru ca au dat voie oamenilor sa stea in fata unei bariere care era pastrata libera pentru masina lor. Asa am ajuns sa dau mana cu amandoi ..ei i-am spus ca face o treba extraordinara ajutand copiii din intreaga lume..ea mi-a spus "thank you"...in orice caz mi s-a parut mult mai frumoasa decat in reviste (daca e posibil asa ceva!!!) foarte naturala, fragila, finuta, nu foarte inalta (ma asteptam sa fie mai inalta). Si el arata foarte bine insa mi s-a parut cam prea mult aranjat, cam "scortos"..in orice caz mi-au lasat o impresie foarte placuta...and by the way..ea avea o rochie larguta pana in pamant....deci e posibil sa fie insarcinata..

Mergi la inceput

mai XIO, ce-ar fi tu sa mai mergi pana la dus sa mai faci vreo 2 poze sa le pui pe net..ce spui?..sau ma gandesc ca ai intalnire cu iuby, te pune mama sa inchizi calculatorul ca e tarziu sau ai de facut vreun referat ceva..poate ai treaba si te retin cumva, n-ar fi pacat? totusi imi place te "restrangi"
vad ca am nimeri in fun club, nu-i nimic, si Michael Jackson si-a facut noi fani cand a fost acuzat de pedofilie...de ce n-ar avea si m.uierea asta?
numai bine si la revedere!

Mergi la inceput

si ca sa inceheiem mai xio hai sa lamurim niste probleme, sa vezi si tu cat de tare-ti dai cu stangu-n dreptul....
1.la inceput spui ca nu sunt informata..iti aduc exemple din presa..nu e bine pt tine, zici ca e sfant pt mine tot ce scrie in ziare..ai cumva alt surse? te suna paparazzi sa-ti dea vesti despre diva??
2. spun ca o consider varza ca actrita, asta e parerea mea si o sustin sus si tare..tu vii si spui ca am facut-o proasta...
3. zic ca e slaba moarta si ca e suspecta de anorexie si probleme grave cu alcoolul, vii si-mi spui ca a murit ma-sa ca..ok, dar pana cand? ca tipa nu mananca pt ca sunt atatia alti copii care nu mananca..ok, ii propun o sedinta la psiholog sau sa-i infieze pt toti cei flamanzi..
pana la urma care-i treaba cu tine? tu cu tine va intelegeti??/nu ca mi-ar pasa...
mai asteapta sa cresti, mai citeste, mai lasa filemele si ca sa te bucuri, iti spun ca "diva" e posibil sa fie insarcinata cu gemeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

quote:
Originally posted by goanga23

Fetelor..inca nu mi-am revenit ..aseara am dat mana cu Angelina Jolie si cu Brad Pitt. Au venit amandoi la festivalul de film din Santa Barbara unde ea urma sa primeasca un premiu. Cascam gura prin fata teatrului unde a avut loc evenimentul si nici nu ma asteptam sa-i vad atat de aproape si sa fie atat de prietenosi. S-au dat jos din masina si imediat au inceput sa salute fanii (si eu ma numa printre fanii ei) si sa dea autografe. Eu am avut noroc si am ajuns in primul rand pe lateral pentru ca au dat voie oamenilor sa stea in fata unei bariere care era pastrata libera pentru masina lor. Asa am ajuns sa dau mana cu amandoi ..ei i-am spus ca face o treba extraordinara ajutand copiii din intreaga lume..ea mi-a spus "thank you"...in orice caz mi s-a parut mult mai frumoasa decat in reviste (daca e posibil asa ceva!!!) foarte naturala, fragila, finuta, nu foarte inalta (ma asteptam sa fie mai inalta). Si el arata foarte bine insa mi s-a parut cam prea mult aranjat, cam "scortos"..in orice caz mi-au lasat o impresie foarte placuta...and by the way..ea avea o rochie larguta pana in pamant....deci e posibil sa fie insarcinata..

misto; si mie imi place Angelina foarte mult ca femeie, si o admir si pentru ce face; intre atitea vedete ce umplu paginile de scandal cu snobism si lux, ea si Brad gasesc timp si energie pentru cei nefavorizati;

http://www.floriinro.ro/

tongue in cheek

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by stefany_p

mai XIO, ce-ar fi tu sa mai mergi pana la dus sa mai faci vreo 2 poze sa le pui pe net..ce spui?..sau ma gandesc ca ai intalnire cu iuby, te pune mama sa inchizi calculatorul ca e tarziu sau ai de facut vreun referat ceva..poate ai treaba si te retin cumva, n-ar fi pacat? totusi imi place te "restrangi"
vad ca am nimeri in fun club, nu-i nimic, si Michael Jackson si-a facut noi fani cand a fost acuzat de pedofilie...de ce n-ar avea si m.uierea asta?
numai bine si la revedere!

Hateing me wont make you preety

E citat , poti sa-l iei din partea cui vrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

Mai, nici mie nu-mi place Anjelica asta. O fi ea frumoasa, nu zic... dar mi se pare ca e cam lipsita de caracter, avand in vedere ca s-a dat la un barbat insurat. Care, daca era baiat cu bun simt, nu-si lasa frumusete de nevasta, ca sa o ia pe Anjelica.
Sa fie sanatosi si la ei acolo, ca in rest, nu ma intereseaza si nici nu as "cadea pe spate" de i-as vedea, ca doar tot oameni sunt...

Edit: Daca venea vreo forumista sa se planga ca X s-a dat la barabtul ei si Y a lasat-o si a luat-o pe aia, ce o mai balacareati pe nemernica, dar, pardon, aici vorbim de Anjelica....ea poate sa aiba barbatul oricareia dintre voi, e frumoasa si desteapta si gata, va place.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by saphir

Mai, nici mie nu-mi place Anjelica asta. O fi ea frumoasa, nu zic... dar mi se pare ca e cam lipsita de caracter, avand in vedere ca s-a dat la un barbat insurat. Care, daca era baiat cu bun simt, nu-si lasa frumusete de nevasta, ca sa o ia pe Anjelica.
Sa fie sanatosi si la ei acolo, ca in rest, nu ma intereseaza si nici nu as "cadea pe spate" de i-as vedea, ca doar tot oameni sunt...

Edit: Daca venea vreo forumista sa se planga ca X s-a dat la barabtul ei si Y a lasat-o si a luat-o pe aia, ce o mai balacareati pe nemernica, dar, pardon, aici vorbim de Anjelica....ea poate sa aiba barbatul oricareia dintre voi, e frumoasa si desteapta si gata, va place.

Saphir, Amos , Ailish si
Dean
pozele noastre

Nu "balacaream" pe nimeni.
Nu poti obliga un om sa te iubeasca si sa stea cu tine pana la infinit. bradutu vroia copii , Jennifer nu si probabil si asta a contribuit la despartirea lor.
Si mie imi placea de ei , da' pana sa ma iau de cineva ca "s-a bagat" e drum lung
Stii cum e , exista multi car se baga , da' conteaza sa vrea sa si plece cineva

Mergi la inceput