Aspirante optimiste > 20 Ani ( 199 )
Raspunsuri - Pagina 11
anaxena spune:
bravo barbatelul!!!
Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
6+ sper la o
!!!AMR 34sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb
Violeta_m_tm spune:
Anaxena
http://tt.lilypie.com/u2n2p3.png
http://s234.photobucket.com/albums/ee291/violeta_m_tm/
vio
ancadragoman spune:
Mariuco iesi de acolo....acum vb si cu tine si cu asta mica din burtica![]()
anca
38+
Maria Alexandra
poze
AMR MAXIM 9 ZILE!!!!!!!!!
diaconmaria spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
Mariuco iesi de acolo....acum vb si cu tine si cu asta mica din burtica
anca38+
Maria Alexandra
poze
Ce fac fetele
? Mai rezistati?Eu am avut o seara cu peripetii
LA dr a fost ok..Nu m-am chinuit pentru ca a trecut instilatia din prima...Bine ma doare burtika usor dar e normal...
Insa dupa ce am plecat de acolo cu verisoara sotului sofer- eu neputand conduce, am lovit o masina parcata neregulamentar: a oprit in spatele nostru in timp ce noi dadeam in marsalier...avarie minora tare...insa persoanele erau 2 si nu am vazut care era sofer erau recalcitrante unul chiar baut...Au tipat la noi ne-au zis ca suntem bete ...pe mine ma durea burta sangeram puitn de la instilatie a trebuit sa ne ducem la politie aia nu vroiau sa mearga..offf
M-am intalnit cu pusichet acolo si saraca tremura toata ca maine tre sa faca chiuretaj...sunt sigura ca va fi bine pt ca este pe maini bune...tocmai a descoperit ca la ultima operatie doctorita i-a taiat ovarul stg.
Saraca era asa suparata!
Am vb cu dr despre ea si l-am intrebat daca e grav si azis ca va fi ok si va avea bb.
Si eu am mare incredere in el!
Maria
ancadragoman spune:
Cum ma sa ii tai ovarul?????????
Aia este tampita????????
Imi pare rau de micul accident ....cand mai faci?
anca
38+
Maria Alexandra
poze
anaxena spune:
quote:
Originally posted by diaconmariaquote:
Originally posted by ancadragoman
Mariuco iesi de acolo....acum vb si cu tine si cu asta mica din burtica
anca38+
Maria Alexandra
poze
Ce fac fetele? Mai rezistati?
Eu am avut o seara cu peripetii
LA dr a fost ok..Nu m-am chinuit pentru ca a trecut instilatia din prima...Bine ma doare burtika usor dar e normal...
Insa dupa ce am plecat de acolo cu verisoara sotului sofer- eu neputand conduce, am lovit o masina parcata neregulamentar: a oprit in spatele nostru in timp ce noi dadeam in marsalier...avarie minora tare...insa persoanele erau 2 si nu am vazut care era sofer erau recalcitrante unul chiar baut...Au tipat la noi ne-au zis ca suntem bete ...pe mine ma durea burta sangeram puitn de la instilatie a trebuit sa ne ducem la politie aia nu vroiau sa mearga..offf
M-am intalnit cu pusichet acolo si saraca tremura toata ca maine tre sa faca chiuretaj...sunt sigura ca va fi bine pt ca este pe maini bune...tocmai a descoperit ca la ultima operatie doctorita i-a taiat ovarul stg.
Saraca era asa suparata!
Am vb cu dr despre ea si l-am intrebat daca e grav si azis ca va fi ok si va avea bb.
Si eu am mare incredere in el!
Maria
maria crezi ca e bine ca ai scris asta pe forum poate se supara...nu shtiu ce sa zic
6+ sper la o
!!!AMR 34saptproiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb
anaxena spune:
adiq dc ea nu ne-a zis nimik...poate ca nu vroia sa shtim
6+ sper la o
!!!AMR 34sapt
proiectul bebe pink
diaconmaria spune:
Anca urmatoarea instilatie e peste 7 zile!
AAnaxena nu cred ca se va supara(cel putin asa sper)
Imi cer de pe acum iertare daca am facut o gafa!
Creed ca nu s-a mai gandit saraca sa va zica ca si asa era speriata si se teme de chiuretaj si pe deasupra o mai durea si capsorul.
Ideea e ca eu vroiam sa subliniez inca o data incompetenta anumitor medici!
Sper ca nu am facut-o lata!![]()
Imi cer maine scuze fetei ca nu vreau sa o supar si eu!
Maria
ancadragoman spune:
Maria cum peste 7 zile mama?
In ce zi esti acum?
anca
38+
Maria Alexandra
poze