Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru c.44
Raspunsuri - Pagina 20
rocsy2007 spune:
georgia si eu am fost azi dar nu am vazut nici o blonda. cred ca erai si tu pe acolo. a cata ai fost la rand? mai stii.
fetelor va anunt ca s-a spart foliculul
m-am agitat degeaba
pentru a obtine ceva trebuie sa vrei cu adevarat
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png
georgia_c spune:
eu am stat langa usa .. am fost a 3-a persoana ... in fata mea a fost o tipa bruneta , una blonda (vopsita) si io .... eram singura cu sot ..ca suntem in echipa 

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
rocsy2007 spune:
daaaaaaa...mi-am adus aminte ,....eu am fost inaintea ta..da acum imi aduc aminte ca era o fata cu sotul...deci tu erai...cea blonda vopsita eram eu![]()
georgia_c spune:
ei in cazul asta .. incantata de cunostinta rocsy... sa inteleg ca nu mai vii duminica ?.. eu vin si sper ca duminica sa se sparga si la mine .. 
Albert Einstein
rocsy2007 spune:
nu mai vin duminica am scapat. iti urez bafta. eu daca nu raman luna asta urmeaza laparo.
lucialu spune:
Buna ziua la fete!
Anne
de ce nu te uiti si pe la odisee sau nasterea unei stele?Gravidutele pe acolo se plimba mai des...Mai intra si aici,dar mai rarut...Hof!
Georgia
pe tine te vede doar unul
.Eu nici nu mai stiu la cati mi-am aratat tati shele
Asa ca gandeste-te la alte alea cand strabati cabinetul de cosultatii
Rocsy
ai vezut?Of-of,mei-mei![]()
O zi frumoasa in continuare!
KISSES
www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...
georgia_c spune:
sar'na rocsy2007, sper sa fie ...
Albert Einstein
georgia_c spune:
lucialu, ai dreptate ; si sunt convinsa ca pentru dr ginecologi , consultul e exact cum e pentru noi serviciul ... adica e ceva de zi de zi ... dar mi se pare aiurea ,dupa ce te-a consultat , sa stea la povesti ......daca insa nu m-ar consulta , cred ca l-as innebunii de minti cu intrebarile .. 
insaaaa.. indur orice pentru bb ....tu ce mai faci ? .. in ce stadiu mai esti ?...
Albert Einstein
Alexela spune:
Dragele mele tutunici,
de mult nu am mai scris, dar vreau sa stiti ca nu v-am uitat si ca din cand in cand citesc din urma ce ati scris.
Sunt cu sufletul alaturi de voi toate, de Kora, care asteapta rezultatul, de fetele gravidutze, de toate...
Eu am simtit ca trebuie sa fac ceva sa ma linistesc, ma gandeam prea mult la bebe si nu imi facea bine... Nu stiu sa va spun daca am reusit, dar simt ca un pic, un pic e mai bine... Nici la Tutu nu am mai fost, luna asta cm mi-a venit la 34 de zile, ceea ce pt mine e normal, acum sunt Z16, am prestat fara calcule, pentru ca daca am invatat ceva in anul asta de cand tot incerc sa raman gravi, este ca nu se intampla decat atunci cand trebuie si atunci cand vrea DD!!!
Intre timp, mai avem putin sine mutam in casa noua, de-abia astept sarbatorile, impodobitul bradului, apoi urmeaza Revelionul, cand imi voi indeplini un vis vechi, sa vizitez Lisabona... Incerc sa Ii multumesc lui DD pentru ceea ce am, pt ca familia si prietenii imi sunt sanatosi... Iar bebe stiu ca va veni, nu stiu cand, dar va veni sigur...
La anu' o sa incep din nou investigatiile (daca nu se intampla minunea intre timp), o sa incerc poate si IA, sper sa se rezolve, daca nu voi face si fiv, iar daca nici asa nu va fi bine, am hotarat sa adoptam un copil... Daca ar fi dupa mine, maine as incepe formalitatile de adoptie, insa sotul m-a sfatuit sa mai avem rabdare, sa nu ajungem sa adoptam un copil doar pt noi, ci sa facem acest pas doar atunci cand il vom face in primul rand pt copil. Si are dreptate!!!
Intre timp, ma bucur de nepotica mea, care merge deja singurica, ma cunoaste, dansam impreuna, e un sentiment extraordinar... Si ma rog la DD sa ma lase sa simt si eu aceste lucruri minunate cu copilul meu!!!
Pe voi, va pup fara exceptie, nu va mai numesc pe fiecare, voi stiti ca ma gandesc la voi, chiar de Sf. Parascheva sa stiti ca am dat acatist cu numele voastre unei colege care a mers la Iasi, si ma rog mereu la DD pentru noi toate!!!
lucialu spune:
Georgia
astept sa fac laparo.asa ca sunt in stand by.Destept baiatu'Enstein![]()
Alexela
ma bucur ca ai scris si pentru tine
.Incet incet ajungi departe.Sa va bucurati 100 de ani fericiti in casa voastra noua! 
www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...